Skidcar

1e keuze opleidingsinstituten uniek in de Benelux

Slipcursustraining

In de slip met de auto: hoe voorkom je een ongeluk?

Slipcursus training

Ook als cadeaubon verkrijgbaar

Lees meer
Slipcursus Motor

Actie van € 99,50 voor € 49,50

Lees meer
Valentino Rossi cursus

Kneedown cursus met aangepaste motors van VVC

Lees meer

Slipcursus Skidcar

1306 reviews 9,1 / 10

Onze meest professionele en realistische slipcursus. Deze cursus wordt gegeven aan maximaal 2 cursisten tegelijk door 1 instructeur. Zo leert u in een kort tijdbestek de auto perfect onder controle te krijgen.

Slipcursus op 8 wielen

Door middel van een hydraulisch systeem en 4 extra wielen kan de instructeur met een simpele druk op de knop de weerstand tussen band en wegdek verminderen. Zo weet je nooit van te voren wanneer er een slip moment ontstaat.

Voor of achterwielslip

 • Op de natte baan reageert een auto altijd het zelfde. Het stuurkarakter verandert niet en ook de gladheid van de vloer blijft het zelfde. Bij de skidcar is dat allemaal anders.
 • De instructeur kan een voorwiel, achterwiel of vierwiel slip oproepen

Slipcursus met skidcar is realistischer

 • Je weet nooit van te voren wanneer het slip moment wordt opgeroepen (bij de natte baan uiteraard wel)
 • De gladheid kan traploos worden ingesteld van: zand op het wegdek, bladeren op het wegdek, sneeuw tot ijzel kunnen we simuleren

Slipcursus met Skidcar uniek in de Benelux

In Frankrijk, Engeland, Scandinavische landen en de Verenigde Staten bestaan alleen rijvaardigheidscentra met de skidcar. In Nederland zijn de slipscholen uitgerust met kunststof vloeren en hebben ze te weinig terrein om ook een circuit te maken voor de skidcars. Ook de investering voor het skidcar onderstel speelt een rol mee. 

Sorteer op: Populariteit | Prijs
 • Summit de meest realistische

  Summit de meest realistische

  Een professionele en realistische rijvaardigheidstraining voor gevorderden. Je gaat 2,5 uur lang slippen met een privé-instructeur. Ook ervaar je hoe het is om te rijden in de Skidcar. Deze slipcursus is erg populair bij alle slipprofessionals.
  (€ 164,47 excl. BTW)
  vanaf € 199,00 incl. BTW
 • Slipcursus actie Special 3 uur

  De basis leer je op de gladde natte baan. Het echte werk met de skidcar. Het neusje van de zalm op rijvaardigheids gebied. Ontvang korting op de Slipcursus Special tijdens deze populaire rijvaardigheids training. met maar liefst vier verschillende opraktijk situaties. Je boekt onze meest leerzame slipcursus voor een speciale prijs.
  (€ 76,45 excl. BTW)
  € 92,50 incl. BTW