Skidcar

1e keuze opleidingsinstituten uniek in de Benelux

Slipcursustraining

In de slip met de auto: hoe voorkom je een ongeluk?

Slipcursus training

Ook als cadeaubon verkrijgbaar

Lees meer
Slipcursus Motor

Actie van € 99,50 voor € 49,50

Lees meer
Valentino Rossi cursus

Kneedown cursus met aangepaste motors van VVC

Lees meer

Slipschool

1306 reviews 9,1 / 10

Veilig leren autorijden bij een slipschool

Bij VVC Adventure ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een betrouwbare slipschool. Bij een dergelijke school leer je hoe je jezelf moet gedragen in de auto als je door wat voor omstandigheden dan ook een keer in een slip terecht komt. Het is een leuke, veilige manier om ervoor te zorgen dat er door slippen in het verkeer geen ongelukken ontstaan. We hebben betrouwbare, ervaren instructeurs voor je klaarstaan die op ons eigen parcours met je aan de slag gaan. Zo stap je volgende keer toch een stuk veiliger en zelfverzekerder in je auto!

Sorteer op: Populariteit | Prijs
 • Classic cursus 3 uur

  Classic cursus 3 uur

  Leer de basis van het slippen en weet wat te doen wanneer je een klapband krijgt. Dankzij deze slipcursus voel jij je direct beheerster wanneer je deelneemt aan het verkeer. We geven je eerst een theorieles waarna je de informatie in de praktijk brengt tijdens 3 soorten oefeningen.
  (€ 81,82 excl. BTW)
  vanaf € 99,00 incl. BTW
 • Slipcursus Special Volledig

  Slipcursus Special Volledig

  De meest complete slipcursus in één pakket. 5,5 uur durende antislipcursus met o.a. de skidcar. In dit voertuig leer je daarnaast hoe het is om op de kop te hangen.
  (€ 145,85 excl. BTW)
  vanaf € 176,50 incl. BTW

Slipscholen vergelijken

Bij VVC Adventure hebben we de auto's en het parcours voor je klaarstaan. Bij ons volg je een veilige slipcursus, die natuurlijk ook best wel een klein beetje spectaculair mag zijn! We hebben meerdere verschillende slipcursussen in ons assortiment. We hebben bijvoorbeeld kennismakingslessen waarbij je in 75 minuten de basis van het slippen leert kennen. We hebben ook uitgebreidere slipcursussen waarmee je eenvoudig meerdere verschillende oefeningen onder de knie krijgt. Kies gewoon de cursus waarvan je denkt dat deze het beste bij je past.

Meer weten over slipscholen?

Bij onze slipschool staan we altijd klaar om je alles over het slippen van je auto te leren. VVC Adventure is een bedrijf dat niet alleen maar bekend staat als slipschool, we hebben daarnaast ook nog een groot aantal andere activiteiten voor je klaarstaan. Zo zijn wij de grootste aanbieder van vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten van Nederland. Een slipcursus is voor een dergelijk feest natuurlijk ook een heel leuk onderdeel! Neem gewoon even contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij allemaal voor je in petto hebben.