Alle uitjes

Wij verzorgen actieve, humoristische, spannende en originele uitjes vanuit onze locatie in Almere. Wij bieden arrangementen voor bedrijfsuitjes, groepsuitjes, slipcursussen, vrijgezellenfeesten, solo uitjes en kinderfeestjes. De arrangementen kunnen worden samengesteld uit diverse activiteiten en eventueel worden gecombineerd met eten en drinken. Stel zelf een uitje samen of kies één van de door ons samengestelde arrangementen. Bij VVC-adventure bent u gegarandeerd van een onvergetelijk uitje om nooit te vergeten. Klik op een arrangement voor meer informatie over de mogelijkheden.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Ben jij de onverwoestbare Rocky Balbao?

Ben jij de onverwoestbare Rocky Balbao?

De vrijgezel gaat verkleed als Rocky Balbao de strijd aan op de hindernisbaan. Sprinten, duiken en omzeilen: haalt de bruidegom ongeschonden het einde van het parcours?
(€ 50,90 incl. BTW)
vanaf € 46,70(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Stel je eigen bedrijfsuitje samen Je hebt de keuze uit 35 activiteiten, waarbij teambuilding een belangrijk onderdeel is. Slipcursus, Terreinrijden een wedstrijdje op een quad? Maak een mix van gemotoriseerde en sportieve activiteiten zoals o.a. Sumo worstelen, Kruisboogschieten of rolstoel touwtrekken. Durven jij en je team de uitdaging aan?
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
SweepAway voor de kids

SweepAway voor de kids

Het stoerste, leukste & uitdagende kinderfeestje van NL. Betreed de banen en scoor zoveel mogelijk punten.
(€ 18,75 incl. BTW)
€ 17,70(excl. BTW)
Meerkamp Teambuilding

Meerkamp Teambuilding

Het grootste aanbod aan teambuilding activiteiten. Van terreinrijden tot rolstoel touwtrekken.
(€ 28,50 incl. BTW)
vanaf € 26,89(excl. BTW)
Meerkamp: competitie voor mannen!

Meerkamp: competitie voor mannen!

Tijdens dit mannenuitje ga je hard! Kies uit 6 adrenaline- oppompende activiteiten en haal het beest in je naar boven. Let op: dit is alleen voor échte mannen! Ook een veel geboekt vrijgezellenfeest.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Gooische vrouwen

Gooische vrouwen

Waan je een echte Gooische Vrouw voor een dag en doe activiteiten die Cheryl & co ook zouden doen. Een hilarische wedstrijd de was ophangen en even later staan jullie met je hockey outfit op het veld. Een dag vol plezier voordat dat bruid met haar eigen Martin Morero trouwt!
(€ 49,50 incl. BTW)
€ 45,40(excl. BTW)
Sweep Away

Sweep Away

Probeer niet onderuit te gaan op een van onze negen hindernisbanen bestaande uit diverse luchtkussens, enorme ballen en andere hindernissen. Ben jij de klauterkoning van je vriendengroep?
(€ 49,50 incl. BTW)
€ 46,70(excl. BTW)
Slipcursus voor Groepen

Slipcursus voor Groepen

Een slipcursus is niet alleen leerzaam naar ook leuk om te doen tijdens een bedrijfsuitje. Laat zien dat jij de nieuwe Max Verstappen bent tijdens onze slipcursus. Maak de vetste slips en uitwijkmanoeuvres en show dat jij de Formule 1 skills onder de knie hebt.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
SweepOut en Quad rijden

SweepOut en Quad rijden

2 vrijgezellenfeesten uit onze Top 3 samengevoegd. SweepOut de uitdaging over de hindernisbanen en quad rijden op verschillende parcoursen. Veel actie, modder, kracht en lachen met elkaar.
(€ 81,25 incl. BTW)
vanaf € 74,52(excl. BTW)
De Moord in café Lange Ronald

De Moord in café Lange Ronald

All Inclusive Moorddiner. Een Hollandse feestavond staat op het programma in café lange Ronald. De sfeer zit er goed in na de gril specialiteiten krijgt iedereen een ijsje.....een schreeuw wat blijkt de kroegbaas Ronald is vermoord.
(€ 66,00 incl. BTW)
€ 60,50(excl. BTW)
Getoond 1–10 van 3791234567...3738