Stuntman voor één dag

1 reviews 9 10

€ 59,50 incl. BTW

Je kent ze wel, die jongens of meisjes die alles deden wat niemand durfde. Dit vrijgezellenfeest bestaat uit de meest exstreemste activiteiten.

Stuntman voor 1 dag voor iedereen

Ja, want iedereen gaat alle activiteiten doen, maar per activiteit mogen jullie zelf aangeven wie de extreem versie gaat uitvoeren.

Quadrijden op snelheid

Op een circuit met vele bochten moet je de juiste stuurtechniek hebben om de quad volledig onder controle te houden. Wie haalt het eerst de finish? En wie durft de extreem versie aan. 2 personen mogen nog een keer een rondje maken maar nu niet op de quad maar achter de quad, liggend op een plaat, met 30 km per uur door het bos ….

Helikopterdropping

14 meter langs een kabel naar beneden roetsen.  Het lijkt gemakkelijk maar je staat toch even met het zweet in je handen. Het lijkt wel een scene uit Mission Impossible! Kan het nog extremer? Spring dan van het zogenaamde helikopter dek af.

Gladiatorgevecht

Daar sta je dan met een twee meter lange opgeblazen gladiatorstick, op een pilaar, op een luchtkussen. Gelukkig kun jij de klappen nog ontwijken en je staande blijven houden, want jij ziet ze aankomen. En dan is het tijd voor de extreme variant. Met een blinddoek om moet je nu proberen elkaar van de pilaar af te meppen.

Rupsvoertuig rijden

Dit uitje is al extreem genoeg van zich zelf. Door middel van je gewicht te verplaatsen stuur je de Shredder door het parcours. Extreem ja zeker dit is een extreem moeilijke activiteit.

Quad bosparcours

Geen blinddoeken, geen gekkigheid dit parcours staat vol met hindernissen. In eerste instantie denk je pfff moeten we daar echt overheen. Daarom oefenen we eerst wat basis technieken om de quad goed onder controle te leren krijgen.

De Meerkamp Competitie.

Is een kennismaking met verschillende activiteiten. Motorisch, sportief tot ludiek. Eerst krijg je een duidelijke uitleg over de spelregels en dan is het op voor de punten.

Joost (19-12-2015)

Top vrijgezellenfeest gehad met uitschieter het quadrijden. Het rijden op het rupsvoertuig was in eerste instantie erg moeilijk maar ook erg zwaar.

2,5 uur durend vrijgezellenfeest voor € 59,50 p.p. incl. btw

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 59,50 Incl. BTW
€ 56,15

Stel ons een vraag!