Kartbanen in Nederland

1 reviews 9 10

€ 0,00 ex. BTW

Indoor of outdoor karten op de top 10 kartbanen in Nederland.

Heeft u het in u om het nieuwe racewonder van Nederland te worden, of heeft u gewoon zin om lekker te crossen over 1 van de mooiste banen van Nederland dan is dit uitje echt iets voor u. Daag uw vrienden uit en kom erachter wie het snelst, slimst en tactisch is in de kart en kom er voor eens en voor altijd achter wie het snelste is van uw vriendengroep. Karting is een toegankelijke autosport. Kartbanen staan altijd open voor iedereen, ook voor jongeren en mensen zonder rijbewijs en er zijn geen diploma's nodig om een keer te rijden. Het is de zuiverste variant van de autosport. Er waren plannen om een nieuwe kartbaan aan te leggen in Almere helaas is dat nog niet van de grond gekomen dus bij deze de top 10 kartbanen van Nederland!

Alles in Echt

All in Echt Uitgerust met een spectaculaire kartbaan, (disco) bowlingbaan, lasergame arena, een evenemententerrein met een paintballterrein en diverse themaruimten. Nieuw!  3 topactiviteiten: Prison Island, Glow in the Dark minigolf en een Virtual Reality Room. Prison Island, een Zweeds concept, combineert het beste van de escape room en Fort Boyard. Een unieke, interactieve groepsactiviteit voor jong en oud.

Kombikart circuit Nieuw Zevenbergen

Langste outdoor kartbaan van 1600 meter met 16 bochten

Bij Circuitpark Berghem kunt u genieten van de langste outdoor kartbaan van Nederland met een lengte van maar liefst 1300 meter met 16 bochten! U kunt bij Kombikart zelf kiezen uit verschillende parcours verschillend van 375 meter tot 1300 meter. Dit kartcentrum is geschikt voor al uw personeels/bedrijfsfeesten maar ook voor uw kinder- of vrijgezellenfeest. U kunt bij dit circuit een kart huren maar u mag ook met uw eigen kart rijden.

Go-Kart-In Dordrecht

Karten op de meest veilige kartbaan van Nederland

Bij indoor kartbaan Go-Kart-In kunt u naast het karten nog zoveel meer dingen doen waaronder: Lasergamen, Segway tour en Bowlen maar ook heerlijk dineren na afloop van uw activiteit. Go-Kart-In is een van de meest diverse kartcentrums van Nederland! Deze indoor kartbaan is een van de meest spectaculaire, sensationele en meest veilige kartbaan van Nederland hier kunt u lekker racen met een veilig gevoel. Bij Go-Kart-In kunt u ook terecht voor uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, kinderfeest of voor zomaar een avondje uit.

Harders Plaza Harderwijk

Karten vanaf 8 jaar

Bij Kartcentrum Harders Plaza kunt u genieten van een geweldige indoor kartbaan die mooi in het midden van Nederland gevestigd is. Bij Harders Plaza kan u kiezen tussen verschillende arrangementen van Le Mans tot Grand Prix Super of gewoon 12 minuten lekker karten. Harders Plaza beschikt over een baan van 400 meter waar je met 50 km/u overheen kan scheuren. Harders Plaza beschikt ook over kinderkarts vanaf 8 jaar en op zaterdagmiddag tussen 12:00 en 14:00 kunt u samen met/tegen uw kind racen zonder last te hebben van andere jongeren.

De Voltage – indoor entertainment Tilburg

Een van de snelste indoor kartbaan

De Voltage in Tilburg is een van het meest complete indoor entertainment bedrijf van Nederland met in totaal 50 verschillende activiteiten waaronder: Karten, Lasergame, Paintball, Bowlen en Escape Rooms. De Voltage beschikt over een van de snelste indoor kartbaan van Nederland met een gemiddelde snelheid van 53 km/u. U kunt na het indoor karten ook nog genoeg andere leuke activiteiten doen en als afsluiter van de dag kan u er ook nog heerlijk dineren. De Voltage bezorgt u en uw familie, vriendengroep of collega’s een geweldige dag!

De Kartfabrique Utrecht

Langste indoor kartbaan van 950 meter

Indoor kart centrum Kartfabrique in Utrecht is een van de langste indoor kartbaan van Nederland met een lengte van 950 meter kunt u dus volop genieten van het karten. Deze kartbaan ligt in het midden van Nederland en is dus voor iedereen bereikbaar. Karten bij Kartfabrique is uiterst geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, groepsuitjes of kinderfeestjes. Naast het karten kunt u ook nog gebruiken maken van de lasergame, Prison Island spelen op een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest of lekker een hapje komen eten in het restaurant.

ANAC Indoor Karting Nijmegen

Indoor kartbaan met tunnel

ANAC Indoor kartbaan is een van de snelste Indoor kartbaan van Nederland met een gemiddelde snelheid van maar liefst 55 km/u met een circuit wat bijna volledig vol gas is. ANAC is geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen om het limiet op te zoeken en lekker vol gas te racen. Naast het karten kunt u ook nog paintballen en als afsluiter plaats nemen in het restaurant voor een heerlijk buffet.

Kartcentrum Lelystad

Enig kartcentrum dat beschikt over een eigen kartschool

Bij Kartcentrum Lelystad kunt u optimaal genieten van het karten in de buitenlucht met een lengte van 750 meter. Bij kartcentrum Lelystad kunt u perfect terecht voor uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of groepsuitje u kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Ook voor uw kinderfeestje kunt u bij kartcentrum Lelystad terecht kinderen kunnen hier al karten vanaf 4 jaar (op afspraak). Kartcentrum Lelystad beschikt als een van de weinige over een eigen kartschool waar ze u leren om een goede coureur te worden.

Kartcircuit Pottendijk Nieuw Weerdinge

Naast karten kunt u hier ook Minibikes berijden

Kartcircuit Pottendijk is de op een na langste outdoor kartbaan van Nederland. Met een enorm lang recht stuk waar hoge snelheden gehaald kunnen worden. Bij Pottendijk kunt u uitsluitend karten dus zal u alleen maar mensen tegenkomen met dezelfde interesse als u namelijk: Karten. U kunt bij Pottendijk kiezen uit verschillende arrangementen van basis kart t/m hobbywedstrijden. Ook is kartbaan Pottendijk geschikt voor al uw kinderfeestjes zodat ook uw kinderen kunnen genieten van de ultieme kart ervaring.

Kombikart circuit de Landsard Eindhoven

Uiterst goed circuit om de fijne kneepjes van het kart racen te leren

Kartcircuit de Landsard is een van de langste outdoor kartbaan van Nederland. Bij kartbaan de Landsard kunt u uitsluitend karten wel kunt u een arrangement nemen dan kunt nu naast het karten ook genieten van een heerlijk buffet. Kartcircuit de Landsard is uitstekend geschikt voor vrijgezellenfeesten eerst samen uitmaken wie de snelste van het circuit is en aansluiten met z’n alleen lekker een hapje eten. Bij de Landsard kunt u karts huren maar u kunt ook uw eigen kart gebruiken.

Karting Eefde

Prachtige outdoor kartbaan gelegen tussen de bossen

Kartbaan Eefde is een prachtige outdoor kartbaan gelegen tussen de bossen. Naast karten kunt u hier ook survivallen of lekker klimmen en klauteren in het klimbos. U kunt van deze activiteiten gebruik maken maar er is ook de mogelijkheid om een arrangement te nemen dat u na de activiteit nog lekker kan blijven om van een heerlijk barbecue te genieten. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor jong en oud. De moeilijkheid en intensiviteit wordt afgestemd op de ervaring en behendigheid van de deelnemers dus voor iedereen genoeg uitdagen op zijn eigen niveau.

Tim (19-10-2016)

Tof, hier heb ik wat aan!

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 0,00 Incl. BTW
€ 0,00

Stel ons een vraag!