Drakenboot

We gaan richting Amsterdam Centrum

Ligfiets

Even oefenen of neem je de tandem?

Amstelpark

De Vliegende Hollanders

Bedrijfsuitje Amsterdam

1 reviews 9 10

€ 50,00 ex. BTW

Op zoek naar een leuk actief bedrijfsuitje in Amsterdam? Boek dan nu het groepsuitje Amsterdam Adventure, waarbij jullie per boot door de oude grachten varen én de dag afsluiten met een echte Amsterdamse muziekavond. Wat jullie precies gaan doen mogen jullie zelf bepalen: bij VVC-Adventure zijn diverse combinaties mogelijk. Deze onvergetelijke dag in onze hoofdstad is al te reserveren vanaf slechts € 50,- per persoon. Tijdens deze dag (en eventueel ook avond) kunnen jullie bijzondere Amsterdamse avonturen beleven:/p>

 • Genieten van een onvergetelijke vaartocht door de grachten
 • Deelnemen aan een spannende puzzelrit dwars door Amsterdam
 • Luid meezingen met live-optredens op een Jordanese feestboot
 • Picknicken in het Vondelpark of genieten van een Hollands driegangenbuffet


Bedrijfsuitje Amsterdam

Amsterdam verkennen over het water is een unieke ervaring, omdat je direct door alle wereldberoemde grachten vaart. Hierbij is het het tevens mogelijk om aan te leggen bij diverse gezellige Amsterdamse terrasjes. Voor het huren van onze bootjes is géén vaarbewijs nodig! Onze fluisterbootjes zijn veilig en varen elektrisch. Je hoeft je bootje hierdoor nooit te tanken en je hebt geen last van uitlaatgassen of lawaai: je dobbert dus volledig stil en ontspannen over de Amsterdamse grachten. De bootjes bieden plaats voor maximaal 6 personen per boot.

Drakenbootvaren in Amsterdam

Het drakenbootvaren in Amsterdam is een actief bedrijfsuitje, waarbij op een leuke wijze gewerkt wordt aan de teambuilding. Het vergt immers best wat ritme, concentratie en samenwerking om de peddels tegelijk door het water te halen. Gelukkig worden jullie hierbij opgezweept door een grote trommel, zodat jullie beter in de maat kunnen peddelen. Wees gewaarschuwd: zo’n grote trom zorgt voor hilariteit én trekt veel bekijks als jullie door de grachten varen. Een hilarisch bedrijfsuitje in Amsterdam.

Bedrijfsuitje Amsterdam Actief

Tijdens bedrijfsuitje Amsterdam Actief gaan jullie deelnemen aan een puzzelrit die dwars door Amsterdam loopt. Elk team vertrekt hierbij met een ander voertuig (drakenboot, cabrio buggy en freecross), waarna de teams halverwege het parcours wisselen van voertuig. Een afsluitende picknick in het Vondelpark mag hierbij natuurlijk niet ontbreken ter afsluiting van bedrijfsuitje Amsterdam Actief.

Bedrijfsuitje Amsterdam Avond

Willen jullie een memorabele feestavond in Amsterdam meemaken? Dat kan op onze Jordaanse feestboot. De feestavond begint met een muziekbingo. Amsterdam biedt met zijn sfeervol-verlichte grachten het ideale decor voor een gezellige rondvaart. Ondertussen zien jullie alle bezienswaardigheden aan jullie voorbij trekken, terwijl jullie genieten van een Hollands driegangenbuffet, Amsterdamse borrelhapjes en bekende Jordaanse meezingers. Het schema voor de avond ziet er zo uit:

19:00 uur   Vertrek van de kade: laat het feest maar beginnen!

19:15 uur   Amsterdamse borrelhappen - muziekbingo (met móóóóóie prijzen) - te gekke live-optredens - Het onvolprezen Hollands driegangenbuffet.... en véél vrolijke (meezing)muziek.

22:30 uur   Helaas weer terug: einde bedrijfsuitje Amsterdam Avond. Maar... de avond kunt u zelf natuurlijk altijd nog uitbreiden met een gezellig drankje in de levendige stad van Amsterdam.

Mogelijke combinaties met andere spellen en uitjes

Het is mogelijk om ons aanbod bedrijfsuitjes Amsterdam te combineren met onze andere klassieke spellen en uitjes, zoals:

Ik Hou Van Holland

Tijdens dit vrolijke personeelsuitje maken jullie deel uit van de welbekende kijkcijferkanon Ik Hou Van Holland. In twee teams zullen jullie tegen elkaar strijden, waarbij jullie vragen moeten beantwoorden op het gebied van film, muziek, actualiteiten, sport en algemene Hollandse weetjes. Ook dienen jullie woorden uit te beelden én mee te zingen met Hollandse hits, in de beroemde Mr. Cheung-ronde..

Chopper tour

Ben je in het bezit van een auto rijbewijs of bromfiets certificaat maak dan een leuke city tour op onze elektrische Chppers

Secret Agent

Jullie worden tijdens dit spannende bedrijfsuitje opgeplitst in groepen, zodat jullie samen Amsterdam kunnen behoeden voor een dreigende ramp. Jullie trekken hierbij met verschillende voertuigen door Amsterdam (o.a. per drakenboot, gemotoriseerd skateboard, ligfiets, cabrio buggy en quad), terwijl jullie diverse spannende opdrachten uitvoeren. Wie wordt de Hollandse James Bond en redt Amsterdam van zijn ondergang?

Alignak

Tijdens dit Afrikaans-getinte bedrijfsuitje gaan jullie in teams strijden voor delen van een totempaal: wie deze paal als eerste compleet heeft wint! Dit grootse spel bestaat onder andere uit een estafetterace, een djembee-cursus, een tipi bouwen én een echte Afrikaanse ceremonie.

Wie is de Mol?

Bij dit sensationele en zenuwslopende spel staat natuurlijk maar één vraag centraal: wie is de mol? De deelnemers voeren hierbij diverse spannende opdrachten uit. Zo gaan ze geblindeerd quadrijden (met aanwijzingen van hun teamleden), moeten ze handboogschieten voor vlot-onderdelen en dienen ze met behulp van foto’s de juiste route door Amsterdam te lopen. Intussen is er een geheime mol actief, die jullie opdrachten probeert te saboteren. Kunnen jullie de mol ontmaskeren?

De Jongens tegen de Meisjes

Vandaag gaan jullie de eeuwige strijd der seksen beslechten: zijn de jongens beter, of gaat de winst naar de dames? Om dit te testen hebben we diverse leuke activiteiten gepland, waarbij we beroep doen op je brein, je spieren, je creativiteit én je zangkunsten.

Minute To Win It

Dit bedrijfsuitje bestaat uit verschillende ludieke uitdagingen, die jullie allemaal in één minuut moeten voltooien. De meeste spellen zijn bekend van TV, zoals Tortilla Head, Uit de Lucht, Toren van Pisa, Strike en Bakplaat. Wie slim is oefent deze behendigheidsspellen dus thuis al een beetje vóórdat het bedrijfsuitje begint. Weet jij records te breken?

Met onze klassieke spellen en uitjes maakt u uw bedrijfsuitje Amsterdam helemaal compleet! Hilariteit, lol en plezier gegarandeerd!

Escaperoom in Amsterdam

Teambuilding in Amsterdam

Chinees drakenboot varen

Chinees drakenboot varen

Free Crosser

Free Crosser

Alignak uitje

Alignak uitje

Laura Vergeer (16-08-2014)

Erg gezellig en een hoop bekijks vanaf de kade. Een super bedrijfsuitje was het. Iedereen tevreden.

Het Bedrijfsuitje in Amsterdam kan geboekt worden vanaf 20 personen. Prijzen excl. btw

 • 3 uur rondvaart met de drakenboot inclusief een bezoek aan een terras en drankjes en bittergarnituur € 50.00 p.p.
 • 3 uur rondrit door en langs Amsterdam met Drakenboot en Cabrio Buggy € 75,00 p.p.
 • 5 uur arrangement Drakenboot - Cabrio Sandbuggy - Freecross en Picknick € 95,00 p.p.
 • 3,5 uur durende feestavond incl. drank, 3 gangen dinér, rondvaart en entertainment € 70,00 p.p.

 

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 55,00 Incl. BTW
€ 50,00

Stel ons een vraag!