Voor mannen/vrouwen

2 reviews 8 10

€ 35,85 incl. BTW

Active2Go - Een actief vrijgezellenfeest uitje. Wij maken actief sporten leuker. In een groep met leuke activiteiten, een vleugje competitie en met veel humor gaan we werken aan jullie conditie.

Een actief vrijgezellenfeest voor iedereen.

Aan dit actieve vrijgezellenfeest uitje kan iedereen meedoen. Alle spieren worden aan het werk gezet tijdens dit de volgende 5 activiteiten:

Freecross

De crosstrainer bekend van de sportschool trainen de been, bil en armspieren, maar een beetje saai is de crosstrainer ook. De Free crosser traint het zelfde maar  beweegt zich als een vliegende Hollander. Sturen doe je met je gewicht. Eerst even oefenen en dan gaan we een korte rit in de omgeving maken.

Swingstep

De swingstep is het ideale vervoersmiddel om de heupen los te krijgen. Met een soort ski beweging krijg je het apparaat in beweging. Even oefenen en dan houden we een wedstrijd. De reuze slalom.

Bungeerun

Ren je rot ! Dat is niet zo eenvoudig wanneer je vast zit aan een enorm elastiek. Bungee runnen doe je in een roulatie systeem maar dat vindt je vast niet erg.

Reuze tafelvoetbal spel

Een tafelvoetbal spel, alleen is deze 15 x zo groot. Jullie zijn namelijk de poppetjes aan de stang van het tafelvoetbal spel. Samenwerking is vereist om punten te kunnen maken tegen het andere team!

Vrijgezellenfeest 2 uur actief

2 uur actief met 4 verschillende activiteiten

De Meerkamp Competitie.

Is een kennismaking met verschillende activiteiten. Motorisch, sportief tot ludiek. Eerst krijg je een duidelijke uitleg over de spelregels en dan is het op voor de punten.

Lees meer »

Een actief vrijgezellenfeest om nooit te vergeten?

VVC Adventure biedt deze mogelijkheid, gezellig met vrienden of vriendinnen leuke en spannende en intensieve activiteiten te doen. Individuele activiteiten, en teambuilding! Na afloop van de activiteiten, is er de mogelijkheid voor een borrel! Ook is het mogelijk om gezellig een hapje te eten.

Top 3 Vrijgezellenfeesten op dit moment:

Truus vermeer (05-03-2016)

wanneer je een vrijgezellenfeest moet organiseren tip ik dit bedrijf. Veel mogelijkheden en ze zijn erg gezellig. Ook de catering was verassend

Ton (16-10-2015)

We zijn prima ontvangen, leuke spontane instructeurs die ons bedrijfsuitje tot een succes hebben gemaakt.

Vrijgezellenfeest 2 uur actief

2 uur actief met 4 verschillende activiteiten

€ 35,85 excl. btw  / € 38,00 incl. btw

 

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 35,85 Incl. BTW
€ 38,00

Stel ons een vraag!