Skidcar

1e keuze opleidingsinstituten uniek in de Benelux

Slipcursustraining

In de slip met de auto: hoe voorkom je een ongeluk?

Slipcursus training

Ook als cadeaubon verkrijgbaar

Lees meer
Slipcursus Motor

Actie van € 99,50 voor € 49,50

Lees meer
Valentino Rossi cursus

Kneedown cursus met aangepaste motors van VVC

Lees meer

Rijvaardigheidscursus auto

1306 reviews 9,1 / 10

Een rijvaardigheidscursus voor auto

Bij VVC Adventure ben je aan het juiste adres als je een rijvaardigheidscursus voor auto wil volgen. We hebben een groot aantal verschillende cursussen voor je klaarstaan, waarbij je er zeker van kunt zijn dat je instructie krijgt van een zeer ervaren rijleraar. Onze cursussen helpen je om je zekerder te voelen achter het stuur. We twijfelen er niet aan dat jij een goede bestuurder bent, maar weet je ook hoe je om moet gaan met je auto als je een keer op een glad wegdek terecht komt? Bij onze cursussen leren we je dat, zodat je zeker weet dat gladde wegdekken geen gevaar meer voor je opleveren.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Summit de meest realistische

Summit de meest realistische

Een professionele en realistische rijvaardigheidstraining voor gevorderden. Je gaat 2,5 uur lang slippen met een privé-instructeur. Ook ervaar je hoe het is om te rijden in de Skidcar. Deze slipcursus is erg populair bij alle slipprofessionals.
(€ 199,00 incl. BTW)
vanaf € 164,47(excl. BTW)
Classic Cursus 4 uur

Classic Cursus 4 uur

Een goede antislipcursus die uit 7 verschillende praktijk situaties bestaat. inclusief de spectaculaire achterwielslip, uitwijkoefening en slalom. Je leert alles over het verschil tussen grip en slip op een glad wegdek, waarna je aan de slag gaat met de veelzijdige en leuke oefeningen. Een leerzame training
(€ 115,00 incl. BTW)
vanaf € 95,05(excl. BTW)
Classic cursus 3 uur

Classic cursus 3 uur

Leer de basis van het slippen en weet wat te doen wanneer je een klapband krijgt. Dankzij deze slipcursus voel jij je direct beheerster wanneer je deelneemt aan het verkeer. We geven je eerst een theorieles waarna je de informatie in de praktijk brengt tijdens 3 soorten oefeningen.
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 81,82(excl. BTW)
Slipcursus Special volledig

Slipcursus Special volledig

Een compleet verzorgde dag inclusief lunch op ons rijvaardigheidscentrum. Tijdens deze slipcursus krijg je te maken met zeer realistische situaties waarbij we je voorbereiden op handelen in noodsituaties. Aan het einde van de dag heb je de volledige controle over jouw auto, in wat voor situatie je ook belandt.
(€ 176,50 incl. BTW)
vanaf € 145,85(excl. BTW)

Een auto rijvaardigheidscursus volgen bij VVC Adventure

Bij VVC Adventure hebben we meerdere verschillende cursussen voor je klaarstaan. Deze worden gegeven door ervaren instructeurs, die als geen ander weten hoe je veilig op de weg blijft, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Je leert bij ons in een cursus rijvaardigheid auto niet alleen maar hoe je om moet gaan met slipgevaar, maar we leren je ook bij andere situaties hoe je voorzichtiger kunt rijden. VVC Adventure is een bedrijf waar mensen werken die je een cursus willen geven die niet alleen veilig is, maar vooral ook enerverend en spannend.

Een cursus rijvaardigheid auto volgen

Onze rijvaardigheidscursus voor auto is een goede manier om ervoor te zorgen dat je straks nog zekerder en met meer zelfvertrouwen achter het stuur zit. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden kun jij omgaan met het verkeer en je auto onder controle houden. Een auto rijvaardigheidscursus is ook leuk om een keer samen met een groep vrienden of collega's te volgen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je een leuke, gezellige dag beleeft waar je ook nog eens wat mee opsteekt.