8 Offroad circuits

4x4 rijden, Quads, Minibikes, Tank

Bekijk videoBekijk plattegrond
Gooische Vrouwen

Vrijgezellenfeest Vrouwen Specials

Lees meer
Bachelor Party

Feestavond met de a.s bruid(egom) in het middelpunt

Lees meer
SweepAway

Red Mega Balls, Punchkiss, lachen, gieren, brullen !

Lees meer

Vrijgezellenfeest

734 reviews 9,1 / 10

Al onze arrangementen zijn speciaal bedacht en ontwikkeld om van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken. Intensieve arrangementen, sportief, grensverleggend en vol met lol waarbij de vrijgezel volop in het zonnetje wordt gezet. Alle ingrediënten voor een vrijgezellenfeest waar nog jaren over wordt nagepraat.

Overzicht vrijgezellenfeest arrangementen


Lees meer over onze top aanbieding

Lees meer »

  • Op de zaterdag vieren meerdere vrouwen en mannen groepen hun vrijgezellenfeest
  • Boek na je activiteiten een Ultimate Barbecue Experience incl. 5 drankjes voor € 36,50


Gratis feestavond

Wij maken er 1 groot feest van. Eerst gaan jullie lekker borrelen en verzorgen onze chefs in de outdoor keuken voor een culinaire barbecue. Niet zo maar een hamburger maar grote stukkenvlees die klaar worden gemaakt in de Black Bastard. Beroemd zijn onze spareribs zo uit de rookoven. De DJ verzorgt de muziek.

Foute muziekbingo - Hole in the Wall - Karaoke - Limbo dance en nog veel meer de a.s. bruid of bruidegom krijgt het druk.

Vrijgezellenfeesten voor mannen

Mannen en competitie horen bij elkaar. Ervaar spanning, techniek en tactiek bij onze spectaculaire vrijgezellenfeesten speciaal voor mannen. Bekijk onze arrangementen voor een dag vol grensverleggende actie en plezier. Enkele populaire vrijgezellenfeestarrangementen uitgelicht:
Superheld: De vrijgezel mag zich bewijzen als Spiderman, Superman, Dries Roelvink en ....Borat
Jackass: Is de vrijgezel echt een lefgozer? Het ideale vrijgezellenfeest voor mannen.
Paintball Motor Action: Crossen op quads en minibikes terwijl er wordt gejaagd op de vrijgezel in zijn konijnenpak.
Meerkamp Competitie: Van racen op een quad tot sumo worstelen. Keuze uit meer dan 30 activiteiten
Motorspektakel: Zijn laatste slippertje, maar dan op de slipbaan. Offroad rijden met 4x4 wagens en quads.

Vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Vrijgezellenfeesten zijn al lang niet meer alleen voor mannen. Voor een super vrijgezellenfeestje voor vrouwen hebben wij ook tal van leuke arrangementen en workshops. Bekijk onze pagina vol tips en activiteiten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Enkele populaire vrijgezellenfeestarrangementen uitgelicht:
Gooische Vrouwen: Het meest geboekte vrijgezellenfeest voor vrouwen Jullie acteren wij filmen.
Superheldin: Gastrol voor de vrijgezel in Tarzan en de hoofdrol als Catwomen en Formule 1 Pitspoes.
Beauty & Beast: Afgeknepen door een commando om daarna omgetoverd te worden tot mooie meiden.

Mannen versus vrouwen

De bruid en de bruidegom vieren hun vrijgezellenfeest samen. De ideale mogelijkheid om eens te testen hoeveel ze van elkaar weten, hoe goed de bruidegom functioneert in het vrouwenteam en de bruid in het mannenteam of een ouderwetse strijd tussen de mannen en de vrouwen. Bekijk onze pagina vol arrangementen voor een gemengd vrijgezellenfeest.

 

Vrijgezellenavond

De hele avond organiseren we allerlei bekende spelletjes, natuurlijk met de a.s. bruid of bruidegom in het middelpunt van de belangstelling. Onbeperkt eten, drinken en feesten. Zing mee met Hazes, Hole in the Wall, The Voice of Denmark, Snowdip, Ik hou van Holland, Letterpakkenspel, Minute to win it. Vervelen is er niet bij. Heerlijke dansmuziek, live optreden van een zanger en nog veel meer. In het hoogseizoen zijn er veel verschillende vrijgezellenfeest groepen op de Party Games Night.
Klik hier voor meer informatie over deze spectaculaire vrijgezellenavond.

 

Ervaringen vrijgezellenfeest

Benieuwd naar de ervaringen van mensen die u voor zijn gegaan? Bij het nagenieten, aan het einde van een intensieve dag, komen de (stoere) verhalen los. Wij tekende ze voor u op als voorpret of om nog eens terug te lezen. Op onze recensiepagina vindt u de leukste verhalen terug. Lees hier de ervaringen van de vrijgezellen die u zijn voorgegaan.

Vrijgezellenfeest ideeën

Bij VVC zitten we boordevol inspiratie, tips en ideeën voor een vrijgezellenfeest. Deze hebben we voor je op een rij gezet, zodat jullie het ultieme vrijgezellenfeest kunnen organiseren. Ontdek hier alle vrijgezellenfeest ideeën

Sorteer op: Populariteit | Prijs