Actief teamuitje op de Veluwe: Alignak

1 reviews 9 10

€ 100,00 ex. BTW

De Veluwe is een mooie locatie om een bedrijfsuitje te organiseren.  Op verschillende locaties op de Veluwe organiseren wij vanaf 30 deelnemers het bedrijfsuitje Alignak.

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Alignak is de Veluwse god van stormen, aardbevingen en getijden. Het team moet water trotseren en zijn eigen kamp bouwen voor te overleven. Het is teambuilding waar het tijdens dit bedrijfsuitje om draait.

De Veluwe is waterrijk

Een van de activiteiten van dit bedrijfsuitje is drakenbootvaren. De teamcaptain neemt plaats op de boot achter de enorme trommel. Op de maat van het trommel geroffel gaande peddels het water in. Het team wat het beste samenwerkt,zal de grootste snelheid maken en winnaar worden.

De Veluwe in de oertijd

Vroeger maar in deze tijd ook in andere landen moest het water gehaald worden uit de rivier. Met een grote kruik op het hoofd haalde meestal de vrouwen het water op. Tijdens dit bedrijfsuitje op de Veluwe hoeven jullie niet te lopen maar krijgen jullie de beschikking over een quad. Op je helm is een kruik gemonteerd. Welk team brengt het meeste water over van punt A naar punt B.

Oermuziek uit het ijstijd op de Veluwe

Vroeger was er geen telefoon. Wanneer een ander dorp gewaarschuwd moest worden gebeurde dit door rook signalen of trommel signalen. Tijdens deze percussie workshop leren jullie muziek te maken op de Djembee. Het bedrijfsuitje wordt afgesloten met de

Overnachten op de Veluwe?

We beginnen dit bedrijfsuitje met het opzetten van de Tipitenten. Het kamp gebruiken we gedurende de dag voor verschillende activiteiten. We kunnen in de Tipitenten lunchen, barbecueen maar ook een overnachting is mogelijk.

Handboogschieten op de Veluwe

Er wordt tijdens het bedrijfsuitje het uiterste van je concentratie gevraagd. De boog spannen, 1 oog dicht, even je adem inhouden, goed richten en daar gaat je pijl met 80 km per uur richting....roos?

Teambuilding op de Veluwe

Het bedrijfsuitje wordt afgesloten met de HeadHunt. Een soort estafette race met verschillende voertuigen

Eten op de Veluwe

Het bedrijfsuitje kan afgesloten worden met een Veluwse Barbecue. Met veel wild natuurlijk op het menu.

Bedrijfsuitjes op de Veluwe

Voor groepen vanaf 30 deelnemers organiseren wij verschillende bedrijfsuitjes. Afhankelijk van de verschillende locaties kan je de volgend bedrijfsuitjes boeken.

Ik hou van Holland bedrijfsuitje

Op verschillende locaties op de Veluwe is het mogelijk een leuke middag of avond in te vullen met Ik hou van Holland. Dit spel wordt altijd gecombineerd met een lunch, high tea of dinér. De kosten zijn € 19,50 p.p. excl. btw zonder horeca. De prijzen van de horeca zijn afhankelijk per locatie. Klik hier voor meer informatie over het Veluwse bedrijfsuitje Ik hou van Holland

Expeditie Robinson op de Veluwe

Zand kunnen we je beloven, water kunnen we je beloven, Lachen, gieren brullen kunnen we je beloven maar of het meer dan 30 graden gaat worden tijdens dit bedrijfsuitje dat kunnen we je niet beloven. De Veluwe is in ieder geval het landschap wat perfect past bij het bedrijfsuitje Expeditie Robinson. Hier vindt je meer informatie over de variant Expeditie Robinson op de Veluwe?

Wie is de Mol op de Veluwe

Het wordt spannend op de Veluwe. Welk team komt er tijdens dit bedrijfsuitje achter wie de Mol is in hun team. Wil je meer weten over dit groepsuitje? Bekijk dan de informatie van Wie is de Mol

Vergaderen op de Veluwe

Vooraf of na het bedrijfsuitje een vergadering inplannen is mogelijk. We hebben verschillende vergaderarrangementen in de aanbieding op de Veluwe

VVC-Adventure voor een actief teamuitje, personeelsuitje, teambuilding uitje, escape room spel, moorddiner of slipcursus

Optioneel

BBQ - DRANKJES & ENTERTAINMENT voor € 34,50 p.p

Alignak: Handboog schieten

Alignak: Handboog schieten

Alignak: TamTam (Percussie) training

Alignak: TamTam (Percussie) training

Alignak: Tipitent bouwen

Alignak: Tipitent bouwen

Water dragen met quad

Water dragen met quad

Headhunt

Headhunt

Chinees drakenboot varen

Chinees drakenboot varen

Alignak uitje

Alignak uitje

Wie is de Mol op locatie

Wie is de Mol op locatie

Ik Hou van Holland op locatie

Ik Hou van Holland op locatie

Jongens tegen de meisjes op locatie

Jongens tegen de meisjes op locatie

Expeditie Robinson op locatie

Expeditie Robinson op locatie

Discgolf

Discgolf

Thomas de Boer (11-11-2014)

Zeer leuk bedrijfsuitje.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 109,00 Incl. BTW
€ 100,00

Stel ons een vraag!