Escaperoom op eigen locatie

7 reviews 9 10

€ 25,95 ex. BTW

De tijd loopt! Jullie hebben een uur om alle raadsels op te lossen en achter de codes te komen om uit de ruimte te ontsnappen. Let op, de tijd tikt weg... Dat is het concept van de Escaperoom.

Escaperoom voor grote groepen op uw locatie

Wilt u graag samen met een grote groep op uw eigen locatie ontsnappen uit een escaperoom? Dat kan! Met ons bedachte thema kunnen verschillende groepen in dezelfde ruimte het ontsnapspel spelen. Voordat het Escapespel begint  beginnen we met uitdagende entertainment spellen waarin enkele hints verborgen zitten. De escaperoom op locatie duurt inclusief ontvangst 2 uur. D

Uw ruimte ombouwen tot Escaperoom

Om het Escape spel te kunnen spelen, hebben we een ruimte nodig waar de deelnemers aan een tafel kunnen zitten en elk team krijgt zijn eigen puzzels, formulieren etc. Ook moet er plaats zijn voor kast met cijfersloten (70 x 30 cm)  En een ruimte van 15 vierkante meter voor de entertainment spellen. Op zich dus geen extra veel ruimte.

Programma voorstel Escaperoom op locatie

 • 16:30uur. Ontvangst door onze kapitein op de Titanic (zogenaamd natuurlijk)
 • 16:45 uur: Op een cruise schip is er altijd entertainment. Laat jullie verassen door het hilarische stukje entertainment, maar let wel goed op want er zijn enkele hints in verwerkt.
 • 17:30 uur: De motor van het schip valt uit. Het schip is stuurloos... Binnen 1 uur moet er een code gekraakt worden om de motoren weer te laten kunnen starten. Welk team weet als eerste de code te kraken?
 • 18:30 uur: Prijsuitreiking


Wat zijn de kosten voor een escaperoom op locatie?

 • De prijs is gebaseerd op minimaal 20 deelnemers.
 • De prijs is exclusief horeca € 25,95  p.p.

 

Escapespel in Amsterdam, Utrecht, Den-Haag en omstreken

We werken samen met verschillende restaurant dus heeft u geen eigen locatie en onze locatie in Almere is te ver weg dan kunnen we dit Escapespel ook organiseren in een restaurant

 

Letterpakkenspel

Letterpakkenspel

Muziek bingo

Muziek bingo

XXL Escaperoom

XXL Escaperoom

Sylvia de Haan (28-04-2018)

Hilarisch, Perfect verzorgd uitje gehad met collega\'s. Eerst escaperoom XXL gedaan, super opgezet, Daarna barbecueën en vervolgens en hilarisch quad ritje gemaakt. Jammer dat het zo snel donker werd. Deze activiteiten zou je eigenlijk omgekeerd moeten doen

Maurits Vogel (30-11-2017)

Het blijft altijd lastig om met een groep van 50 man gemêleerd gezelschap, iets te vinden dat voor iedereen aanspreekt. Wij hebben ervaren dat de Escape room XXL en perfecte oplossing is om er een leuke dag van te maken. Het geeft verbinding doordat iedereen met elkaar moet samenwerken om tot de \\\"Exit\\\" te kunnen komen.
Daarnaast was het eten en drinken goed verzorgd en de overloop in de spellen perfect op elkaar aangesloten. Een echte aanrader als activiteit voor een grotere groep!

Anne (12-08-2017)

We hebben met het bedrijfsuitje voor de escape room XL in Almere gekozen. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. We waren er met ongeveer 80 mensen en alles verliep soepel. Bij de uitleg was niet alles te horen vanwege de drukte, maar dat kwam eenmaal in de groepen goed. Vele waren verrast en vonden het spannend maar wel super leuk. Ook hebben we een korte slipcursus gedaan, erg leerzaam. We hadden een BBQ en deze was ook zeer goed. En aan alle verschillende wensen werd voldaan. Ben zeer tevreden en raad VVC Adventure zeker aan andere aan. Ze hebben niet alleen een escape room maar ook een Sweepaway baan en Terrein rijden en zelfs quad rijden de banen zagen er fantastisch uit.

Marianne School (24-06-2017)

Escaperoom XL. Met vriendinnen een ontzettend leuke middag gehad in de escaperoom. Heel uitdagende en spannende activiteit. Goed verzorgd tot in de kleine details. De medewerkers waren ontzettend gastvrij en behulpzaam. Echt een aanrader!

Hans Tromm (03-06-2017)

Leuke Escape room XL.
Een erg goed verhaal en een hoop activiteiten. Je moet goed opletten met de escape room want alles in van belang. Erg leuke locatie zeker met mooi weer. Vriendelijk ne behulpzaam personeel. BBQ zeker alleen al 5 sterren waard.

Michel (06-05-2017)

Eerst ontvangen met koffie en gebak. daarna hadden we leuke activiteiten zoals sumo worstelen, rolstoel toutrekken. Daarna hebben wij en escape room XL gedaan was echt en nadenkertje. Daarna hebben wij nog ff quad gereden en een slip cursus gehad en als afsluiter en barbecue met ijsje. Al met al en heerlijke dag!

Marina van de Kleij (21-01-2017)

Erg gezellig behoorlijk moeilijk

Wat zijn de kosten voor de Escape Room op locatie ?


 • De prijs is gebaseerd op minimaal 20 deelnemers.
 • De prijs is exclusief horeca € 27,50 p.p.

 

Wat zijn de kosten voor de Escape Room bij onze horeca partners?


 • De prijs is gebaseerd op minimaal 20 deelnemers.
 • De prijs is exclusief horeca € 25,95 p.p.
 • De prijs voor zaalhuur, 3 gangen menu  is afhankelijk per horeca zaak vanaf € 35,00 tot € 50,00 p.p.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 28,30 Incl. BTW
€ 25,95

Stel ons een vraag!