Top 10 vrijgezellenfeest mannen

31 Januari, 2022 10:06

Ja, het gaat gebeuren! Je beste vriend heeft besloten te trouwen en aan jou de eer om een vrijgezellenfeest voor de mannen te organiseren. Wat gaat het worden, een drank feest of iets waarbij lekker eten centraal staat of juist een super spannende activiteit samen gaan ondernemen. Laat dit een dag worden waar jaren later nog over gepraat wordt, wij hebben in ieder geval een aantal tips , een soort top 10 vrijgezellenfeesten voor mannen groepen samengesteld.

De eerste tip van de Top 10 vrijgezellenfeest mannen

Is het een vrijgezellenfeest voor een kleine groep dan kan je de organisatie in je eentje doen maar voor een vrijgezellenfeest voor een grote groep organiseren is lastiger. Dan is het handiger om met nog 2 vrienden het uitje te organiseren. Verzamel gezamenlijk verschillende actieve of juist rustige activiteiten en spreek een avondje af om te overleggen. Zo kom je vaak tot de leukste ideeën voor een tof vrijgezellenfeest. Om het jou makkelijker te maken hebben wij ook vrijgezellenfeest ideeën op de website staan!

Tip 2 van de Top 10

Benader zijn beste vrienden, broer(s), neven en misschien vind de aanstaande bruidegom het ook leuk dat zijn vader en aanstaande schoonvader van de partij is. Probeer ook vooraf te peilen wat een ieder ongeveer aan budget uit kan geven op deze dag. Maak een apart dag programma en avond programma zo kunnen de mannen met een wat minder groot budget bepalen dat ze bijvoorbeeld later op de dag pas aansluiten.

Tip 3 Top 10 actief vrijgezellenfeest

Informeer eerst even bij de groep mannen of ze allemaal wel fysiek in orde zijn. Iemand die een zwakke rug heeft wil je niet een zware inspanning laten doen en bestaat de groep voor het grootste gedeelte uit mannen die last hebben van hoogtevrees dan is abseilen ook niet zo'n beste keuze. De groep moet ook wel zin hebben om iets actiefs te ondernemen anders heb je meteen al klachten. Actief maar ook flink om elkaar kunnen lachen is een goede mix. Pas jouw vrijgezellenfeest activiteiten aan op de wensen van de deelnemers.

Tip 4 Het actieve Top 10 vrijgezellenfeest Sweepaway

Dit spel is gebaseerd op een bekend tv programma waarbij klauteren, vallen en weer opstaan de leidraad is. Je kan als een soort Woody Woodpecker over de Megaballs rennen maar voor de wat rustige mannen kan je ook op je gemak van bal 1 naar bal 2 stuiteren. Het wordt bloed, zweet en vooral tranen van het lachen. Met maar liefst 8 verschillende opdrachten die jullie moeten vervullen op de verschillende hindernisbanen. De leukste vrijgezellenfeest spelletjes ondervind je tijdens de Sweepaway.

De culinaire Top 10 voor de mannen (tip 6)

Na alle inspanning moet er goed en lekker gegeten worden, zeker wanneer er in de avond nog de nodige biertjes naar binnen gaan. Een tip: zijn jullie een beetje een luidruchtige groep reserveer dan niet in een chic restaurant. Hier op VVC doen we juist ons best zoveel mogelijk vrijgezellenfeest groepen bij elkaar te krijgen om zo samen een leuke gezellige feestavond te vieren. De BBQ is van hoge kwaliteit, uiteraard kunnen we niet onder de saté uit komen maar je gaat ook genieten van ons gerookte spareribs die maar liefst 5 uur in de rookoven zijn gegaard. Op het BBQ plein met overdekte verwarmde veranda's is het 365 dagen per jaar feest.

Top 10 Workshops voor mannen (tip 7)

Nu moet je voor vrijgezellenfeest mannen niet aankomen met een schilder workshop. Maar is de aanstaande bruidegom gek van barbecueën dan kunnen jullie in onze outdoor keuken je flink uitleven. Je kan kiezen uit 10 verschillende BBQ workshops. Zo leer je dan ook de heerlijkste spareribs of pulled pork maken. Natuurlijk zijn al deze vrijgezellenfeest ideeën ook te combineren! Een avontuurlijke middag kun je prima afsluiten met een BBQ bijvoorbeeld!

Motorische actie tijdens het vrijgezellenfeest (tip 8)

Mannen, auto's en motoren is altijd een goede mix. In de Top 10 staat het motorspektakel hoog genoteerd als meest geboekte vrijgezellenfeestje. Stoere activiteiten die je zelf uit kan kiezen zo kan je het meest ideale programma samenstellen voor jullie groep. Zo zijn er 4 verschillende quad parcoursen met allemaal een andere uitdaging. Snelheid, behendigheid en durf met spectaculaire hindernissen zijn de ingrediënten van het quadrijden. Offroad met een 4x4 aangedreven Landrover of een ritje in een Porsche 911? De motorische vrijgezellenfeest activiteiten zijn echt aan te raden voor de mannelijke vrijgezellen.

Top 10 Competitie voor de mannen (tip 9)

Competitie is altijd een leuke toevoeging. Bij de Meerkamp competitie duren de activiteiten een half uur. Wil je een 3 uur durend programma dan kies je dus 6 leuke activiteiten uit. En er is voldoende keuze uit de 150 indoor & outdoor, motorische, sportieve en ludieke activiteiten. Wat dacht je van quadrijden, een race op scootmobiels, sumoworstelen of slippen met een auto. Stel je eigen 'pretpakket' samen met verschillende activiteiten of spelletjes.

Top 10 Vrijgezellenfeest mannen specials

De aanstaande bruidegom in het middelpunt met deze speciale vrijgezellenfeest arrangementen voor mannen zoals

  • Bassie: De vrijgezel wordt omgetoverd tot Bassie en heeft natuurlijk pech bij de meeste activiteiten
  • Jackass: Moet de vrijgezel afgeknepen worden geen probleem daar zorgen wij voor
  • The A-team: De vrijgezel als B.A.
  • Superheld: De vrijgezel als Superman, Spiderman en.....Borat. De verkleed pakken lenen we graag uit!

 

Vrijgezellenfeest mannen

Het is zover, je beste maat gaat trouwen. Een onvergetelijke dag voor de aanstaande bruidegom is op komst. Aan jou de taak om een geweldig vrijgezellenfeest voor de mannen te organiseren. Kies je voor een culinaire activiteit of liever een spannende activiteit? Dit is het moment om eens goede tips en ideeën te bekijken voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Nog een laatste keer samen op pad met de beste vrienden voordat hij in het huwelijksbootje stapt. Laat dit een historische dag worden om nooit te vergeten!

  • Vrijgezellenfeesten voor mannen door heel Nederland mogelijk
  • Ruim aanbod vrijgezellenfeesten: van sportief tot extreme activiteiten
  • Tips en ideeën voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest
< Wat zijn de gemiddelde kosten vrijgezellenfeest? Vrijgezellenfeest kleine groep >