Teambuilding activiteiten

1 reviews 8 10

€ 60,00 ex. BTW

 Samenwerken, succesvol omgaan met andere mensen. Teamwork is een teamwork bedrijfsuitje die een beroep doet op jullie samenwerkingsvaardigheden.

Bedrijfsuitje met teamwork

Dit bedrijfsuitje duurt 3 uur en bestaat uit 5 verschillende teamwork opdrachten. Elke activiteit duurt een half uur. Tijdens de verschillende teamwork opdrachten houden wij een puntentelling bij. Voor het beste team is er…..champagne

Blindrijden op de quad: je lot in handen van collega's!

Je rijdt op een quad over een parcours dat je niet ziet, want je bent geblinddoekt. Je teamgenoten moeten je door de verschillende hindernissen loodsen.

Reuze tafelvoetbalspel

Bouw aan je team met het voetbal spel. Ons voetbal spel is een levende uitvoering van het bekende tafelvoetbal spel. Jij bent het poppetje aan de stang en dus letterlijk aan je medespelers verbonden

Samenwerken staat centraal bij Head hunt

Een estafette race samen met je teamgenoten. Welk team is het eerst bij de finish. Jullie maken gebruik van verschillende voertuigen.

Flingo volleybal

Volleybal is een spel dat wordt gespeeld door 2 teams van6 spelers op een veld dat wordt gescheiden door een net. Het doel van het spel is om de bal over het net tegen de grond aan de andere kant van het veld te spelen

De drakenboot race

De teamleider geeft het ritme aan op de grote trommel. Zijn jullie goed op elkaar ingespeeld en gaan de peddels gelijktijdig het water in? Dan gaan jullie deze wedstrijd winnen.

Lees meer »

Gemotoriseerd bedrijfsuitje

Er kan ook gekozen worden voor een gemotoriseerd bedrijfsuitje. Stel zelf je uitje samen. Wil je een paar uurtjes, een hele dag, met of zonder lunch, borrel en diner, alles is mogelijk. Van slipcursus, terreinrijden tot een ritje in een super snelle Porsche 911

Vrijgezellenfeest met de aanstaande in de schijnwerpers

Om er een dag van te maken om niet snel te vergeten, moet de a.s. bruid of bruidegom natuurlijk in de schijnwerper komen. Dit kunt u aan ons overlaten Voordat het vrijgezellenfeest begint kunnen ze aan iedereen laten zien of ze hun angst kunnen overwinnen.

Vrijgezellenfeest arrangementen voor mannen en vrouwen

Gooische Vrouwen is het meest geboekte vrijgezellenfeest voor vrouwen. Paintball, Terreinrijden spreekt de meeste vrijgezellenfeest groepen mannen weer aan.

Stephanie Broekhuis (14-08-2015)


Sterke punten
Ik vond dit echt een super leuk eest, Goede bediening en de sfeer is echt top.

3 uur durend bedrijfsuitje voor € 60,00 p.p.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 63,00 Incl. BTW
€ 60,00

Stel ons een vraag!