Skidcar

1e keuze opleidingsinstituten uniek in de Benelux

Slipcursustraining

In de slip met de auto: hoe voorkom je een ongeluk?

Slipcursus training

Ook als cadeaubon verkrijgbaar

Lees meer
Slipcursus Motor

Actie van € 99,50 voor € 49,50

Lees meer
Valentino Rossi cursus

Kneedown cursus met aangepaste motors van VVC

Lees meer

Rijvaardigheidstraining auto

1306 reviews 9,1 / 10

Een rijvaardigheidstraining auto volgen

Zit jij lekker achter het stuur, maar denk je dat jouw rijvaardigheid toch nog wel een kleine boost kan krijgen? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Bij VVC Adventure hebben we namelijk een groot aantal verschillende rijvaardigheidstrainingen voor je klaarstaan. Wil jij een auto rijvaardigheidstraining volgen? We hebben verschillende van dit soort cursussen in ons assortiment. Je kunt kiezen uit meerdere slipcursussen, maar daarnaast hebben we ook cursussen waarbij andere vaardigheden worden aangescherpt.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Summit de meest realistische

Summit de meest realistische

Een professionele en realistische rijvaardigheidstraining voor gevorderden. Je gaat 2,5 uur lang slippen met een privé-instructeur. Ook ervaar je hoe het is om te rijden in de Skidcar. Deze slipcursus is erg populair bij alle slipprofessionals.
(€ 199,00 incl. BTW)
vanaf € 164,47(excl. BTW)
Classic Cursus 4 uur

Classic Cursus 4 uur

Een goede antislipcursus die uit 7 verschillende praktijk situaties bestaat. inclusief de spectaculaire achterwielslip, uitwijkoefening en slalom. Je leert alles over het verschil tussen grip en slip op een glad wegdek, waarna je aan de slag gaat met de veelzijdige en leuke oefeningen. Een leerzame training
(€ 115,00 incl. BTW)
vanaf € 95,05(excl. BTW)
Classic cursus 3 uur

Classic cursus 3 uur

Leer de basis van het slippen en weet wat te doen wanneer je een klapband krijgt. Dankzij deze slipcursus voel jij je direct beheerster wanneer je deelneemt aan het verkeer. We geven je eerst een theorieles waarna je de informatie in de praktijk brengt tijdens 3 soorten oefeningen.
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 81,82(excl. BTW)
Slipcursus Special volledig

Slipcursus Special volledig

Een compleet verzorgde dag inclusief lunch op ons rijvaardigheidscentrum. Tijdens deze slipcursus krijg je te maken met zeer realistische situaties waarbij we je voorbereiden op handelen in noodsituaties. Aan het einde van de dag heb je de volledige controle over jouw auto, in wat voor situatie je ook belandt.
(€ 176,50 incl. BTW)
vanaf € 145,85(excl. BTW)

Rijvaardigheidstraining auto

Ben jij iemand die gek is op autorijden? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Je vindt hier ons complete aanbod rijvaardigheidstrainingen overzichtelijk bij elkaar. Elke training is voorzien van uitgebreide informatie over wat je bij de training kunt verwachten. We hebben ervaren instructeurs die graag goed met je aan de slag gaan. Ook als je het bijvoorbeeld leuk vindt om deze cursus te volgen als onderdeel van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Neem hier gewoon even contact over op met ons om meer te weten te komen.

Meer weten over rijvaardigheidstraining voor auto?

We hebben een uitgebreid parcours voor je klaargelegd op ons eigen terrein. Op dit terrein bootsen we een realistische situatie na, waarbij je er zeker van kunt zijn dat je ook altijd veilig bent. We zorgen ervoor dat alle omstandigheden optimaal zijn en dat je les krijgt van een professionele instructeur die op dit gebied veel ervaring heeft. Neem gewoon eens contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die we je op dit gebied te bieden hebben.