Slipcursussen

De cadeaubon is 1 jaar geldig. Je ontvangt deze na betaling meteen via de E-mail.

U heeft keuze uit verschillende slipcursussen.

 • Slipcursus cadeaubon van 1 uur

  Slipcursus cadeaubon van 1 uur

  Een cadeaubon voor een slipcursus van 1 uur in Almere. Tegen inwisseling van deze cadeaubon krijgen ze een kennismaking les waarin zowel de theorie als praktijk van een slipcursus aan bod komt.
  Van € 69,00
  € 39,50
 • Slipcursus met skidcar 3 uur

  Slipcursus met skidcar 3 uur

  Cadeaubon voor een gave slipcursus met skidcar in Almere. Gedurende 3 uur krijg je theorie, in totaal 12 oefeningen waaronder met een skidcar en natte ondergrond. Een cadeaubon voor een petrolhead.
  Van € 149,50
  € 129,50
 • Slipcursus 2 uur

  Slipcursus 2 uur

  Een cadeaubon voor de actieveling. Een 2 uur durende slipcursus in Almere, Flevoland. Maak kennis met de theorie, je krijgt instructies en 2 praktijkoefeningen maak van jezelf een betere bestuurder!
  Van € 92,00
  € 75,00
 • Slipcursus 3 uur

  Slipcursus 3 uur

  Cadeaubon voor een adrenalinejunk. Je krijgt theorie en 3 praktijkoefeningen met bijbehorende instructies. Dit alles vindt plaats in Almere, wie wil er nou niet zo een slipperige en uitdagende cadeaubon?
  Van € 109,00
  € 99,00
 • Slipcursus met skidcar 4 uur

  Slipcursus met skidcar 4 uur

  Cadeaubon voor een slipcursus van 4 uur met de skidcar om de praktijkoefeningen nog realistischer en leerzamer te maken. Wie in je omgeving verras jij met deze uitdagende en spannende cadeaubon?
  Van € 159,00
  € 129,50
 • Slipcursus met skidcar volledig

  Slipcursus met skidcar volledig

  Een autocontrole als Max Verstappen? Met deze cadeaubon leer je alles wat je moet weten om je auto veilig op de weg te houden in uitdagende en niet alledaagse omstandigheden.
  Van € 255,00
  € 176,50
 • Slipcursus cadeaubon van 4 uur

  Slipcursus cadeaubon van 4 uur

  Wie van je vrienden kan wel wat bijleren achter het stuur en geef jij deze cadeaubon voor een 4 uur durende slipcursus? Een leerzame, glibberige en spectaculaire cadeaubon!
  Van € 136,00
  € 115,00
 • Slipcursus volledig incl. lunch

  Slipcursus volledig incl. lunch

  Een lekkere en leerzame cadeaubon. Je krijgt volledige theorie met daarbij 9 praktijkoefeningen met tussendoor een lunch en als je alles goed aflegt ook nog een certificaat!
  Van € 179,00
  € 155,00
 • Summit Slipcursus 3 uur - Doordeweeks

  Summit Slipcursus 3 uur - Doordeweeks

  Een cadeaubon die is in te wisselen voor een slipcursus met de extra realistische en uitdagende skidcar. Deze activiteit is alleen op werkdagen en met maximaal twee cursisten per auto.
  Van € 239,00
  € 199,00
 • Actie slipcursus 1 uur - Doordeweekse dag

  Actie slipcursus 1 uur - Doordeweekse dag

  Een cadeaubon om kennis te maken met een slipcursus. Eerst een stukje theorie die je daarna kan toepassen in de praktijk tijdens de slalom, een glibberige cadeaubon!
  Van € 39,50
  € 35,00
 • Actie slipcursus 2e persoon gratis- Doordeweeks

  Actie slipcursus 2e persoon gratis- Doordeweeks

  Cadeaubon voor een slipcursus van 2 uur. Voor 2 personen op een doorde weekse dag Wie maak jij blij met een les behendigheid achter het stuur? Tijdens de praktijkles zijn er twee activiteiten een slalom en uitwijkoefening.
  Van € 70,00
  € 75,00
 • Slipcursus actie: 3 uur durend actie

  Slipcursus actie: 3 uur durend actie

  Cadeaubon die is in te wisselen voor een 3 uur durende slipcursus. Wie in jou vriendenkring maak je blij met deze cadeaubon?
  Van € 92,00
  € 79,50
 • Slipcursus van 4 uur alleen doordeweeks

  Slipcursus van 4 uur alleen doordeweeks

  Je kan deze cadeaubon inwisselen voor een slipcursus in Almere. Deze activiteit bestaat uit verschillende oefeningen om behendiger achter het stuur te worden in verraderlijke omstandigheden.
  Van € 129,00
  € 99,00
 • Actie slipcursus volledig - Doordeweeks

  Actie slipcursus volledig - Doordeweeks

  Een cadeaubon die te gebruiken is voor een volledige slipcursus. Met deze cadeaubon gaat de ontvanger alles leren om de auto op weg te houden tijdens gevaarlijke omstandigheden.
  Van € 175,00
  € 135,00
 • Cadeaubon voor 3 uur durende slipcursus

  Cadeaubon voor 3 uur durende slipcursus

  Een cadeaubon voor een 3 uur durende slipcursus in Almere, Flevoland. Deze cadeaubon staat garant voor veel plezier, adrenaline, klamme handen en het is ook nog eens zeer leerzaam!
  Van € 109,00
  € 92,00
 • Slipcursus actie 3 uur voor 2 personen

  Slipcursus actie 3 uur voor 2 personen

  Cadeaubon voor een slipcursus voor 2! Alleen een slipcursus doen is leuk en leerzaam maar met z'n tweeën wordt het nog veel leuker en kan je elkaar ook nog eens helpen
  Van € 246,00
  € 177,50
 • Slipcursus Special 3 uur Actie

  Slipcursus Special 3 uur Actie

  Ontvang korting op de Slipcursus Special tijdens deze populaire rijvaardigheids training. met maar liefst vier verschillende onderdelen. Je boekt onze meest complete slipcursus voor een speciale prijs. Een leuk en leerzaam uitje om te ondernemen met vrienden, familie of collega’s.
  Van € 123,00
  € 92,50