Bedrijfsuitje Amsterdam

909 reviews 9,1 / 10

Werk aan teambuilding of vier een geslaagd boekjaar tijdens een bedrijfsuitje in Amsterdam”

Boek een bedrijfsuitje in Amsterdam van maandag tot en met zondag van 08:00 tot 00:00 uur en kies uit verschillende indoor- en outdoor activiteiten. Wij organiseren het hele jaar door de meest originele en spannendste bedrijfsuitjes. Van kookworkshops om uw vingers bij af te likken tot een simulatie van het populaire programma Expeditie Robinson, waarbij de uitdagendste opdrachten worden opgelost - zowel individueel als in teamverband.

Boek nu een bedrijfsuitje Amsterdam en geniet van diverse voordelen:

 • 7 dagen per week geopend: plan op elke gewenste dag een bedrijfsuitje van 08:00 tot 00:00 uur
 • Scherp geprijsd: vanaf € 25,95 per persoon
 • Diverse uitjes met zowel binnen- als buitenactiviteiten
 • Complete gerechten en de lekkerste drankjes tijdens het bedrijfsuitje

Alle bedrijfsuitjes in Amsterdam zijn te reserveren vanaf 10 deelnemers.

Contact met VVC-Adventure

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen dan neemt u contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 036 532 3580. U kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag van 08:30 – 17:30 uur.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Wij bieden de meest veelzijdige bedrijfsuitjes in een informele sfeer waarbij diverse thema’s kunnen worden gekozen. Aangezien elk bedrijf anders is en andere behoeftes heeft, kunt u bij ons kiezen uit meer dan 100 verschillende bedrijfsuitjes. U boekt al een bedrijfsuitje vanaf € 25,95 per persoon.

Bedrijfsuitje in Amsterdam op maat

Om het bedrijfsuitje te kiezen dat bij uw bedrijf en medewerkers past, is het van belang om na te denken over het doel van het bedrijfsuitje. Wij bieden voor elk doel een speciaal op maat gemaakt bedrijfsuitje dat volledig aansluit bij uw wensen. Verschillende doelen zijn:

   • De samenwerking van het team versterken
   • De onderlinge cohesie verbeteren
   • Een bepaald bedrijfsresultaat vieren met de afdeling

Wat het doel van het uitje ook is: u vindt geheid een bedrijfsuitje dat aansluit op de door u geformuleerde doelstelling. Ook is het noodzakelijk om te weten wie er zoal meegaan met het bedrijfsuitje. Bestaan de deelnemers alleen uit collega’s of gaan er ook zakenrelaties mee? Worden partners en kinderen ook uitgenodigd en zijn er ook andere afdelingen die participeren? Op basis van deze informatie kiest u het best passende bedrijfsuitje.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies als u er niet helemaal uitkomt. Neem voor advies of meer informatie contact met ons op via 036 532 3580 of vul het contactformulier in.

De drie meest geboekte bedrijfsuitjes in Amsterdam

Wij hebben de populairste bedrijfsuitjes in Amsterdam voor u op een rij gezet.

De leukste bedrijfsuitjes van Amsterdam

Ons aanbod bedrijfsuitjes is met veel zorgvuldigheid samengesteld, waarbij is gelet op diversiteit en originaliteit. Zo kunt u kiezen voor het spannende Detective In Eén Dag bedrijfsuitje waarbij een moordzaak opgelost dient te worden. Baan je een weg door de verschillende raadsels en puzzels en vind de dader.

Of wat dacht u van een geweldige kookworkshop van een echte top-chef, die kookte in de beste restaurants van Parijs en New York? Leer de beste steak klaar te maken of maak de lekkerste biefstuk van de afdeling. Tijdens de kookworkshop gaat het om teambuilding én individuele klasse. Vervolgens gaan jullie aan tafel en mogen jullie de creaties zelf opeten en beoordelen.

Eten en drinken tijdens het bedrijfsuitje

Elk bedrijfsuitje valt te combineren de lekkerste hapjes zoals een uitgebreid assortiment aan borrelhapjes of gesorteerd gebak bij de koffie. Ook schenken wij elk gewenst drankje voor u in: warm of koud, van koffie en water tot de beste alcoholische versnaperingen. Na een enerverende dag vol met activiteiten zal iedereen vast honger hebben. Ook een diner of barbecue is voor ons geen enkel probleem. Mochten wij rekening moeten houden met eventuele diëten of allergieën, geef dit dan vooraf aan ons door.

Voor meer informatie over het eten en drinken tijdens het bedrijfsuitje in Amsterdam bekijkt u de horeca-pagina.

Over Amsterdam

Amsterdam is niet alleen de hoofdstad van Nederland, Amsterdam is ook nog eens één van de leukste steden van Nederland. Met vele historische bezienswaardigheden is Amsterdam een echte toeristentrekpleister. De grootste gemeente van Nederland herbergt diverse spannende locaties voor een bedrijfsuitje. Zo kan er na een actieve dag goed worden gefeest in een van de vele horecagelegenheden die Amsterdam rijk is.

Meer informatie over bedrijfsuitjes in Amsterdam

Voor meer informatie of vragen over onze bedrijfsuitjes in Amsterdam neemt u contact met ons op via telefoonnummer 036 532 3580 of vult u het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.