Skidcar

1e keuze opleidingsinstituten uniek in de Benelux

Slipcursustraining

In de slip met de auto: hoe voorkom je een ongeluk?

Slipcursus training

Ook als cadeaubon verkrijgbaar

Lees meer
Slipcursus Motor

Actie van € 99,50 voor € 49,50

Lees meer
Valentino Rossi cursus

Kneedown cursus met aangepaste motors van VVC

Lees meer

Rijvaardigheidstraining motor

1306 reviews 9,1 / 10

Rijvaardigheidstraining voor motor rijders

Ben jij iemand die niks fijner vindt dan lekker op je motor door het landschap scheuren? Heb je dan wel eens overwegen om een rijvaardigheidstraining voor motor te volgen? Bij VVC Adventure vind je een motorrijvaardigheidstraining op maat. We laten je oefenen met gladde wegdeken, zodat je niet met je motor in een slip terecht komt, maar geven je ook instructies over hoe je met andere onderdelen van het rijden met een motor om moet gaan. Zo weet je zeker dat je een volgende keer een stuk zekerder op je motor stapt!

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Motorslipcursus 1,5 uur

Motorslipcursus 1,5 uur

Anderhalf uur oefenen op een glad wegdek tijdens deze motorslipcursus. Deze cursus is niet meer te boeken we hebben nu een 2 uur durende training
(€ 99,00 incl. BTW)
€ 81,80(excl. BTW)
Kneedown basiscursus

Kneedown basiscursus

Superscherpe bochten maken met de anderhalf uur durende kneedown basiscursus van VVC Adventure. Na deze cursus ben je in staat om elke hellingsgraad in te schatten. Ideaal om te voorkomen dat je de motor platter moet leggen en deze de grond raakt.
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 93,40(excl. BTW)
Exclusieve Motortraining

Exclusieve Motortraining

Maak alle motorslipcursussen mee tijdens deze speciale training inclusief heerlijke lunch. Je krijgt te maken met een uitdagende combinatie van de slipcursus met de motor, rijvaardigheid en behendigheid met eigen motor en de kneedown cursus.
(€ 269,00 incl. BTW)
vanaf € 253,77(excl. BTW)

Een motorrijvaardigheidstraining bij VVC Adventure

VVC Adventure is een van de grootste aanbieders van rijvaardigheidstrainingen voor zowel motoren als auto's. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment trainingen. Je ziet dan welke mogelijkheden je allemaal bij ons hebt. Je kunt een rijvaardigheidstraining voor motor kiezen waarbij je in een paar uur de beginselen onder de knie krijgt, maar we hebben ook uitgebreidere cursussen voor je klaarstaan. Neem anders gewoon even contact met ons op als je meer wil weten over onze cursussen en de mogelijkheden die je bij ons allemaal hebt.

De beste rijvaardigheidstraining voor motor

Een motortraining is een goed idee om de vaardigheden die je bij motoren nodig hebt beter onder de knie te krijgen. Het is ook een leuk idee om een motorvaardigheidstraining cadeau te geven aan vrienden of familie. Daarnaast is een dergelijke training ook leuk als bedrijfsuitje of bij een leuke dag met vrienden die ook allemaal gek zijn van motor rijden. Op ons mooie parcours beleven jullie dan met zijn alleen een inspannende, leerzame dag waar je heel veel van opsteekt. Neem gewoon eens contact met ons op als je hier meer over te weten wil komen.