Vriendinnenuitje

1306 reviews 9,1 / 10

Een origineel en uniek vriendinnenuitje organiseer je bij VVC-Adventure. Bij ons vind je meer dan 20 verschillende soorten vriendinnenuitjes, met enkele hilarische thema’s. Zo kunnen jullie gaan voor een indoorarrangement, maar ook voor een sportief uitje speciaal voor vrouwen. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld de SweepAway of onze Gooische Vrouwen-dag. Na het vriendinnenuitje nog even gezellig bijkletsen? In ons restaurant genieten jullie na onder het genot van een wijntje.

Een arrangement op maat

Onze vriendinnenuitjes zijn zorgvuldig samengesteld en geschikt voor iedere groep en elk budget. Sluiten onze arrangementen niet helemaal aan op jullie wensen? Stel dan jullie eigen ultieme uitje samen, van het aantal activiteiten tot een gezellige borrel of heerlijk diner.

Stel je ideale vriendinnenuitje samenLees meer over onze vriendinnenuitjes

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Vriendinnenuitje met teambuilding

Vriendinnenuitje met teambuilding

Stel zelf je Meerkamp vriendinnenuitje samen. Keuze uit 14 verschillende activiteiten
(€ 28,50 incl. BTW)
vanaf € 26,89(excl. BTW)
PunchClub

PunchClub

Een gezellig, origineel, en onvergetelijk vriendinnen uitje! Kruip samen met de meiden in de huid van een kickbokser. Locatie: Almere en Amsterdam.
(€ 25,00 incl. BTW)
€ 23,60(excl. BTW)
Moord op de LoveBoat

Moord op de LoveBoat

Dit is echt een moordspel voor een vriendinnenuitje, tenminste als jullie van een beetje gekkigheid houden en van een verkleedpartij. Alles geregeld voor een vaste prijs. Activiteiten, feesten eten en drinken.
(€ 71,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Vriendinnenuitje SweepAway

Vriendinnenuitje SweepAway

In welk bedrijf lopen er allemaal stoere vrouwen rond? En zijn niet bang voor de acht hindernisbanen die ze moeten bedwingen tijdens dit bedrijfuitje.
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 36,70(excl. BTW)
Vriendinnenuitje Gooische Vrouwen

Vriendinnenuitje Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen het meest geboekte vrijgezellenfeest en vriendinnenuitje.
(€ 49,50 incl. BTW)
€ 46,70(excl. BTW)
6 uur Lachen, Gieren , Brullen en Feesten

6 uur Lachen, Gieren , Brullen en Feesten

Actie van € 99,00 voor € 84,75 p.p. Eten, drinken, activiteiten, bbq en Feesten. Het meest geboekte All Inclusieve uitje. Overwin de Sweep Away baan met 8 hindernisbanen
(€ 84,50 incl. BTW)
€ 77,00(excl. BTW)
Ibiza tas maken

Ibiza tas maken

Een creatief vriendinnenuitje vanaf 6 dames te boeken. Dol op pimpen? Dan is de Ibiza handtas workshop echt iets voor jullie. Vooraf of aansluitend een High Tea.
(€ 62,50 incl. BTW)
€ 57,34(excl. BTW)
Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

Keuken Duel inclusief kookquiz een hilarische veiling, samen koken. Een 4 uur durend programma inclusief drankjes
(€ 76,95 incl. BTW)
vanaf € 69,50(excl. BTW)
Ontsnap uit de Titanic

Ontsnap uit de Titanic

De Escape Room Titanic is zeer geschikt als vriendinnenuitje. Jullie worden niet opgesloten dus iedereen kan hier aan meedoen. We starten met een stukje entertainment, maar wel opletten want hiemee kan je een aantal hints verdienen.
(€ 21,25 incl. BTW)
vanaf € 19,50(excl. BTW)

De vriendinnenuitjes uitgelicht

Onze arrangementen bevatten leuke activiteiten die je samen met vriendinnen kunt uitvoeren. Zo kunnen jullie kiezen voor een sportief uitje, een gemotoriseerd arrangement of een creatieve workshop. Tijdens het boeken is het mogelijk om aan te geven welke activiteiten je nog meer wilt doen en of jullie ook een aansluitend diner of gezellige borrel willen bijboeken.

Lachen, gieren en brullen met Gooische Vrouwen

Het meest geboekte vriendinnenuitje is Gooische Vrouwen. In dit hilarische arrangement worden jullie omgetoverd tot echt Gooische Vrouwen, gaan jullie een heuse modeshow lopen en een rol spelen in de film. Ontdek meer over dit vriendinnenuitje.

Sportieve vriendinnen gaan voor de SweepAway

Zijn jullie sportieve meiden die houden van een beetje avontuur? Dan is het vriendinnenuitje SweepAway echt iets voor jullie. Maar liefst drie uur lang gaan jullie op onze hindernisbaan (bekend van TV) strijden voor de titel ‘Sportiefste Vriendin’. Met maar liefst acht verschillende activiteiten is dit gegarandeerd een succes. Bekijk de SweepAway hier.

Vriendinnenuitje met teambuilding

Willen jullie de onderlinge band versterken door samen te werken? Dit vriendinnenuitje kunnen jullie helemaal zelf samenstellen uit meer dan 20 verschillende activiteiten. Gaan jullie bijvoorbeeld voor terreinrijden met teambuilding of voor het reuze tafelvoetbalspel? Lees hier meer over het vriendinnenuitje met teambuilding.

Afsluiten met een borrel of diner

Een vriendinnenuitje kan natuurlijk niet zonder een gezellige borrel of een lekker diner. Bij VVC-Adventure kunnen jullie onbeperkt eten, drinken of feesten. Zing bijvoorbeeld luidkeels mee met Hazes, geniet van een live optreden van een zanger(es) en maak er samen met je vriendinnen een onvergetelijke dag van.

Geef het cadeau

Geef nog een specialer tintje aan jullie fantastische vriendinnenuitje en verras je jarige vriendin met een cadeau voor haar!

Nog meer uitjes

Ben je op zoek naar een ander uitje? Bij VVC-Adventure kun je terecht voor hilarische vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen, uiteenlopende bedrijfsuitjes en nog veel meer!