Onze Locatie

Circuit, Offroad en Horeca

Bekijk videoBekijk plattegrond
Borrelen rond het vuur

Na afloop van de activiteiten zelf je borrelhapjes klaarmaken

Lees meerBekijk video
Offroad Expeditie

Almere spectaculaire parcoursen

Lees meer
Slipcursus leuk & leerzaam

En nog veel meer indoor uitjes

Lees meer
BBQ restaurant

Ultimate Barbecue Experience

150 indoor & outdoor uitjes

Sportief of minder sportief?  Keuze genoeg

Bedrijfsuitje in Den Haag

1306 reviews 9,1 / 10

Een bedrijfsuitje voor het hele bedrijf of afdeling waarbij ontspanning en plezier maken voorop staan”

Boek nu een bedrijfsuitje in Den Haag bij VVC-Adventure voor een bijzondere dag uit met het hele bedrijf. Bedrijfsuitjes kunnen 7 dagen per week worden gepland van 08:00 tot 00:00 uur. Tijdens het bedrijfsuitje kunt u verschillende indoor- en outdoor activiteiten plannen met een uitdagende óf ontspannende tint. Zo kunt u werken aan teambuilding middels de meerkamp of de leukste Nederlandse spelletjes spelen tijdens het bedrijfsuitje Hollandse Feestavond.

Voordelen van een bedrijfsuitje in Den Haag boeken bij VVC

Door een bedrijfsuitje in Den Haag te boeken bij VVC profiteert u van verschillende voordelen:

  • Plan op elke gewenste dag een bedrijfsuitje: 7 dagen per week geopend van 08:00 tot 00:00 uur
  • Bedrijfsuitjes al vanaf € 25,95 per collega
  • Verschillende indoor- en outdoor uitjes; keuze uit meer dan 100 activiteiten
  • Genieten van heerlijke tussendoortjes, gerechten en borrelhapjes

De bedrijfsuitjes in Den Haag zijn te boeken vanaf 10 deelnemers.

Meer informatie

Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 036 532 3580. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:30 tot 17:30 uur.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Je collega is vermoord

Je collega is vermoord

Een op maat geschreven moorddiner. Inclusief diner en onbeperkte drankjes. De rollen, de bedrijfsnaam maar ook de producten van jullie bedrijf gebruiken we in het script. Wie heeft de bedenkster van dit nieuwe geheime product vermoord. Een collega of toch iemand van de concurrentie.
(€ 63,60 incl. BTW)
€ 60,00(excl. BTW)
Moorddiner in Delft

Moorddiner in Delft

Een moorddiner in Den-Haag is een leuk idee voor een bedrijfsuitje. Gezamenlijk genieten van een 3 gangen menu en ondertussen een moord proberen op te lossen.
(€ 58,30 incl. BTW)
vanaf € 55,00(excl. BTW)
VR Dining Game op locatie

VR Dining Game op locatie

Op meer dan 30 locaties organiseren wij een VR Dining Moordspel.Ouderwets gezellig dineren gecombineerd met moderne techniek. Een virtual moordspel. Je waant je met de VR bril in een compleet andere wereld. Dit uitje is prima te combineren met een lunch of diner.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 25,00(excl. BTW)
Personeelsuitje Varen en Cabrio rijden

Personeelsuitje Varen en Cabrio rijden

Puzzeltocht ter land en ter zee! Dit bedrijfsuitje daagt jullie uit om een ingewikkelde puzzel op te lossen. Hebben jullie de ultieme combo van kracht, rijvaardigheid en intelligentie?
(€ 95,60 incl. BTW)
vanaf € 79,00(excl. BTW)
City Games

City Games

Onze CityGame is gaaf!.vanwege de gave AR technologie. Ook het spannende meeslepende verhaal, waarin veel actuele gebeurtenissen in verwerkt zijn, zal je nergens anders ervaren! te spelen in verschillende Steden in Nederland.
(€ 35,00 incl. BTW)
vanaf € 32,10(excl. BTW)
EscapeRoom in Zoetermeer

EscapeRoom in Zoetermeer

Op zoek naar een bedrijfsuitje onder de rook van Den-Haag. Boek dan de Escape room de Vliegende Hollander in Zoetermeer. Geschikt voor kleine groepen.
(€ 25,00 incl. BTW)
vanaf € 20,67(excl. BTW)
De Moord in café Lange Ronald

De Moord in café Lange Ronald

Een karaoke wedstrijd in een café in Den-Haag. Gezelligheid alom maar voordat de karaoke gaat beginnen klinkt er een harde gil. wat blijkt "de kroegbaas is vermoord" Aan jullie de taak deze moord op te lossen.
(€ 66,00 incl. BTW)
€ 60,50(excl. BTW)
VR Dining Games

VR Dining Games

Virtual reality iedereen kan er aan mee doen. Een unieke ervaring je beleefd iets in een compleet andere wereld. Leker eten en drinken tijdens een dinerspel met Virtual bril op.
(€ 79,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Chopper Tour

Chopper Tour

Verschillende locaties. Samen met onze begeleider met een routekaart maak je een leuke trip op een stoere elektrisch aangedreven E-chopper.
(€ 32,05 incl. BTW)
vanaf € 26,50(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Secret Agent speelt zich af in de buurt van Den-Haag. Een bedrijfsuitje met 6 verschillende teambuilding opdrachten. Ben jij de beste geheim agent?
(€ 70,85 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Ik hou van Holland op locatie

Ik hou van Holland op locatie

Hoe goed ben jij op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van muziek, televisie of sport? Show samen met jouw team jullie algemene kennis tijdens het bedrijfsuitje.
(€ 28,30 incl. BTW)
vanaf € 25,95(excl. BTW)

Meer dan 100 verschillende bedrijfsuitjes in Den Haag

Een bedrijfsuitje is de ideale manier om uw collega’s beter te leren kennen in een informele en ontspannen samenstelling. Uiteraard is elk bedrijf verschillend. Daarom bieden wij meer dan 100 verschillende bedrijfsuitjes aan zodat u altijd een geschikt bedrijfsuitje vindt dat aansluit bij uw bedrijf. Boek direct een bedrijfsuitje om niet te vergeten, met het bedrijf of de hele afdeling vanaf € 25,95 per persoon.

Bedrijfsuitje in Den Haag op maat

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment bedrijfsuitjes? Wij adviseren om allereerst het doel van het bedrijfsuitje te bedenken. Zo kunt u vervolgens het bedrijfsuitje kiezen dat het beste aansluit op uw doelstelling. Doelen van het bedrijfsuitje kunnen zijn:

  • Diverse afdelingen beter laten communiceren met elkaar
  • Een positief bedrijfsresultaat vieren
  • Het motiveren van uw medewerkers
  • Teambuilding versterken

Wat het doel ook is, bij VVC-Adventure vindt u een passend bedrijfsuitje. Het is ook belangrijk om te weten hoeveel medewerkers er mee gaan en wie er mee gaan: gaan er ook zakenrelaties of familieleden mee, of alleen werknemers? Op basis van deze informatie kunt u vervolgens het juiste bedrijfsuitje kiezen.

Wij helpen u graag met het kiezen van het bedrijfsuitje dat volledig op uw wensen én bedrijf aansluit. Voor persoonlijk advies neemt u vrijblijvend contact met ons op via 036 532 3580 of vult u het contactformulier in.

De drie populairste bedrijfsuitjes in Den Haag

Wij hebben de drie meest geboekte bedrijfsuitjes in Den Haag voor u op een rij gezet.

Bedrijfsuitjes voor een dag vol vermaak en plezier

Bij VVC-Adventure kiest u uit de spannendste en origineelste bedrijfsuitjes. Wat te denken van Back to the Seventies in uw tofste jaren 70-outfit, meedansend op alle disco-klassiekers. Wie heeft de beste dansmoves en wordt de koning van de discotheek? Of wat dacht u van rijden in een prachtige Ferrari, compleet met slipcursus, driften en scheuren op het terrein?

Een culinaire verkenningstocht voor het hele bedrijf

Eén van de gezelligste bedrijfsuitjes is de kookworkshop van VVC-Adventure. Laat u begeleiden door een chef-kok die vele jaren ervaring heeft opgedaan in beroemde Parijse en New Yorkse keukens. De kookworkshop barbecue is ook een echte aanrader: deze workshop gaat niet alleen om het klaarmaken van het lekkerste vlees, maar u leert hier om hele gerechten te bereiden op de barbecue. Geniet tijdens het koken en bakken van een lekker drankje en praat bij met uw collega’s.

Complete bedrijfsuitjes inclusief eten en drinken

Laat u tijdens de bedrijfsuitjes heerlijk verwennen met de lekkerste hapjes, tussendoortjes of maaltijden. Want om optimaal te genieten van het bedrijfsuitje, moet er ook gegeten en gedronken worden. Van een welkomstdrankje tot compleet verzorgde lunches en verrukkelijke aperitiefjes. De gerechten worden in onze professionele keuken voor u bereid. Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn vers en met zorg uitgekozen. Geef vooraf aan ons door of er wensen zijn met betrekking tot diëten of allergieën, zodat onze medewerkers hier rekening mee houden.

Meer informatie over het eten en drinken gedurende het bedrijfsuitje vindt u op onze horeca-pagina.

Over Den Haag

Den Haag is een van de belangrijkste steden in Nederland: de Nederlandse regering en het parlement zijn beide gevestigd in Den Haag. Daarnaast is Den Haag de derde grote stad van Nederland qua inwonersaantal. Den Haag is de plaats waar vele politieke beslissingen worden genomen, maar ook de ideale plek voor een geslaagd bedrijfsfeestje. Diverse bedrijfsuitjes kunt u ondernemen in de binnenstad en afsluiten in een van de leuke uitgaansgelegenheden van Den Haag.

Meer informatie over bedrijfsuitjes in Den Haag

Voor vragen over onze bedrijfsuitjes in Den Haag of het plannen van een bedrijfsuitje, maakt u gebruik van het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 036 532 3580.

 

Het leukste bedrijfsuitje van Den Haag

Een bedrijfsuitje organiseren is iets waar je veel tijd aan moet besteden. Per slot van rekening is dit toch een speciale dag waar jij en je collega's of personeel toch lange tijd naar uitkijken. De voorpret begint meestal meteen als bekend is wat er die dag gedaan wordt. Vandaar ook dat het belangrijk is om te weten wat je precies wil doen die dag. Je gaat er dan toch niet voor om iets te doen wat jij en je bedrijf al vele keren gedaan hebben? Voor die echt unieke uitjes waar iedereen zin in heeft neem je natuurlijk even contact op met de grootste aanbieder van bedrijfsuitjes in Nederland, VVC Adventure. Ons bedrijf organiseert een bedrijfsuitje in Den Haag op maat, waar iedereen het nog lang na de speciale dag over heeft.

In een Den Haag een bedrijfsuitje organiseren

Als je in Den Haag een bedrijfsuitje wil laten organiseren dat helemaal op maat wordt gemaakt, dan neem je contact op met VVC Adventure. Ons bedrijf heeft de mensen en ervaring om ervoor te zorgen dat jullie een fantastische dag beleven. We kunnen bedrijfsuitjes in Den Haag organiseren, maar ook in andere plaatsen in Nederland. Het is ook mogelijk om bij ons langs te komen in Almere, waar we een groot terrein tot onze beschikking hebben. Hier organiseren we de bedrijfsuitjes, alhoewel we ook in Den Haag bedrijfsuitjes verzorgen. We komen dan naar je bedrijf toe met alle onderdelen die jij die dag wil gebruiken.

Een bedrijfsuitje in Den Haag organiseren

In Den Haag bedrijfsuitjes organiseren is iets waar VVC Adventure zeer bedreven in is. Wij willen niks liever dan ervoor zorgen dat jij en je collega's een fantastische dag krijgen. Of dit nu is met een segway tocht door Den Haag, een eigen aflevering van Expeditie Robinson of een heerlijke workshop grillen, wij zetten het allemaal voor je klaar. Meer weten? Neem dan gewoon even contact op met ons. We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is, je kunt natuurlijk ook even kijken bij het uitgebreide overzicht op onze website.