Ga op expeditie en versla het andere team!

2 reviews 8 10

€ 60,00 incl. BTW

Een expeditie is een ontdekkings- of onderzoek reis die vaak naar vreemde en afgelegen gebieden leidt en daardoor vaak gebonden is aan behoorlijke inspanningen en beperkingen.In 1975 was Almere nog 1 grote zandplaat en hadden de toen 47 bewoners 4x4 auto's nodig om op plaats van bestemming te komen.

Vrijgezellenfeest met teambuilding

Een vrijgezellenfeest waarbij de nodige teambuilding nodig is. Tijdens deze barre tocht gaan jullie rijden in een landrover, daarna moeten jullie het water oversteken met een zelf gebouwd vlot. Welk team plaatst zijn vlag het eerst op de 14 meter hoge abseiltoren?

Expeditie Almere

Dit vrijgezellenfeest duurt 2,5 uur en bestaat uit de volgende expedities

Terreinrijden

Uiteraard gaan jullie zelf achter het stuur. Op een uitdagend parcours gaan we jullie de fijne kneepjes van het 4x4 rijden leren. Alle technieken geleerd? Dan komt er een echte expeditie opdracht. De Landrover moet van punt A naar punt B maar jullie komen verschillende hindernissen tegen. Gaat het jullie lukken kunnen jullie goed overleggen want anders komen jullie muurvast te staan met de 4x4 auto.

Water

En dan kunnen jullie niet meer verder met de landrover. Met jullie zelf gemaakte vlot moet je het water oversteken.

Vrijgezellenfeest finale wedstrijd

Eerst even het abseilen oefenen en dan de wedstrijd. Welk team plaatst zijn vlag het eerst boven op de toren.

De Meerkamp Competitie.

Is een kennismaking met verschillende activiteiten. Motorisch, sportief tot ludiek. Eerst krijg je een duidelijke uitleg over de spelregels en dan is het op voor de punten.

Lees meer »

Wij denken mee over je sportieve vrijgezellenfeest

Natuurlijk denken we met jullie mee. Dat geldt voor de sportieve vrijgezellenfeesten waar je naar op zoekt bent. Door de praktische adventures te gebruiken zie je snel wat wij allemaal in petto hebben voor jullie.

Dat onze sportieve vrijgezellenfeesten bol staan van de activiteiten mag duidelijk zijn. Naast deze sportieve activiteiten kunnen wij ook iets unieks aanbieden. Want wie droomt er niet van om eens in een prachtige Ferrari, snelle Porsche of indrukwekkende Hummer te rijden? Wij horen graag wel vrijgezellenfeest de voorkeur heeft.

Beleef een uniek vrijgezellenfeest

Je treft op onze website bij al onze vrijgezellenfeest mannen specials één of meerdere foto's. Je kunt zo zien dat de sportieve vrijgezellenfeestjes van ons de moeite waard zijn.

Terreinrijden

Terreinrijden

Vlot bouwen 4x4 expeditie

Vlot bouwen 4x4 expeditie

Expeditie abseilen

Expeditie abseilen

Leroy (05-03-2016)

Wij hebben een hartstikke leuke dag bij jullie gehad. Volgende vrijgezellenfeest komen we weer terug want er is voldoende keuze.

Jef de Koning (19-09-2015)

Het terreinrijden had van ons nog wel wat langer mogen duren maar dat kwam omdat onze vrijgezl de 4x4 auto muur vast had gezet. Ook het vrijgezellenfeest daarna was super tof

Dit vrijgezellenfeest duurt 2,5 uur de kosten zijn € 60,00 p.p. incl. btw

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 60,00 Incl. BTW
€ 56,61

Stel ons een vraag!