Teamwork: een noodzakelijk kwaad

1 reviews 9 10

€ 63,60 incl. BTW

De a.s. bruid of bruidegom gaat tijdens zijn of haar vrijgezellenfeest afscheid nemen van het oude leven door middel van een leuk feest. Gaat het een kroegentocht worden of toch liever een leuk actief dagje uit.

Dit uitje duurt 3 uur en bestaat uit 5 verschillende teamwork opdrachten. Tijdens de verschillende teamwork opdrachten houden wij een puntentelling bij. Voor het beste team is er…..champagne

Blind vertrouwen met de quad

Hopelijk zijn je vrienden of vriendinnen blindelings te vertrouwen. Een rondje op de quad is al spannend en nog spannender wanneer je een blinddoek om hebt. Luister goed naar de opdrachten zo kan jij foutloos het parcours afleggen.

Estafette race de Headhunt.

Eerst even oefenen wie maakt het slimste plan om zo snel mogelijk in estafette vorm van punt A naar punt B te komen. Met allerlei verschillende attributen en voertuigen moet het parcours afgelegd worden.

Een race met een drakenboot

Het tempo en ritme van het peddelen wordt bepaald door de voorste 2 peddelaars. De trommelaar zit voor op de boot,  en slaat op het tempo van de voorste 2 peddelaars op de trom. Een beetje samenwerken is erg belangrijk om de hoogste snelheid te halen.

Tafelvoetbalspel

Maar dit is wel een hele grote uitvoering. 10 meter lang en 3 meter breed en jullie zijn de poppetjes aan de stangen. Wie is het beste team?

Flingo volleybal

Volleybal maar dan net even anders.

De Meerkamp Competitie.

Is een kennismaking met verschillende activiteiten. Motorisch, sportief tot ludiek. Eerst krijg je een duidelijke uitleg over de spelregels en dan is het op voor de punten.

Lees meer »

Sportief vrijgezellenfeest

Voordat jullie vriend of vriendin gaat trouwen, moet er natuurlijk een vrijgezellenfeest plaats vinden. Zijn jullie een sportieve groep vrienden en vriendinnen die op zoek zijn naar een avontuurlijk vrijgezellenfeest of vrijgezellendag. Neem dan even een kijkje op de speciale pagina's

 

Sportief Bedrijfsuitje

Dit uitje is ook te boeken als bedrijfsuitje. teambuilding. Een bedrijfsuitje als investering, in plaats van een kostenpost? Voeg dan teambuilding aan de dag toe. Communicatie en samenwerken zorgen ervoor dat de band tussen collega's wordt versterkt. Bekijk al onze teambuilding arrangementen.

 

 

 

Tom Smits (17-10-2015)

Op de dag zelf zagen de mannen het drakenboot varen niet zo zitten. gelukkig konden we daarvoor in de plaats een andere activiteit doen. Zonder problemen regelde VVC dit. We moesten wel wat bijbetalen maar daarvoor in de plaats gingen we lekker crossen met de 4x4 auto\'s. Wij hebben een top vrijgezellenfeest gehad bij deze organisatie.

3 uur durend vrijgezellenfeest voor € 63,60 p.p.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 63,60 Incl. BTW
€ 60,00

Stel ons een vraag!