Sterrenslag als personeelsuitje

1 reviews 10 10

€ 28,90 incl. BTW

Indoor Sterrenslag voor bedrijven en groepen

De niet al te serieuze binnen activiteiten worden gecombineerd met spectaculaire activiteiten binnen in een auto. Competitie is tijdens de Sterrenslag absoluut aanwezig. Sabotage en onsportiviteit komt vaak voor de team captains kibbelen, spelen vals met maar 1 doel. Winnen!

Indoor Sterrenslag voor families

Indoor Sterrenslag is bij uitstek hét uitje voor de gehele familie. Tijdens deze spannende en sportieve dag combineren jullie zelf de verschillende activiteiten, zodat jullie het uitje precies op de wensen van jullie familie of gezin kunnen toespitsen. Zo kunnen jullie naast de competitieve Sterrenslag-strijd ook enkele workshops aan het uitje toevoegen, zodat alle familieleden aan hun trekken komen. Jullie organiseren dit gevarieerde familie uitje al vanaf € 26,- per persoon.Tijdens het familie uitje Indoor Sterrenslag worden niet al te serieuze binnenactiviteiten gecombineerd met spectaculaire activiteiten in een auto. Er wordt regelmatig behoorlijk hard gestreden voor de eerste plek – aan competitie geen gebrek tijdens deze Sterrenslag. Daarbij wordt sabotage en valsspelen niet geschuwd: je oma, neef en zusje zullen er namelijk alles aan doen om te winnen.

Spannende strijd, individueel of in teams

We houden gedurende de activiteiten een puntenscore bij, om zo te kunnen beslissen wie uiteindelijk de winnaar wordt. Bij groepen groter dan 14 deelnemers maken we teams die het tegen elkaar opnemen. Is de groep kleiner dan 14 deelnemers, dan nemen je familieleden het individueel tegen elkaar op. De Indoor Sterrenslag is te combineren met diverse creatieve en culinaire workshops.

Gegarandeerd droog

Bij de Indoor Sterrenslag bieden we vooral binnenactiviteiten aan, om er zeker van te zijn dat het weer geen spelbreker zal zijn. Dit valt echter te combineren met enkele ‘buitenactiviteiten’, waarbij je desondanks beschut en overdekt in een auto zit. Hierdoor zijn jullie niet de hele dag binnen bezig, maar houden jullie het tóch gegarandeerd droog.

Binnenactiviteiten (duur: half uur)

Bij de binnenactiviteiten heb hebben we verschillende activiteiten. Sommigen vereisen inspanning en behendigheid, zoals het sumoworstelen, de Bakfietsrace, het reuzetafelvoetbalspel, de XXL Games, Minute To Win It en Hole in the Wall. Er zitten ook activiteiten tussen die draaien om het laten kraken van je hersenen of gewoon om de lol, zoals Ik Hou van Holland, het Letterpakkenspel en de Karaoke wedstrijd.

Buitenactiviteiten (duur: half uur)

Bij de buitenactiviteiten zit je droog en overdekt in een auto. We hebben bij VVC Adventure echter keuze uit verschillende bijzondere voertuigen voor een onvergetelijke ervaring, zoals de Carver, de Hummer en de Skidcar. Ook is het mogelijk om een cursus terreinrijden of een slipcursus aan dit uitje toe te voegen.

Binnen activiteiten die een half uur duren

 • Buitenactiviteit maar je zit beschut in een auto tijdens een cursus: Terreinrijden - Slipcursus - Skidcar - Een ritje in een Hummer of Carver
 • Binnenactiviteit of overdekt: Sumo worstelen - Bakfietsrace - Reuze tafelvoetbalspel - Touwtrekken met rolstoelen - XXL Games - Letterpakkenspel - Wie ben ik - Minute to Win it - Karaoke wedstrijd - Hole in the Wall - Ik hou van Holland spelronde - Percussie

Workshops 2 uur durend

Workshops 4 uur durend

Thema Events dag- of avondprogramma

Carver rijden

Carver rijden

 Foto Naschilderen

Foto Naschilderen

Letterpakkenspel

Letterpakkenspel

Venetiaans Maskers maken

Venetiaans Maskers maken

BBQ Workshop

BBQ Workshop

Terreinrijden Meerkamp Competitie

Terreinrijden Meerkamp Competitie

Oud Hollandse spelen / XXL games

Oud Hollandse spelen / XXL games

Ik hou van Holland spel

Ik hou van Holland spel

Hole in the wall

Hole in the wall

Moordspel

Moordspel

Workshop Schermen

Workshop Schermen

Wie ben ik

Wie ben ik

Scandinavische Kook Workshop

Scandinavische Kook Workshop

Skidcar

Skidcar

Slipcursus

Slipcursus

Minute to win it

Minute to win it

Elkaars hoofd boetseren

Elkaars hoofd boetseren

Percussie Workshop

Percussie Workshop

Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

Karaoke

Karaoke

Bakfietsenrace

Bakfietsenrace

Sumoworstelen

Sumoworstelen

Levend tafelvoetbalspel

Levend tafelvoetbalspel

Rolstoel touwtrekken

Rolstoel touwtrekken

Detective school

Detective school

Marina Zandhoek (11-05-2018)

Een hartelijk ontvangst gecombineerd met leuke activiteiten. We hebben het niet koud gehad. helaas was het mooi weer en hadden we graag toch nog een outdoor activiteit willen doen. Tof dat we dit ook nog hebben kunnen doen terwijl het niet was afgesproken. Een dikke 10

De prijs is afhankelijk van de keuze van de activiteiten.

Vanaf € 26,50 tot € 95,00 p.p.

Vraag een offerte aan en vink de activiteiten aan die jullie graag zouden willen doen.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 28,90 Incl. BTW
€ 26,50

Stel ons een vraag!