Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

1 reviews 9 10
Schrijf zelf een review

Onder begeleiding van onze Weber BBQ-expert gaan jullie tijdens dit bedrijfsuitje leren grillen voor grote groepen. We gooien dus geen simpel klein stukje vlees op de barbecue: nee, we gaan onvergetelijke kwaliteitsgerechten bereiden. Dankzij onze uitgebreide instructies wordt iedere deelnemer binnen no-time een heuse grillmaster. De maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld door topchefs en zullen daarom in de smaak vallen bij al je gasten.

Leuk, leerzaam en lekker bedrijfsuitje

Bij het bedrijfsuitje BBQ Workshop is niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk én heel lekker! Op het menu staan geen simpele kippenpoten of speklappen: jullie gaan sterrenwaardig barbecuegerechten maken, zoals gerookte zalm en livar vink. Onze BBQ-expert zorgt er uiteraard voor dat jullie alles stap voor stap krijgen uitgelegd en zodoende ook thuis jullie nieuwe kookkunsten op de barbecue kunnen demonstreren.

Culinair dagje met collega’s

De topchefs die het menu en de bijbehorende gerechten hebben samengeteld zijn Reitse Spanninga, Ron Blaauw, André Scholten en André Gerrits. De gerechten die jullie zullen bereiden tijdens dit bedrijfsuitje zijn allemaal speciaal ontwikkeld voor de Weber BBQ.

Exclusieve BBQ workshop

Onder het genot van een hapje en een drankje leert u tijdens dit bedrijfsuitje hoe u een compleet viergangenmenu voor meerdere personen op de BBQ kunt bereiden.

Het menu van dit bedrijfsuitje

Waar iedereen thuis meestal achteloos wat stukken vlees op de barbecue gooit, is het menu tijdens de BBQ Workshop een stuk spannender. Je leert tijdens de workshop om de volgende gerechten te maken op onze Weber BBQ’s:

  • Amuse
  • Gerookte zalm met salade en dille crème
  • Gerookte gemarineerde procureur
  • Livar vink met atjar van groenten en patatjes
  • Zelfgemaakte mayonaise
  • Gegrilde ananas met ricotta, mascarpone  en amaretti koekjes

De prijs voor de BBQ Workshop bedraagt € 65,- euro per persoon. Het arrangement is inclusief het BBQ menu en drankjes (wijn, bier, frisdrank, jus d’orange)

Lees meer »

We verklappen 1 gerecht

Livar vink met atjar van groenten

Ingrediënten:

Voor twee personen

-2 ongepaneerde schnitzels
-4 dunne plakken parmaham

Vulling:

- 250 gram rundergehakt
- ½ theelepel zout
- ½ theelepel peper
- 1 theelepels paprikapoeder
- ½ eetlepel worchestershire saus
- ½ eetlepel ketchup
- ½ gesnipperde rode ui
- stukjes uitgebakken bacon
- geraspte oude kaas

Groentenbedje

- ¼ komkommer
- ½ winterwortel
- ½ courgette
- 3 eetlepels gezeefde picallily (van Kesbeke natuurlijk)

Werkwijze:

Meng alle ingrediënten voor de vulling, en zet dit in de koeling.

Sla de schnitzels plat in een stevige plastic zak, en snij ze een beetje bij.

Vul ze met het gehakt mengsel en snij de schnitzel af zodat hij precies sluit. Met het stuk dat je overhoud kan je een kleine vink maken voor de kids.

Omwikkel ze met Parmaham.

  • Dek ze af en zet ze weg in de koelkast.
  • Groentenbedje
  • Snij de winterwortel en courgette in hele kleine blokjes en blancheer ze voor een goede minuut in kokend water.
  • Laat ze afkoelen en meng met de in kleine blokjes gesneden komkommer (zaadlijsten verwijderen).
  • Zeef de piccalilly in een bolzeef en meng dit naar believe met de groenten.
  • De gezeefde piccalilly die je overhoud kan je mengen met wat mayonaise en gebruiken als versiering.
  • Zet de barbeque op voor indirect grillen.
  • Grill de vinken twee keer drie minuten direct, boven de kolen.

 Laat ze daarna 10 minuten indirect, boven de waterbak, na garen.

Nu kan je het bord opmaken. Bedje van groenten en piccalilly

De vinken schuin doorsnijden en op de groenten zetten, piepertjes erbij en versieren met piccalilly mayonaise.

Livar Vink

Livar Vink

Zalm

Zalm

BBQ Workshop: Ananas op de grill

BBQ Workshop: Ananas op de grill

BBQ Workshop

BBQ Workshop

So Tasty Winter bbq

So Tasty Winter bbq

Deel dit met je vrienden:

Frans van den Kooij (11-01-2014)

Heerlijk eten, zelf maken, prachtig weer, super dag. Afgesloten met een party game night. Echt helemaal top.

De prijs voor de BBQ Workshop bedraagt 65,- euro per persoon incl. btw. / 60,39 p.p. excl. btw. Het arrangement is inclusief het BBQ menu en drankjes (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee)
Het arrangement duurt 4uur

De prijzen zijn gebaseerd op minimaal 16 deelnemers.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

  • Soep van de dag
  • Pulled Pork
  • Spareribs de lekkerste van Nederland
  • Sate
  • Steaks
  • Hamburger
  • Kipdij uit de Rookoven
  • Tandori
  • Shaslicks
  • Diverse rauwkost salades
  • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
  • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl. max   5 drankjes p.p. van 39,50 voor 36,50 incl, btw
3 gangen BBQ Experience incl. max 10 drankjes p.p. van 52,50 voor 46,50 incl. btw

SweepAway

€ 65,00 Incl. BTW
€ 60,39

Stel ons een vraag!