Punch Kiss

3 reviews 10 10
Schrijf zelf een review

Wie schuifelt behendig naar het einddoel? Wie omzeilt die venijnige bokshandschoenen? Wie oogst bewondering en wie mikt meedogenloos die dappere klimmer de afgrond in? Wie niet waagt, wie niet wint...

Punch kiss 

Klimmen / abseilen is voor een Sweep Away programma te saai. Bij ons sta je op een smalle balk en moet je van links naar rechts actief verplaatsen op de boksmuur.

Bokshandschoenen 

Je klimt via de grepen in de muur van rechts naar links. Maar dan halverwege word je geraakt door een bokshandschoen. Je kan je evenwicht maar net bewaren, maar daar is al weer de volgende handschoen. Welke waaghals weet de overkant te halen? De bokshandschoenen worden bediend door je vrienden en/of vriendinnen, Punch kiss is een activiteit die zeer leuk te doen is als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Reviews

Wally Walter (17-10-2015)

Voor mijn vrienden moest ik dit jaar het uitje organiseren. Het mocht niet al te sportief zijn. Haha eerst niet blij maar daarna waren ze los.

Suze Tromm (17-10-2015)

Verzin jij dit jaar maar een vriendinnenuitje was de opdracht. De keuze was reuze bij jullie. Ik heb niet al die sweepout banen gedaan maar kijken was af en toe nog leuker.

A. van der Zwaan (09-05-2013)

Leuke, gezellige dag. Goede uitleg. Streng doch.....Veel gelachen. Goede Sweep Away fotos gemaakt. Super. Zeker nog een keer doen!