Skidcar

1e keuze opleidingsinstituten uniek in de Benelux

Slipcursustraining

In de slip met de auto: hoe voorkom je een ongeluk?

Slipcursus training

Ook als cadeaubon verkrijgbaar

Lees meer
Slipcursus Motor

Actie van € 99,50 voor € 49,50

Lees meer
Valentino Rossi cursus

Kneedown cursus met aangepaste motors van VVC

Lees meer

Rijvaardigheidscursus

1306 reviews 9,1 / 10

De rijvaardigheidscursus voor iedereen

Bij VVC Adventure ben je aan het juiste adres als je een keer een rijvaardigheidscursus wil gaan volgen. We hebben meerdere verschillende cursussen voor je klaarstaan, waarmee je niet alleen veilig met je auto of motor om leert gaan, maar waarmee je ook nog eens een hele leuke dag beleeft. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je optimaal kunt gaan genieten van een dag achter het stuur. Perfect om zelf een keer te doen, maar natuurlijk ook heel leuk om een keer met een groep te volgen. Het zou bijvoorbeeld een enerverend onderdeel kunnen zijn van een bedrijfsfeest of een vrijgezellenfeest.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Summit de meest realistische

Summit de meest realistische

Een professionele en realistische rijvaardigheidstraining voor gevorderden. Je gaat 2,5 uur lang slippen met een privé-instructeur. Ook ervaar je hoe het is om te rijden in de Skidcar. Deze slipcursus is erg populair bij alle slipprofessionals.
(€ 199,00 incl. BTW)
vanaf € 164,47(excl. BTW)
Classic Cursus 4 uur

Classic Cursus 4 uur

Een goede antislipcursus die uit 7 verschillende praktijk situaties bestaat. inclusief de spectaculaire achterwielslip, uitwijkoefening en slalom. Je leert alles over het verschil tussen grip en slip op een glad wegdek, waarna je aan de slag gaat met de veelzijdige en leuke oefeningen. Een leerzame training
(€ 115,00 incl. BTW)
vanaf € 95,05(excl. BTW)
Classic cursus 3 uur

Classic cursus 3 uur

Leer de basis van het slippen en weet wat te doen wanneer je een klapband krijgt. Dankzij deze slipcursus voel jij je direct beheerster wanneer je deelneemt aan het verkeer. We geven je eerst een theorieles waarna je de informatie in de praktijk brengt tijdens 3 soorten oefeningen.
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 81,82(excl. BTW)
Slipcursus Special volledig

Slipcursus Special volledig

Een compleet verzorgde dag inclusief lunch op ons rijvaardigheidscentrum. Tijdens deze slipcursus krijg je te maken met zeer realistische situaties waarbij we je voorbereiden op handelen in noodsituaties. Aan het einde van de dag heb je de volledige controle over jouw auto, in wat voor situatie je ook belandt.
(€ 176,50 incl. BTW)
vanaf € 145,85(excl. BTW)

Een cursus rijvaardigheid volgen

We hebben bij VVC Adventure een groot aantal verschillende rijvaardigheidscursussen voor je klaarstaan, waarmee je jezelf straks een stuk zekerder kunt voelen achter het stuur. Neem bijvoorbeeld onze kennismakingscursus van 75 minuten waarmee je straks niet bang meer hoeft te zijn dat je niet weet wat te doen als je auto in een slip terecht komt. We hebben ook andere antislipcursussen, waarmee je langere tijd achter het stuur doorbrengt en nog vaardiger wordt. Ben jij een motorrijder? Ook dan hebben we meerdere verschillende cursussen klaarstaan.

Meer weten over onze rijvaardigheidscursussen?

We hebben een cursus rijvaardigheid klaarstaan voor iedereen. Het maakt daarbij niet uit hoe ervaren jij al bent en hoeveel tijd je wil besteden aan de cursus. We raden je dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen in ons complete aanbod cursussen. Met een cursus van VVC Adventure heb je niet alleen een veilige en leerzame, maar vooral ook spannende middag voor de boeg. Onze ervaren instructeurs vinden het namelijk leuk om je ook echt te laten genieten van je cursus. Neem contact met ons op als je hier meer over wil weten of een afspraak wil maken.