Offerte bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest

VVC Almere, 036 532 35 80

Vrijgezellenfeest tips

Win een gratis vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest ideeëen

Bekijk alle vrijgezellenfeesten voor vrouwenBekijk alle vrijgezellenfeesten voor mannenBekijk alle uitjes voor gemenge groepenBekijk alle mogelijkheden voor eten bij de vrijgezellenfeesten

Filmstrip met vrijgezellenfeesten

Reviews over VVC 4.5 out of 5
 
 
 
 
 
(
60
)

Vrijgezellenfeest

Al onze arrangementen zijn speciaal bedacht en ontwikkeld om van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken. Intensieve arrangementen, sportief, grensverleggend en vol met lol. Waarbij de vrijgezel volop in het zonnetje wordt gezet.

Vrijgezellenfeest trailer video

A.s. bruid of bruidegom hoeft niet te betalen.

Boek je in de maand september of oktober een vrijgezellenfeest voor minimaal 9 deelnemers dan hoef je niet te betalen voor de a.s. bruid of bruidegom.

3 vrijgezellenfeesten in de aanbieding

 • Sweep Away de droge variant van het TV programma van € 69,00 voor € 49,50 meer info 

 • Gooische Vrouwen van € 55,00 voor € 49,50 meer info

 • Sweep Away & Party Night Games van 15:00 tot 23:00 uur van € 134,00 voor slechts € 99,00

  Meer informatie over

  Vrijgezellenfeesten voor € 49,50

  We hebben een speciale vrijgezellenfeest website gemaakt. Vrijgezellenfeesten voor € 49,50 waarbij de vrijgezel extra in het zonnetje wordt geplaatst. Klik hier voor meer informatie over deze vrijgezellenfeesten.

  Vrijgezellenfeest actief mannen

  Vrijgezellenfeest actief vrouwen

  Vrijgezellenfeest Avond

  De hele avond organiseren we allerlei bekende spelletjes met de a.s. bruid of bruidegom natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling. Onbeperkt eten, drinken en feesten. Karaoke, Hole in the Wall, The Voice of Denmark, Vladip, Ik hou van Holland, Minute to win it vervelen is er niet bij. Heerlijke dansmuziek, live optreden van een zanger en nog veel meer. In het hoogseizoen zijn er veel verschillende vrijgezellenfeest groepen op de Party Games Night. Klik hier voor meer informatie over deze spectaculaire vrijgezellenavond.

  Een gratis activiteit voor de vrijgezel

  Vooraf het vrijgezellenfeest of erna mag de vrijgezel abseilen of de onder grondse grotten van VVC induiken. Voor de vrijgezel met hoogte vrees of claustrofobie geen pretje. Te heftig, kies dan voor een zelf uit te voeren striptisch act (wij zorgen voor het naaktpak) of de Vladip. Een ritje in de Carver, Porsche of Hummer is ook mogelijk hiervoor berekenen we wel een klein bedrag.

   
  <--Begin SmartPixel code --> <-- Einde SmartPixel code -- >