Bedrijfsuitje Utrecht

2 reviews 9 10

€ 75,00 ex. BTW

Boek een bedrijfsuitje in Utrecht bij VVC-Adventure. Bij VVC kun je diverse personeelsuitjes reserveren die in en rondom de Domstad georganiseerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld met je collega’s het populaire spel ‘Wie is de Mol teamuitje?’ spelen in het Utrechtse centrum of de bekende quiz ‘Ik hou van Holland’ combineren met een heerlijk diner in één van de vele restaurants die de stad rijk is. Ook voor een actieve teambuilding sessie kun je bij VVC Adventure kiezen uit diverse leuke en spannende bedrijfsuitjes in en om Utrecht.

Bedrijfsuitje Utrecht van VVC Adventure

 • Alignak
 • Secret Agent
 • Expeditie Robinson
 • Wie is de Mol?
 • Ik hou van Holland
 • De jongens tegen de meisjes
 • Minute to Win it


Een bedrijfsuitje in Utrecht boek je al vanaf €75,- per persoon en is te reserveren vanaf 20 deelnemers.

Originele en uitdagende bedrijfsuitjes

Je vindt in ons assortiment een veelzijdig aanbod aan originele en uitdagende bedrijfsuitjes in Utrecht. Zo is er altijd een bedrijfsuitje dat aanslaat bij jouw wensen en bedrijf. Met onze horecamogelijkheden maak je het uitje helemaal compleet. Van ontvangst, diner en lunch tot tussendoortjes: bij VVC-adventure kunnen we alles voor je verzorgen. Bekijk onze horecapagina voor meer informatie.

Bedrijfsuitje Alignak

Bij dit Afrikaans getinte bedrijfsuitje in Utrecht strijden verschillende teams tegen elkaar én tegen de elementen van de natuur. Door spellen te winnen, ontvangen jullie onderdelen van een totempaal. Het team dat de hoogste totempaal heeft, wint uiteindelijk het spel. Tijdens het spel worden jullie op de proef gesteld door Alignak; god van stormen, aardbevingen en getijden. Alleen door goed samen te werken, maken jullie kans op de overwinning. Meer informatie over dit actieve bedrijfsuitje in Utrecht lees je op de pagina Alignak.

Bedrijfsuitje Secret Agent

Tijdens een geheime special agent- teamuitje krijgen jullie het bericht dat er een enorme ramp dreigt. Diverse teams strijden door middel van uitdagende opdrachten om de felbegeerde overwinning. Het team dat de opdrachten het beste doet, mag de geheime missie gaan leiden. In dit spannende bedrijfsuitje in Utrecht krijgen de teams een verscheidenheid aan opdrachten voorgeschoteld: varen met een drakenboot, een mijnenveld oversteken, rijden met buggy’s, Xtremeboarden, achtervolgingen met ligfietsen en driften met quads. Meer informatie over dit bedrijfsuitje in Utrecht lees je op de pagina Secret Agent.

Expeditie Robinson

Altijd al eens mee willen doen aan het teamuitje Expeditie Robinson? In dit uitdagende bedrijfsuitje kun je met je collega’s dit immens populaire tv-programma naspelen. Bouw een onderkomen met kampvuur, test je zintuigen in het Memory-spel, bouw een vlot en schiet met een handboog. Ben jij de beste tijdens deze proeven? Dan kroon je je tot VVC-Robinson. In dit uitdagende bedrijfsuitje in Utrecht staan samenwerken en plezier voorop. Op de pagina Expeditie Robinson lees je alles over dit spannende spel.

Wie is de Mol Teamuitje

Elk jaar is de tv-serie Wie is de Mol? weer een kijkcijferhit. Nu kun je samen met je collega’s het populaire teamuitje naspelen in Utrecht. Iedereen krijgt een envelop met daarin een geheime opdracht. Niemand weet wie de Mol is: dat moeten jullie zien te achterhalen tijdens de uitdagende opdrachten. Zet voor het andere team een route uit door middel van foto’s, verzamel benodigdheden voor jullie vlot in een aantal spannende wedstrijden en rijd geblindeerd op een quad. Jouw bijrijder geeft aanwijzingen, maar wat als hij of zij de Mol is? Tijdens de activiteiten krijgt de Mol genoeg mogelijkheden om de spellen te saboteren en jullie van de overwinning af te houden! Lees alles over dit bedrijfsuitje in Utrecht op de pagina Wie is de Mol?.

Ik hou van Holland in Utrecht

Het bedrijfsuitje Ik hou van Holland is gebaseerd op het populaire gelijknamige televisieprogramma. Jullie worden ontvangen met een drankje en bittergarnituur, waarna het spel begint. In totaal duurt het spel vier uur, met tussen elke ronde de gelegenheid om te eten. De teamcaptains beelden woorden uit die geraden moeten worden, de Deense Mr. Cheung zingt onverstaanbare hits en uiteraard wordt jullie kennis van de Nederlandse taal op de proef gesteld. Vanaf € 60,- per persoon genieten jullie van vier uur vermaak, onbeperkt drankjes en een driegangendiner of –barbecue. Je leest alles over dit bedrijfsuitje in Utrecht op de pagina Ik hou van Holland.

De jongens tegen de meisjes

Jullie gaan in dit leuke bedrijfsuitje de eeuwenoude strijd tussen mannen en vrouwen beslissen. Tijdens een zeven ronden durende quiz gaan we afrekenen met de vooroordelen die de seksen over elkaar hebben. In elke ronde zul je je moeten indenken hoe het andere geslacht dit zou oplossen. Dit levert hilarische situaties op bij spellen als het Letterpakkenspel, Hole in the Wall, Snowdip en het finalespel. Dit bedrijfsuitje in Utrecht is te boeken met of zonder catering. Kijk voor alle mogelijkheden op de pagina De jongens tegen de meisjes.

Minute To Win It

In het bedrijfsuitje Minute To Win It strijden de teams tegen elkaar in diverse spelletjes die stuk voor stuk één minuut duren. De kans is groot dat het team met de beste voorbereiding het uitje winnend afsluit. Op onze speciale website kunnen jullie namelijk al een aantal spelletjes oefenen. Op de pagina Minute to Win it kun je ook al een aantal video’s bekijken van de spellen die we gaan doen. Het bedrijfsuitje kan zonder catering geboekt worden, maar ook mét. Meer informatie over de cateringopties en de spelletjes vind je op de pagina Minute To Win It.

Teambuilding en teamtraining

Ben je op zoek naar een activiteit om je team hechter te maken of om een positieve band tussen collega's te stimuleren? Uit ervaring blijkt dat een team dat elkaar zowel informeel als formeel goed kent, beter met elkaar kan samenwerken. Het is dan ook een goed idee om een teambuilding of teamtraining te organiseren voor je team.

Over Utrecht

Utrecht is de perfecte stad voor een geslaagd bedrijfsuitje. De rijke historie, mooiste grachten, het gezellige centrum en het grootste Centraal Station van Nederland: Utrecht kent het allemaal. Dankzij het mooie karakter is Utrecht dan ook regelmatig het decor geweest van bekende films uit Nederland. En nu kan Utrecht het decor zijn van jullie bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje Utrecht op maat bij VVC-Adventure

In ons assortiment vind je vele originele en veelzijdige bedrijfsuitjes om samen met collega's veel plezier te beleven. Vind je het lastig om een perfect bedrijfsuitje in Utrecht te organiseren of heb je zelf leuke ideeën? We denken graag met u mee om een bedrijfsuitje op maat samen te stellen. Neem voor meer informatie over onze bedrijfsuitjes in Utrecht contact met ons op voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken door te bellen naar 036 532 3580 of vul online het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

VVC-Adventure voor een actief teamuitje, personeelsuitje, teambuilding uitje, escape room spel, moorddiner of slipcursus

Alignak: Handboog schieten

Alignak: Handboog schieten

Alignak: TamTam (Percussie) training

Alignak: TamTam (Percussie) training

Alignak: Tipitent bouwen

Alignak: Tipitent bouwen

Water dragen met quad

Water dragen met quad

Headhunt

Headhunt

Chinees drakenboot varen

Chinees drakenboot varen

Catering Fort Eiland

Catering Fort Eiland

Locatie Fort Eiland

Locatie Fort Eiland

Alignak uitje

Alignak uitje

Wie is de Mol op locatie

Wie is de Mol op locatie

Ik Hou van Holland op locatie

Ik Hou van Holland op locatie

Jongens tegen de meisjes op locatie

Jongens tegen de meisjes op locatie

Expeditie Robinson op locatie

Expeditie Robinson op locatie

Minute to win it op locatie

Minute to win it op locatie

Jeroen (17-08-2019)

Mooie locatie en leuke activiteiten gedaan. Professionele begeleiding
in combinatie met veel plezier.

Gerard ten Wolde (15-03-2014)

Uitstekende vergaderlocatie

Bedrijfsuitje Utrecht Alignak

 • Alignakmet 4 activiteiten incl. lunch kost € 75,00 p.p.
 • Alignak  4 activiteiten incl. barbecue kost € 90,00 p.p.
 • Alignak 6 activiteiten incl. lunch en barbecue kost € 100,00 p.p.
 • Elke activiteit duurt 3 kwartier de prijzen zijn vanaf 20 deelnemers en exclusief b.t.w.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 79,50 Incl. BTW
€ 75,00

Stel ons een vraag!