Vrijgezellenfeest Mannen

4x4 rijden, Quads, Minibikes, Slipcursus, Driften

Bekijk videoBekijk plattegrond
Vrijgezellenfeest Vrouwen

Gooische Vrouwen hilarisch vrijgezellenfeest

Lees meer
Vrijgezellenfeest Party

Vrijgezellenfeest met de a.s bruid(egom) in het middelpunt

Lees meer
Actief Vrijgezellenfeest

Red Mega Balls, Punchkiss, lachen, gieren, brullen !

Lees meer

Vrijgezellenfeest ideeën

De beste tips en ideeën voor het ultieme vrijgezellenfeest

Bij een aanstaande bruiloft hoort uiteraard een vrijgezellenfeest. Het vergt nogal wat inspanning om een vrijgezellenfeest voor mannen of een vrijgezellenfeest voor vrouwen te organiseren. Bij VVC-Adventure maken we je het graag gemakkelijk en hebben we de ultieme vrijgezellenfeest ideeën op een rij gezet. Laat je inspireren en organiseer een vrijgezellenfeest die de bruid of bruidegom nooit meer vergeet.

Gemakkelijk en snel de leukste vrijgezellenfeest ideeën

Bij VVC-Adventure vind je de origineelste vrijgezellenfeest ideeën voor zowel mannen als vrouwen. Zo kunnen jullie in volle vaart over onze SweepAway denderen, gieren met Gooische vrouwen of heer en meester zijn in onze quad, terreinwagen of Porsche.

Jullie hebben ook de mogelijkheid om het vrijgezellenfeest helemaal op maat te maken, van het kiezen van de activiteiten tot het opzetten van een afsluitende feestavond. Bij VVC vind je altijd een leuk en spectaculair vrijgezellenfeest dat volledig aansluit op jullie wensen, budget en groepsgrootte.

Vrijgezellenfeest ideeën voor een orgineel vrijgezellenfeest vrouwen

Bij VVC-Adventure zitten we boordevol inspiratie en ideeën voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Deze ideeën hebben we vertaald in arrangementen met allerlei activiteiten. Daarnaast kun je de arrangementen uitbreiden met een heerlijk driegangendiner of gezellig napraten met een lekker wijntje. Uiteraard kun je een vrijgezellenfeest ook helemaal samenstellen en kiezen uit meer dan 250 verschillende activiteiten.

Een greep uit onze vrijgezellenfeesten ideeën voor vrouwen

Vrijgezellenfeest Meerkamp Vrouwen
Vrijgezellenfeest SweepAway Vrouwen
Gooische Vrouwen
  • Meerkamp – Het meest uitdagende en sensationele vrijgezellenfeest bij VVC-Adventure met maar liefst 30 verschillende activiteiten. Dit vrijgezellenfeest staat bol van de spanning, competitie en afwisseling.
  • Sweep Away - Het sportiefste vrijgezellenfeest  boordevol bloopers, hilariteit en hindernissen. Een feest voor vrouwen die van een fanatieke dag houden.
  • Gooische vrouwen – Dit hilarische vrijgezellenfeest is het meest geboekt bij VVC-Adventure. Jullie worden volledig omgetoverd als Gooische Vrouwen en spelrn in de gelijknamige film.

Bekijk hier alle vrijgezellenfeesten vrouwen

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

De beste ideeën voor een vrijgezellenfeest mannen

Ben jij de organisator van het vrijgezellenfeest voor één van je vrienden? Kies dan voor één van de stoere en originele vrijgezellenfeesten voor mannen bij VVC-Adventure. Onze ideeën voor vrijgezellenfeesten hebben we omgezet naar activiteiten en arrangementen voor échte mannen. Uiteraard kun je na de activiteiten een verkoelende biertje drinken of heerlijk barbecueën op de grill.

Een aantal vrijgezellenfeesten voor mannen

 

Vrijgezellenfeest Motorspektakel
Vrijgezellenfeest Meerkamp Mannen
Paintball Motor Action
  • Motorspektakel – Het meest geboekte vrijgezellenfeest voor zowel helden op sokken als op wielen. Kies bijvoorbeeld voor zandhappen op een quad, word de held in onze terreinwagen of scheur weg in onze Porsche 911.
  • Paintball Motor Action – Dit vrijgezellenfeest is voor mannen die op zoek zijn naar een adrenalinekick. Zo gaan jullie met dit arrangement quadrijden, een motor-trialwedstrijd doen en paintballen.
  • Meerkamp Competitie – Een populair vrijgezellenfeest boordevol sportieve en gemotoriseerde actie. Deze staat volledig in het teken van onderlinge competitie. Denk bijvoorbeeld aan abseilen, sumoworstelen, Segway rijden of een heus gladiatorgevecht.

Bekijk hier alle vrijgezellenfeesten mannen

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Extra tips voor het perfecte vrijgezellenfeest

Zodra bekend wordt dat één van je vrienden of vriendinnen gaat trouwen, barst de vriendengroep al van de ideeën voor het vrijgezellenfeest. Bij VVC organiseren wij al meer dan 30 jaar vrijgezellenfeesten en wij hebben een aantal handige tips voor jou als organisator.

Tip 1: Regel het vervoer

Om het vrijgezellenfeest goed te beginnen, raden wij aan om jullie te laten vervoeren van het huis van de aanstaande bruid of bruidegom naar de verschillende locaties en weer terug. Zo hebben jullie al enorme voorpret en hoeven jullie de drank niet te laten staan.

Tip 2: Een goed diner

Na het vrijgezellenfeest moet er uiteraard goed gegeten worden. Bij VVC-Adventure kun je met de hele groep in ons restaurant genieten van een driegangendiner, een barbecue of een buffet.  Bekijk de horecamogelijkheden.

Tip 3: Sluit het vrijgezellenfeest goed af

Een vrijgezellenfeest is pas echt compleet wanneer jullie het afsluiten met een avond die nog lang in het geheugen gegrift staat. Vind je vriend(in) het leuk om te gaan stappen? Ga dan naar een hippe discotheek, organiseer een kroegentocht of kies voor een feestavond bij VVC!

Al deze ideeën en tips voor vrijgezellenfeest maken van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag. Bij ons ben jij de held!