Skidcar

1e keuze opleidingsinstituten uniek in de Benelux

Slipcursustraining

In de slip met de auto: hoe voorkom je een ongeluk?

Slipcursus training

Ook als cadeaubon verkrijgbaar

Lees meer
Slipcursus Motor

Actie van € 99,50 voor € 49,50

Lees meer
Valentino Rossi cursus

Kneedown cursus met aangepaste motors van VVC

Lees meer

Antislipcursus

1306 reviews 9,1 / 10

Aan de slag met een antislipcursus

Als je in je auto zit moet je ervoor zorgen dat je zo veilig mogelijk rijdt. Maar hoe goed je jezelf ook aan de regels houdt, het is altijd mogelijk dat je een keer in een slip terecht komt. Dit kan een gevaarlijke situatie met zich meebrengen als het je niet lukt je auto meer onder controle te krijgen. Vandaar ook dat we je aanraden om eens een antislipcursus te gaan volgen. Bij VVC Adventure hebben we antislipcursussen in meerdere verschillende uitvoeringen. Je kan bij ons terecht voor een kennismakingsles waarbij je de basis gaat leren, maar we bieden ook complete cursussen waarmee je ervoor zorgt dat je elke soort slip aankan!

Een anti slipcursus volgen

Ben jij iemand die er van houdt om eens een keer wat nieuws te proberen? Dan raden we je aan om eens een slipcursus te volgen bij VVC Adventure. Dit is niet alleen een leuke, spectaculaire manier om de veiligheid in je wagen te vergroten, maar het is ook een betrouwbare manier om met je wagen aan de slag te gaan. We hebben ervaren instructeurs voor je klaarzitten die je meenemen over ons realistische parcours. Hier weet je zeker dat je lekker aan de slag kan gaan in een veilige setting. We gaan er dan samen met jou voor zorgen dat een slip voor jou geen problemen meer oplevert.

Een spectaculaire antislipcursus

Neem gewoon even ons assortiment antislipcursussen door als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij allemaal voor je hebben. We hebben meerdere soorten slipcursussen, waarmee je bijvoorbeeld ook met een motor leert om te gaan met gevaarlijke situaties. We hebben ook een speciale skidcar klaarstaan, waarmee je leert wat er gebeurt in een auto als er aquaplaning optreedt. Neem anders even contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij jou allemaal te bieden hebben.

Slipcursus aanbiedingen

Soort slipcursus

Prijs vanaf (per persoon)

Direct boeken

Slipcursus 3 uur

Van € 92,- voor € 69,50

Slipcursus 3 uur boeken

Slipcursus met Skidcar

Van € 236,-, voor € 118,- (2e persoon gratis)

Slipcursus met Skidcar boeken

Sorteer op: Populariteit | Prijs
 • Special cursus 4 uur

  Naast de basisvaardigheden van het slippen leren we je ook om te rijden onder extreme weersomstandigheden met regen, sneeuw en ijzel. We creëren levensechte situaties en zorgen ervoor dat jij de auto ook bij extreme omstandigheden onder controle houdt.
  (€ 107,10 excl. BTW)
  vanaf € 129,50 incl. BTW
 • Classic cursus 3 uur

  Classic cursus 3 uur

  Leer de basis van het slippen en weet wat te doen wanneer je een klapband krijgt. Dankzij deze slipcursus voel jij je direct beheerster wanneer je deelneemt aan het verkeer. We geven je eerst een theorieles waarna je de informatie in de praktijk brengt tijdens 3 soorten oefeningen.
  (€ 81,82 excl. BTW)
  vanaf € 99,00 incl. BTW
 • Slipcursus Special volledig

  Een compleet verzorgde dag inclusief lunch op ons rijvaardigheidscentrum. Tijdens deze slipcursus krijg je te maken met zeer realistische situaties waarbij we je voorbereiden op handelen in noodsituaties. Aan het einde van de dag heb je de volledige controle over jouw auto, in wat voor situatie je ook belandt.
  (€ 145,85 excl. BTW)
  vanaf € 176,50 incl. BTW