Skidcar

1e keuze opleidingsinstituten uniek in de Benelux

Slipcursustraining

In de slip met de auto: hoe voorkom je een ongeluk?

Slipcursus training

Ook als cadeaubon verkrijgbaar

Lees meer
Slipcursus Motor

Actie van € 99,50 voor € 49,50

Lees meer
Valentino Rossi cursus

Kneedown cursus met aangepaste motors van VVC

Lees meer

Driften

1306 reviews 9,1 / 10

Lekker driften in een mooie auto

Ben jij iemand die er wel van houdt om de grenzen van je auto op te zoeken? Heb je dan wel eens overwogen om lekker te gaan driften? Bij driften ga je een bocht door met piepende banden. Het is de ultieme vorm van controle over je auto, waarbij je een gevoel ervaart dat niet te beschrijven is. Driften met auto is een van de vele cursussen op autogebied die je bij VVC Adventure kunt beleven. Het is daarnaast niet alleen spannend en leuk, maar ook een goede manier om nog meer de controle over je auto te leren houden. Op gladde wegen zul je weinig moeite meer hebben je auto binnen de perken te houden met onze cursussen.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Driften auto

Met een auto driften is iets wat je vast wel eens op televisie hebt gezien. Het lijkt dan misschien heel gevaarlijk en moeilijk, maar als je jezelf laat instrueren door een ervaren rijleraar, dan zul je merken dat dat allemaal wel meevalt. Driften met auto is iets wat je bij VVC Adventure op een speciaal parcours doet. We hebben dit parcours aangelegd op ons eigen terrein. Het is een realistisch parcours waarbij veiligheid altijd voorop staat. Driften wordt zo iets wat spannend is, maar waarbij je niet meer het risico loopt de controle over je wagen te verliezen.

Meer weten over driften en auto?

Als jij meer wil weten over driften met een auto, dan neem je gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een driftcursus bij ons te kunnen volgen. Je kunt natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen. We vertellen je dan meer over de mogelijkheden bij VVC Adventure. We hebben naast onze rijvaardigheidscursussen ook nog een groot aantal andere uitjes en evenementen in het assortiment!