Bedrijfsuitje hele dag

20 December, 2021 21:02

Moet je een bedrijfsuitje organiseren voor een hele dag dan kan je kiezen om alles op 1 locatie te regelen of voor de afwisseling 2 organisaties te bezoeken.

Bedrijfsuitje hele dag indeling

 • In de ochtend een vergadering of presentatie en in de middag een aantal leuke activiteiten
 • In de ochtend een serieus programma bijvoorbeeld een leerzame slipcursus en in de middag wat fun activiteiten
 • In de ochtend een actief programma en in het middag gedeelte een kookworkshop


Bedrijfsuitje zakelijk

Wij beschikken ook over diverse vergaderzalen zodat vooraf aan het bedrijfsuitje ook iets zakelijks besproken kan worden. Een Actief WKR uitje inclusief vergaderarrangement. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig om de zakelijke  bijeenkomst tot een succes te laten komen. Wij adviseren de vergadering (het serieuze gedeelte eerst te doen) zodat iedereen gemotiveerd de presentatie of vergadering kan volgen. Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van Beamer, flipover en geluid installatie

Inspirerend Bedrijfsuitje

Wat is er niet leuker om na een vergadering iets leuks te gaan ondernemen met het team. Geef je collega's eens een compliment en beloon ze voor hun inzet door het organiseren van een leuk bedrijfsuitje. Op een ontspannen manier elkaar beter leren kennen draagt bij aan een betere teambuilding binnen het bedrijf.

Bedrijfsuitje met lunch

Tussen de vergadering en de middag activiteiten  kan er genoten worden van een gezamenlijke lunch. Op de werkvloer wordt misschien de lunch wel overgeslagen omdat het druk is even snel een boterham tussendoor eten, dus wat is er niet gezelliger dan gezamenlijk te lunchen.

Top 3 bedrijfsuitjes bij VVC

 • De meest geboekte activiteit is de slipcursus. Het is niet alleen een interessante cursus die bijdraagt aan de verkeersveiligheid maar het is ook leuk om te doen. Er ontstaat ook een gezonde competitie want wie is uiteindelijk de beste cursist aan het einde van de dag.
 • Voor de wat mindere actieve deelnemers is de bbq workshop ook een leuke invulling van een dag. Met de mooiste apparatuur ga je aan de slag en je leert een heerlijke maaltijd te maken op de bbq. Niet alleen erg gezellig maar ook een mooie uitdaging om het geleerde in de prive sfeer uit te voeren. Trakteer de familie op een 5 sterren bbq het is afgelopen met de simpele hamburgers bakken ze krijgen een culinaire verassing.
 • Voor ieder wat wils dat is de Meerkamp competitie. Kies 4 tot 8 verschillende activiteiten uit en maak het iedereen naar zijn zin. Keuze uit motorische activiteiten zoals rijden op een quad of in een Porsche. Een cursus 4x4 rijden de keuze uit motorische actie is ruim voldoende aanwezig. deze activiteiten zijn te combineren met sportieve uitjes zoals klimmen / abseilen of sumo worstelen. Er is keuze uit 35 verschillende uitjes.


De Borrel

Lekker met elkaar praten en borrelen de beste manier om je collega's een beter te leren kennen. Even niet praten over het werk maar even opscheppen dat je de snelste tijd heb gescoord op de quad.

BBQ

En om de hele dag compleet te maken kan je de dag afsluiten met een koud / warm buffet, Streedfood of een culinaire BBQ. Op het bbq plein van VVC zijn alle ingredienten aanwezig om de dag perfect af te sluiten

 • Vlees en vis wordt klaar gemaakt op de kamado's
 • Live cooking
 • DJ en zanger
 • Verwarmde overdekte veranda's
 • 365 dagen per week bbq weer

 

 

Helemaal enthousiast geworden over onze teamactiviteiten en wil jij werken bij het leuke digital marketingbureau dat wij zijn? Bekijk onze vacature pagina voor de laatste vacatures en solliciteer snel.

Bekijk de vacatures

 

3. Een grapje op zijn tijd moet kunnen

 

Bij ieder bedrijf kun je altijd wel een collega aanwijzen wie de clown van de groep is. Degene die sfeer brengt in de groep door zijn positieve houding en van een geintje houdt. Bij Team Nijhuis aan sfeermakers geen gebrek.

 

Zo heeft een collega voor de grap zonnebloemzaadjes gepland in alle plantenbakken binnen. In eerste instantie merk je daar dus niets van. Totdat er ineens OVERAL zonnebloemen begonnen te groeien. Nog steeds kunnen we erom lachen, omdat iedereen zo verbaasd was dat er overal zonnebloemen aan het groeien waren. Of een andere collega had eens de beeldschermen van collega Bram omgedraaid. Leest toch wat lastiger die offerte was de conclusie.


Het actief vergaderen arrangement biedt u de mogelijkheid een vergadering of training te combineren met een outdoor activiteit. Een dagdeel teambuilding in een raft, op de fiets, op het strand of in de duinen. Lunchen kan in het restaurant met zeezicht, of met de bolderkarlunch de Schoorlse duinen i

< Slipcursus met de 2CV club Wat is een leuk bedrijfsuitje? >