Een bedrijfsuitje op de veluwe

19 Januari, 2017 10:52

Tijd voor een bedrijfsuitje in Gelderland wat is er daar allemaal te doen?

Bedrijfsuitjes maak zelf de keuze

Van een leerzame slipcursus tot een culinaire kookcursus.

Motorische bedrijfsuitjes

Teambuilding bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje workshops

Feestavond voor bedrijven

Indoor bedrijfsuitjes

Kookworkshop voor bedrijven

Bedrijfsuitjes "Bekend van TV"

Outdoor bedrijfsuitjes

All Inclusive bedrijfsuitjes

Wat voor bedrijfsuitje wil je organiseren

Het is altijd lastig om weer iets leuks te bedenken, wordt het een actief bedrijfsuitje om mag het dit jaar allemaal wat rustiger? Bedrijfsuitjes bevorderen de sfeer binnen de groep dus probeer voor ieder wat wils te organiseren.

Bedrijfsuitje met teambuilding

De één vindt de teambuilding opdrachten uitdagen de ander heeft er geen zin in. Wij hebben activiteiten die een stukje competitie in zich hebben maar waar spelenderwijs ook gewerkt wordt aan de teambuilding. Samenwerken staat dus centraal tijdens de uitjes van de Meerkamp Competitie.

Segret Agent op de Veluwe

Een uitstekende gelegenheid om de omgeving op de Veluwe te verkennen. Met verschillende voertuigen moet er een puzzelrit gereden worden. Tijdens de puzzelrit krijgen de teamgenoten verschillende opdrachten. Voor deze opdrachten moeten ze goed samenwerken dus ook aan de teambuilding wordt gedacht. Op deze locatie kunnen we ook de catering verzorgen of een kookworkshop

Een dinér gecombineerd met een quiz

Op de Veluwe staan verschillend leuke horeca gelegenheden waar wij mee samenwerken. Op deze locatie kunt u dus een bedrijfsuitje organiseren wij regelen alles voor u. eerst maken we de keuze voor een bepaald restaurant of partycentrum. Wij verzorgen dan op deze locatie de activiteiten. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Ik hou van Holland: We spelen verschillende spelrondes met tussen door een hapje eten en uiteraard een drankje
Jongens tegen de Meisjes  Kunnen jullie een beetje tegen je verlies? Dan is dit wel een heel leuk bedrijfsuitje om te doen. Ook weer gecombineerd met eten en drinken.

Verander de cultuur in 1 dag

Een organisatie van 50 tot wel 100 mensen kunnen op 1 dag een onvoorstelbare impactvolle sprong maken op het gebied van samenwerken, communicatie, realistische kracht en cultuur. Wij hebben een teambuilding programma ontwikkeld die laat zien dat er veel meer mogelijk is dan wij denken. Wil je als organisatie de krachten bundelen en in 1 dag een sprong maken? neem dan een kijkje op onze teambuilding opdrachten pagina.

De zoektocht naar? De Da Vinci Code!

In groepjes gaan jullie op verschillende locaties op de Veluwe op zoek naar opdrachten. Zoek alle aanwijzingen en vervul de opdrachten om uiteindelijk een stap dichterbij het einddoel te komen. Het bedrijfsuitje De Da Vinci code is voor groepen vanaf 40 deelnemers. Via verschillende puzzels en door het goed uitvoeren van de opdrachten krijg je als team steeds meer bonuspunten. Je wordt steeds handiger in het opspeuren van de aanwijzingen. Moge het beste en leukste team winnen!

Kookworkshops

We zijn gespecialiseerd in outdoor kookworkshops teambuilding staat weer voorop. Je proeft niet alleen de gerechten maar je leert ook alles over vlees, barbecuen, kruiden, roken en smoren. We gaan terug in de tijd met eten bereiden boven een haardvuurtje of kies je voor je eigen hamburger te maken. Wil je competitie strijd tijdens de kookworkshop, dat is ook mogelijk. Eerst moet het team 3 opdrachten voltooien, tijdens deze opdrachten kunnen de deelnemers geld verdienen. Dit (Monopoly) geld heb je nodig om later te kunnen bieden tijdens een hilarische veiling op je ingrediënten. De kookworkshops in Almere zijn mogelijk vanaf 10 personen. De kookworkshops op de Veluwe zijn mogelijk vanaf 30 personen.

 


 

 

 

 

 

< Bedrijfsuitje op het water Een bedrijfsuitje moet leuk zijn >