Aanbieding All-inclusive vrijgezellenfeest

3 reviews 9 10

€ 84,50 incl. BTW

Een all-inclusieve vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. Met deze speciale aanbieding heeft u in één keer alles geregeld: een spannende dag op onze hindernisbaan, een aantal verfrissende drankjes én een onvergetelijk barbecue-diner.

Vrijgezellenfeest activiteiten

Dit vrijgezellenfeest duurt 3 uur en bestaat uit 8 verschillende hindernissen. Dat wordt lachen, gieren, brullen! Onze hindernisbaan is bekend van televisie, alleen val je bij ons niet in het water of in de blubber: daarvoor hebben we zachte kussens klaar liggen.

Actief vrijgezellenfeest met acht hindernissen

 • Red Megaballs: Weet jij de overkant te halen? Dan moet je eerst over de wereldberoemde vier grote rode ballen proberen te springen, bekend van een spectaculair tv-programma. Je kunt proberen in een lange sprint de overkant te halen, maar sommigen kiezen er ook voor om bal voor bal te springen. Er zijn echter maar weinig mensen die níet vallen; slaag jij wel?
 • Cliffhanger Het lijkt op voorhand al beslist: de deelnemer met de sterkste armen heeft de grootste winstkans op onze Cliffhanger. Toch is dit nog geen uitgemaakte zaak, aangezien er bij deze hindernis wat ruimte is om vals te spelen…
 • Punchkiss: Probeer zo snel mogelijk deze genadeloze boksmuur te passeren. Intussen proberen je vrienden of vriendinnen je van deze muur te meppen. Weet jij als snelste de muur te passeren, zonder hier een blauw oog aan over te houden?
 • Sweepout: Timing, balans en inschattingsvermogen zijn het belangrijkste op onze Sweepout. Alle deelnemers staan op een pilaar, terwijl een rondzwiepende bal van zestig kilo hen hier af probeert te slaan. Wie de Sweepout weet te ontwijken en het langste kan blijven staan is de winnaar!
 • Basejump: Wordt jij de stunt vrouw of stuntman van de dag en durf je sprong aan. 4 meter naar beneden?
 • Monkeyspin: Draai eerst een aantal rondjes in ons rad tot je goed draaierig bent, en stuur daarna een teamgenoot in een wagentje de finish over. Een pittige, soms misselijkmakende estafetterace!
 • DummyRunner: Voel je een echte Tarzan (of Jane!) op onze DummyRunner. Nadat je de drie rollende vaten hebt getrotseerd, ben je nog één slinger verwijderd van de finish. Maar let op: slingeren in lianen is zo makkelijk nog niet!
 • Go Nuts: Wees behendig en spring door vier rollende donuts heen.
 • Hangingdoors: De apenkooi klimmen en klauteren wie scoort de snelste tijd.


All-inclusive vrijgezellenfeest

Na de prijsuitreiking gaan jullie genieten van een heerlijke barbecue, inclusief een aantal drankjes. We barbecueën het hele jaar door, ook voor én na de zomer: dankzij ons nieuwe, overdekte barbecueplein kan het slechte weer geen spelbreker meer zijn.

Barbecue plein

 • Wij grillen voor jullie op dé meest geliefde barbecue van dit moment: de Black Bastard. Hier worden grote stukken vlees langzaam gegaard in onze rookoven, ook wel slow cooking genoemd. Inderdaad: bij VVC Adventure krijgen jullie de Ultimate Barbecue Experience.
 • Op zaterdag barst het feest los bij VVC: Wij verzogen de muziek.  Niet blij met wat er gedraaid en gezongen wordt? Dan mag je zelf de entertainment verzorgen, met onze karaoke op het BBQ-plein.
 • Vijf drankjes per persoon (keuze uit bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).


Vrijgezellenfeest Ideeën

Ben jij degene die het moet organiseren kijk dan ook even naar de activiteiten op onze speciale vrijgezellenfeest mannen tips of de vrijgezellenfeest vrouwen tips

Ultimate Barbecue Experience
Soep - Cuban sandwiches (Pulled pork met kaas) - Gerookte kip - Cajun Ribs - Saté - XXL shaslick - Hamburger - Mixed Grill -Waldorf salade - Italiaanse pastasalade - Amerikaanse Coleslaw - Aardappel salade met spekjes - Pommes Frites - Stokbrood - Kruidenboter - Diverse koude sauzen - Sate saus - IJs toe.

Vrijgezellenfeest Tip

Nodig ook de groep van de bruid of bruidegom uit om samen dit vrijgezellenfeest te vieren. De a.s. bruid in het team van de mannen en de a.s. bruidegom in het team van de vrouwen. De 2 teams nemen het dan tegen elkaar op tijdens SweepAway. Aansluitend het bbq feest. Komen jullie met meer dan 22 personen totaal dan hoeft er niet betaald te worden voor de a.s. bruid en bruidegom.


Punch Kiss

Punch Kiss

Swingout

Swingout

Monkey Spin

Monkey Spin

Megaballs

Megaballs

Cliffhanger

Cliffhanger

Rolling Wave

Rolling Wave

Dummy Runner

Dummy Runner

GoNuts

GoNuts

BBQ plein en Fun

BBQ plein en Fun

Tim verheij (21-11-2020)

We moesten tegen een groep meiden. Beetje dollen maar ze waren wel bloed fanatiek. Tijdens het feestje waren er meerdere groepen zodat het super gezellig was. Hulde aan de bbq meester.

Johan Klaassen (16-05-2020)

Veel gelachen en heerlijk gegeten jaloers op jullie bbq buiten keuken. Een top vrijgezellenfeest hebben we gehad.

Annouk (17-11-2018)

Veel gelachen en heerlijk gegeten jaloers op jullie bbq buiten keuken. Een top vrijgezellenfeest hebben we gehad.

SweepAway 3 uur durend                         €  55,00
Ultimate Barbecue Experience                  € 26,70
5 drankjes                                                 € 12,50
DJ - Zanger - Entertainment - Karaoke     (gratis)

Van € 94,20 voor € 84,50

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl. max   5 drankjes p.p. van 39,50 voor 36,50 incl, btw
3 gangen BBQ Experience incl. max 10 drankjes p.p. van 52,50 voor 46,50 incl. btw

€ 84,50 Incl. BTW
€ 77,52

Stel ons een vraag!