Prijzen slipcursus

1118 reviews 9,1 / 10

De prijzen van onze slipcursussen verschillen per arrangement. Tijdens iedere cursus komen andere praktijkoefeningen aan bod. Het is ook mogelijk om te kiezen voor verschillende tijdsduren. We hebben kortere slipcursussen van 75 minuten, 2 uur of 3 uur. Het is ook mogelijk om een slipcursus te volgen van 4 uur of een volledige dag. Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste slipcursus. Je hebt bijvoorbeeld al een arrangement van 75 minuten voor € 39,50.

Aanbiedingen slipcursus

Wij hebben meerdere slipcursussen in de aanbieding. Deze aanbiedingen gelden niet in combinatie met andere acties. Profiteer van deze kortingen en boek uw slipcursus voordelig.

Soort cursus Prijs Onderdelen
Slipcursus 3 uur Van € 92 ,- voor € 69,50 p.p.
  • Theorietraining
  • Slalom en rem-, uitwijk- en overstuur oefeningen
Slipcursus met Skidcar Van € 236 ,- voor € 118 ,- (2e persoon gratis)
  • Korte theorie
  • Slalom, uitwijken voor stilstaand object (en terugkeren naar eigen weggedeelte) en remmen

De slipcursus van 3 uur is alleen geldig op de datums die wij hebben vastgesteld. Bij het arrangement met Skidcar geldt de prijs voor doordeweeks. Dit arrangement kost in het weekend met korting € 136,50 voor 2 personen.

Slipcursus arrangementen

Prijs voor groepen

Voor groepen is het mogelijk om in overleg een datum te reserveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel naar 036 532 3580. Wij informeren je dan over de prijs voor het volgen van een slipcursus met jouw eigen groep.