Bedrijfsuitje in Utrecht

1041 reviews 9,1 / 10

De leukste bedrijfsuitjes in Utrecht waar plezier en samenwerken voorop staan”

Een bedrijfsuitje boeken in Utrecht doet u bij VVC-Adventure. Geniet van een dag of dagdeel vol spannende activiteiten in en rondom de Domstad op elke gewenste dag van de week. Werk met collega’s aan uitdagende opdrachten zoals het bouwen van een eigen windmolen, het in elkaar zetten van een drijvend vlot of verken de stad van Utrecht tijdens de ligfiets toertocht.

Voordelen van een bedrijfsuitje in Utrecht boeken bij VVC

Boek nu een bedrijfsuitje Utrecht en profiteer van diverse voordelen:

 • Bedrijfsuitjes zijn elke dag mogelijk: 7 dagen per week van 08:00 tot 00:00 uur
 • Al vanaf € 25,95 per collega
 • Zowel indoor- als outdoor activiteiten; maak uw keuze uit meer dan 100 verschillende uitjes
 • Geniet van de lekkerste gerechten tijdens het bedrijfsuitje

De bedrijfsuitjes in Utrecht zijn te reserveren vanaf 10 deelnemers.

Contact met VVC-Adventure

Voor vragen of meer informatie neemt u contact met ons op via het contactformulier of neemt u telefonisch contact met ons op via 036 532 3580. U kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag van 08:30 – 17:30 uur.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Bedrijfsuitje Cabrio rijden en Varen

Bedrijfsuitje Cabrio rijden en Varen

Het dak eraf met cabrio rijden! Het ideale bedrijfsuitje bij mooi weer. Na de rit geniet je van een heerlijke picknick en stap je in de drakenboot. Ga samen met je collega’s volledig uit je dak!
(€ 92,75 incl. BTW)
vanaf € 87,50(excl. BTW)
Kookworkshop Steaks maken

Kookworkshop Steaks maken

Liefde gaat door de maag, leer tijdens dit uitje hoe je een perfecte steak bakt. Met nog 2 gangen en inclusief drankjes.
(€ 65,00 incl. BTW)
€ 61,32(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht

Een bedrijfsuitje in en rondom de stad Utrecht. We bieden teamuitjes aan van sportief tot lachwekkend. Maar altijd moet er worden samengewerkt om een goed resultaat te behalen.
(€ 79,50 incl. BTW)
vanaf € 75,00(excl. BTW)
Bedrijfsuitje: Secret Agent

Bedrijfsuitje: Secret Agent

Secret Agent het bedrijfsuitje bestaat uit 6 opdrachten. In de buurt van Utrecht ga je op pad met de Sandbuggy, Drakenboot en de Ligfietsen. Weet jij de missie te volbrengen?
(€ 58,30 incl. BTW)
vanaf € 55,00(excl. BTW)
Moord op de LoveBoat

Moord op de LoveBoat

In een Cafe of Partycentrum in Utrecht kunnen wij dit moorddiner organiseren. Het speelt zich zogenaamd af op een cruise schip. Geschikt voor grote groepen omdat er ook veel rollen zijn voor de gasten. Een diner spel met een lach en een traan, want de geliefde Kapitein Merill legt daarbij het loodje.
(€ 71,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
De Moord in café Lange Ronald

De Moord in café Lange Ronald

Wij zoeken een leuk café uit voor je in Utrecht waar dit bedrijfsuitje zich gaat afspelen. Zang , entertainment een zaak vol gezelligheid. het feest is goed op gang en dan opeens een zaak vol Politie.
(€ 66,00 incl. BTW)
€ 60,50(excl. BTW)
Je collega is vermoord

Je collega is vermoord

Een op maat geschreven moorddiner. Inclusief diner en onbeperkte drankjes. De rollen, de bedrijfsnaam maar ook de producten van jullie bedrijf gebruiken we in het script. Wie heeft de bedenkster van dit nieuwe geheime product vermoord. Een collega of toch iemand van de concurrentie.
(€ 63,60 incl. BTW)
€ 60,00(excl. BTW)
Moorddiner Sneeuwwitje

Moorddiner Sneeuwwitje

Utrecht zit vol met leuke restaurants waar wij voor groepen groter dan 30 deelnemers het moorddiner Sneeuwwitje kunnen organiseren.
(€ 49,30 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)

Originele en veelzijdige bedrijfsuitjes

Wanneer u een bedrijfsuitje bij ons boekt geniet u van een origineel en veelzijdig uitje waarbij u uw collega’s in een ontspannen en informele sfeer leert kennen. Omdat elk bedrijf verschillend is, hebben wij een ruim aanbod met wel meer dan 100 verschillende bedrijfsuitjes. Zo vindt u altijd een leuk bedrijfsuitje dat bij uw bedrijf past. U boekt al een bedrijfsuitje vanaf € 25,95 per persoon.

Bedrijfsuitje in Utrecht op maat

Als u het lastig vindt om een bedrijfsuitje uit te kiezen, dan is het belangrijk om eerst de doelstelling van het bedrijfsuitje te bepalen. Zo zijn er verschillende doelen waarop u het bedrijfsuitje kunt afstemmen:

   • Beter met elkaar samenwerken
   • Collega’s beter leren kennen
   • Het vieren van een behaald succes

Ongeacht het doel van het uitje vindt u bij ons altijd een teamuitje dat aansluit op uw doel en wensen. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wie er met het bedrijfsuitje meegaan. Gaat het om één afdeling of het hele bedrijf? Gaan er alleen collega’s mee of ook partners/familieleden en klanten? Afhankelijk van de samenstelling kan het juiste bedrijfsuitje worden gekozen.

Voor meer informatie over onze bedrijfsuitjes in Utrecht of voor persoonlijk advies vult u het contactformulier in of neemt u telefonisch contact met ons op via 036 532 3580.

De drie populairste bedrijfsuitjes in Utrecht

Wij hebben de drie meest geboekte bedrijfsuitjes in Utrecht voor u op een rij gezet.

Originele en creatieve bedrijfsuitjes

Bij VVC-Adventure heeft u de keuze uit de leukste en origineelste bedrijfsuitjes. Wat dacht u van het foute feest waarbij iedereen verkleed gaat in de meest gekke outfits? Wie kleedt zich het meest hilarisch en wordt de winnaar? Of wat te denken van Party Games Night: 5 uur lang de leukste én bekendste spelletjes spelen met een verrukkelijk diner en koude drankjes voor de dorst.

Een culinair feest voor het hele bedrijf

Kies uit diverse populaire bedrijfsuitjes met verschillende activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een culinair bedrijfsuitje in de vorm van een kookworkshop waarbij de deelnemers worden beoordeeld op hun kookkunsten en begeleid worden door een echte chef-kok. Leer de lekkerste biefstuk bereiden, maak de perfecte bittergarnituur of bereid een heel gerecht op de barbecue. Uiteraard doe je dit onder het genot van een heerlijk drankje en het toeziend oog van onze chef-kok die ervaring heeft opgedaan in beroemde eetgelegenheden in Parijs en New York.

Hapjes en drankjes tijdens het bedrijfsuitje

Alle bedrijfsuitjes zijn te combineren met compleet verzorgde maaltijden en de lekkerste tussendoortjes of borrelhapjes. Ook aan drinken is gedacht: koffie wordt heet geserveerd en bier ijskoud voor u ingeschonken. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat en wordt opgediend wanneer u dat wil. Uiteraard houden wij ook rekening met eventuele allergieën en diëten. Geef dit vooraf aan ons door zodat wij de gerechten daarop af kunnen stemmen.

Meer informatie over het eten en drinken tijdens uw bedrijfsuitje vindt u op onze horeca-pagina.

Over Utrecht

Utrecht is een stad met een rijke historie en is de ideale plek voor een geslaagd bedrijfsfeestje. Utrecht heeft de mooiste grachten én het grootste Centraal Station van Nederland. Onze koning Willem-Alexander is geboren in Utrecht: de vierde grootste stad van Nederland. De binnenstad van Utrecht is vaak het decor geweest van bekende films uit Nederland. Laat Utrecht nu het decor zijn van jullie bedrijfsuitje en kruip onder andere in de huid van James Bond tijdens het Secret Agent bedrijfsuitje en speel je favoriete 007-film na, inclusief wilde achtervolgingen en de stoere vervoersmiddelen.

Contact met VVC-Adventure

Voor vragen over onze bedrijfsuitjes in Utrecht of om direct uw bedrijfsuitje te boeken, maakt u gebruik van het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 036 532 3580.