Vrijgezellenfeest georganiseerd door vrienden

17 November, 2021 16:36

Vrijgezellenfeest georganiseerd door vrienden

Gaat jouw vriend binnenkort trouwen en lijkt je het leuk om een vrijgezellenfeest voor hem te organiseren dan heb je best een uitdaging.

Hechte vrienden groep of.....

Heeft de bruidegom een hechte vriendengroep die vaker wat met elkaar onderneemt of moet er eerst een onderzoek gehouden worden wie er tot de vriendengroep gerekend kan worden.

In het laatste geval is het altijd beter om eerst met een paar bekende vrienden van de bruidegom af te spreken. Uiteindelijk moet het voor hem een leuke dag gaan worden en morgen er geen vrienden vergeten worden om uit te nodigen.

Welke vrienden nodig je uit voor het vrijgezellenfeest

Bepaal eerst wat voor soort vrijgezellenfeest het moet worden. Soms moet het item zijn zoveel mogelijk drinken. Eén belangrijke tip pas de soort activiteiten daarop aan. Wanneer je beschonken aankomt en serieuze activiteiten wil ondernemen dan hebben 2 partijen een probleem.

De uitvoerende event aanbieder moet de veiligheid waarborgen en zal streng zijn in verband met de veiligheidsmaatregelen. Vaak reageert de groep daar dan niet positief op en de dag begint al verkeerd. Wil je wel zo’n dag organiseer dan een leuke bier proeverij of een kroegentocht.

Willen jullie wel de dag beginnen met een activiteit waarvan je weet dat de a.s. bruidegom dit geweldig zou vinden instrueer de groep vrienden dan ook met de mededeling we drinken geen alcohol tot einde van deze activiteit. Het gaat er tenslotte om dat de a.s. bruidegom de dag van zijn leven heeft.

De vriendengroep

Steeds meer zien wij dat ook de vader en de a.s. schoonvader meegaat op deze dag, dat is ook leuk voor deze 2 mannen om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Welke mannen betalen het vrijgezellenfeest

De a.s. bruidegom hoeft natuurlijk niet te betalen voor deze dag. Vaak wordt dat toch even vergeten met de berekening. Ook kan je niet voor iedereen beslissen wat hij voor deze dag kan uitgeven. Geef dus eerst even aan in welk prijs segment je zit te denken. Bijvoorbeeld

  • Ochtend gedeelte , middag activiteiten, eten en drinken tussen de € 150,00 en € 200,00
  • Middag activiteiten, wat eten en daarna bij één van de vrienden nog wat drinken tussen de € 100,00 en € 150,00. En laat ook iemand aangeven hoeveel geld hij te besteden heeft dan kan deze ervoor kiezen bij het avond gedeelte aan te schuiven.


Niets erger dan afzeggingen

Het is onze ervaring dat het nog wel eens voorkomt dat bepaalde vrienden op het allerlaatste moment afzeggen. Je zal niet de eerste vrijgezellenfeest groep mannen zijn die bij het eerste uitje moet vertellen dat i.p.v. de 15 deelnemers er nog maar 8 zijn. Vaak kan je op de dag zelf niet meer annuleren en moeten de andere deelnemers betalen.

Niet goed voor de gezellige dag en meestal ontstaat er ook een hoop discussie met het event bureau terwijl die er ook niets aan kan doen. De goudentip laat iedereen ruimschoots van tevoren betalen dan loop jij op deze dag geen risico.

En dan hebben we nog de Bob

Misschien hebben jullie mazzel dat er iemand in de vriendengroep zit die graag de chauffeur wilt zijn anders moet je ook rekening houden met vervoer. Of je gaat naar de laatste middag activiteit richting woonplaats om daar ter plekke nog wat lekkers te drinken te nemen.

Laatst hadden wij zelf een vrijgezellenfeest groep mannen die zich later op de avond liet ophalen door de vrouwen. Wie betaalt het

Ach ja en dan zijn er ook nog vrijgezellenfeest opdrachten

  • Scoor 10 verschillende handtekeningen van barmannen
  • Ga op de foto met de look a like van je a.s. bruid
  • Ga op de foto naast een paspop
  • Doe iets wat je vader vreselijk zou vinden
< Wat is een leuk bedrijfsuitje? 4x4 rijden >