Keukenduel

2 reviews 8 10

€ 55,00 ex. BTW

De teams gaan tijdens de kookquiz tegen elkaar strijden. Wie weet de verschillende vragen het best te beantwoorden. Let wel op want druk je te laat op de knop dan mag het andere team het antwoord geven als eerste. Druk je te snel en je weet het antwoord niet dan kost het je strafpunten.

De Kookquiz

Er zijn vragen over kooktechnieken, kruiden etc. maar ook moet je raden wie van het andere team spruitjes niet lekker vind. En er zijn hilarische opdrachten. Zo is er ook een ronde dat je iets moet uitbeelden aan je teamgenoten. Meer verklappen we niet. Voor elke goed beantwoorde vragen ontvang je geen punten maar (nep)geld!  De kookquiz duurt 1 uur.

Bezoek de Voedselbank

Niet echt natuurlijk want op deze voedselbank gaat het heel anders. Je krijgt namelijk niets maar je moet met je verdiende geld uit de kookquiz bieden op de ingrediënten.  Onze veilingmeester gaat per opbod zijn spulletjes verkopen. Jullie kunnen bieden om zo de spulletjes proberen binnen te krijgen om een heerlijke kip salade te maken of wordt het wat anders.

De Veiling

Eenmaal, andermaal, verkocht! De zaak uien gaat voor € 30,00 naar team 1. Maar team 2 koopt opeens de hamburgers terwijl jullie juist daarvoor speciaal de uien hadden gekocht. Ga je jullie plan bijstellen en gaan jullie een uiensoep maken of ga je aan het einde van de veiling onderhandelen met team 1 over de hamburgers?

Zelf koken tijdens het bedrijfsuitje

We houden alle ingrediënten graag geheim maar er zijn verschillende soorten vlees en ook aan de vegetarische deelnemers hebben we gedacht. Onze chef helpt wanneer dat nodig is, maar zelfs onze chef staat altijd versteld wat er gemaakt wordt. Uiteraard is het de bedoeling dat iedereen van elkaars hapjes gaat genieten.  Wij adviseren kleine hapjes te maken zodat je steeds tussendoor een klein hapje kan proeven. Uiteindelijk vormen al die hapjes een compleet 4,5,6 ,7 of zelfs 8 gangen diner, aan jullie de keuze.

Programma overzicht (aanvangstijd kan aangepast worden in overleg)

14:00 uur Ontvangst
14:30 uur KookQuiz
15:30 uur Veiling
16:00 uur Koken
17:30 uur Aan tafel
19:00 uur Verwachte eindtijd.

Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

Dinér Herrie in de keuken

Dinér Herrie in de keuken

Kookstudio

Kookstudio

De Veiling

De Veiling

Ronald Been (19-09-2019)

Leuke dag gehad met mijn collega\'s. Ik had niet verwacht dat we ook met mooie apparatuur mochten werken zoals de Greenegg en de Ofyr. Leerzaam en super gezellig.

Paul Nieuwenberg (09-02-2019)

Iedereen heeft super fanatiek meegedaan, vanaf het begin tot het einde dat heb ik wel eens anders gezien. De sfeer zat er vanaf het begin goed in. Ik kan het aanbevelen.

5 uur vermaak - KookQuiz veiling - workshop dinér - 4 drankjes - € 55,00 excl. btw

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 58,00 Incl. BTW
€ 55,00

Stel ons een vraag!