SweepAway lachen, gieren, brullen
5 te gekke hindernisbanen
Lees meer
Quad uitje
Te boeken voor kinderen vanaf 8 jaar
Lees meer

Kinderfeestjes in Almere

1040 reviews 9,1 / 10

Zoekt u een leuk kinderfeestje voor kinderen in Almere? Wij hebben een leuke aanbiedingen voor kinderfeestjes. De kinderen zullen een leuk avontuur beleven bij VVC Adventure.
Een kinderfeestje organiseren wij op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur of 15.30 - 17.00 uur.

Kinderfeestje van stoer, sportief tot creatief

Wij bieden meerdere leuke kinderfeestjes aan op onze locatie in Flevoland, u kunt denken een spectaculair kinderfeestje  (SweepAway) of wat dacht u van een survival door de grot heen en klimmen/abseilen op een 8 meter hoge muur. Speciaal voor de stoere kinderen hebben we ook een Quad kinderfeestje opgezet. Niet stoer genoeg? We kunnen de kinderen ook laten ophalen met grote Hummer H2’s, dit zit bij het Kinderfeestje Limousine inbegrepen. De helden kunnen ook hun eigen kinderfeestje samenstellen met het Kinderfeest voor Helden.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Kinderfeestje Quadrijden

Kinderfeestje Quadrijden

Een super gemotoriseerd kinderpartijtje. Stap op de quad en voer verschillende opdrachten uit.
(€ 31,25 incl. BTW)
vanaf € 29,50(excl. BTW)
SweepAway voor de kids

SweepAway voor de kids

Het stoerste, leukste & uitdagende kinderfeestje van NL. Betreed de banen en scoor zoveel mogelijk punten.
(€ 18,75 incl. BTW)
€ 17,70(excl. BTW)
Kinderfeestje Meerkamp

Kinderfeestje Meerkamp

Verschillende activiteiten op je kinderfeestje? Kies dan voor het kinderfeestje meerkamp.
(€ 18,75 incl. BTW)
vanaf € 17,70(excl. BTW)
Kinderfeestje voor Helden

Kinderfeestje voor Helden

Ben jij samen met jouw vrienden een echte held? Bij dit sportief en leuk kinderfeestje gaan we het ontdekken.
(€ 18,75 incl. BTW)
vanaf € 17,70(excl. BTW)
Kinderfeestje Paintball

Kinderfeestje Paintball

Een spectaculair kinderfeestje paintballen. Strijd tegen de anderen op een veilige manier en met professionele begeleiding.
(€ 30,00 incl. BTW)
vanaf € 28,30(excl. BTW)

Survival kinderfeestje


Creatief kinderfeestje

Zitter er veel creatieve kinderen tussen dan is een mozaïek kinderfeestje misschien een leuk idee. Aan dit kinderfeestje kunnen kinderen aan mee doen van alle leeftijden. Het creatieve kinderfeestje kunt u ook thuis organiseren. Er zijn diverse  mozaïek pakketjes te koop.

Kinderfeestje Frozen

U kunt ook een kinderfeestje pakket kopen van Frozen. Op deze manier kunt u het kinderfeestje thuis houden. Het Frozen pakket wordt compleet geleverd inclusief alle benodigde materialen. Er is keuze uit de volgende pakketten.

  • Frozen Ketting pakket
  • Frozen Diadeem pakket
  • Frozen Mozaiek pakket


Kinderfeestje voor meisjes

Tijdens dit kinderfeestje leren de meisjes van alles en nog wat over make-up. Van het reinigen van hun gezicht tot het aanbrengen van een mooie en spectaculaire make-up. Het kapsel wordt ook niet vergeten de meisjes worden als supermodel gestyled.  En dan wanneer iedereen en op en top uitziet volgt er een echte modellen fotosessie. Als iedereen er prachtig uitziet, volgt er een echte fotosessie. Het kinderfeestje duurt 2 uur ieder meisje krijgt 1 aparte foto en een groepsfoto. De prijs is € 19,50 per kind. (minimaal 8 kinderen)

Kinderfeestje voor Jongens

De activiteiten die VVC Adventure aanbieden zijn vaak een jongens droom voor mannen laat staan voor jongens. Want welke jongen wil nu niet op zijn kinderfeestje rond scheuren op een quad. Maar we hebben ook een spectaculair kinderfeestje .....SweepAway een stormbaan voor kinderen.

Verjaardagfeestje voor kinderen organiseren

Een verjaardagspartijtje organiseren voor kinderen is leuk. Maar niet elk arrangement bij ons is geschikt voor een bepaalde leeftijd. Bij de verschillende kinderfeestjes hebben we de minimale leeftijd vermeld.