Skidcar

1e keuze opleidingsinstituten uniek in de Benelux

Slipcursustraining

In de slip met de auto: hoe voorkom je een ongeluk?

Slipcursus training

Ook als cadeaubon verkrijgbaar

Lees meer
Slipcursus Motor

Actie van € 99,50 voor € 49,50

Lees meer
Valentino Rossi cursus

Kneedown cursus met aangepaste motors van VVC

Lees meer

Rijvaardigheidstraining eigen auto

1306 reviews 9,1 / 10

Rijvaardigheidstraining met je eigen auto

Wil jij graag een keer een rijvaardigheidstraining volgen, maar zou je hierbij het liefste je eigen auto willen gebruiken? Neem dan contact op met VVC Adventure. Bij ons is het namelijk mogelijk om bij een rijvaardigheidstraining je eigen auto te gebruiken. Rijvaardigheidstrainingen met eigen auto hebben als voordeel dat je jezelf een stuk zelfverzekerder voelt in je eigen auto. We geven een les van 2,5 uur, waarbij je meerdere verschillende oefeningen doet. Als je dan in je eigen auto een keer in een gevaarlijke situatie terechtkomt, dan kun je hier in je eigen auto mee omgaan.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Met eigen auto

Met eigen auto

Tijdens deze speciale slipcursus van twee uur doe je vijf slipoefeningen met je eigen voertuig. Een unieke ervaring en een aanrader voor iedere autoliefhebber. Durf jij de verschillende situaties aan
(€ 169,00 incl. BTW)
€ 139,67(excl. BTW)

Rijvaardigheidstrainingen in eigen auto

Een training rijvaardigheid in je eigen auto is altijd mogelijk bij VVC Adventure. Wij hebben meerdere ervaren instructeurs die maar wat graag een keer met je in de eigen auto stappen om je te leren hoe je op gladde wegen veilig kunt blijven. Een rijvaardigheidstraining in eigen auto bestaat onder andere uit een voorwielslip, een achterwielslip, een noodstop en een spannende Y-oefening. Meer weten over wat dit allemaal inhoudt? Dan raden we je aan om eens een keer contact met ons op te nemen. We vertellen je dan meer over de mogelijkheden die je bij ons allemaal hebt.

Rijvaardigheidstrainingen in eigen auto volgen

Een rijvaardigheidstraining is leuk, maar het wordt pas echt effectief als je deze volgt in je eigen auto. Dan weet je tenminste zeker dat je straks lekker in je vel zit als je op een gladde weg achter het stuur kruipt. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als je meer wil leren over onze autorijschool en de verschillende cursussen die we in de aanbieding hebben. Je vindt hier ook informatie over de vele andere activiteiten die we bij VVC Adventure allemaal organiseren.