Een bedrijfsuitje moet leuk zijn

17 Januari, 2017 20:31

In Nederland zijn er veel mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje, hierdoor kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Op deze pagina hebben wij de 5 leukste bedrijfsuitjes op een rijtje gezet.

IJskarten een gemotoriseerd bedrijfsuitje

Hebben jullie ooit eens gekart op een baan van asfalt?  Een waanzinnig bedrijfsuitje is het ijskarten. Bij ijskarten is het de kunst om de controle te houden over de kart in de bochten. In plaats van zo hard mogelijk rijden gaat het hier om voertuig beheersing. Een uniek bedrijfsuitje voor ieder wat wils.

VVC-Adventure home of motoractions

Spreekt terreinrijden in een 4x4 auto je aan neem dan een kijkje op onze bedrijfsuitjes pagina. Er is keuze uit liefst 12 verschillende gemotoriseerde uitjes.

Escape room door heel Nederland

Het groepsuitje Escape Room is een erg populair bedrijfsuitje op dit moment. Het idee van een Escape Room is dat je wordt opgesloten in een kamer en je er alleen uit kan komen door samen verschillende raadsels op te lossen.De meeste escape rooms zijn ingericht voor kleine groepen tot maximaal 8 deelnemers. Wij hebben daar een variant op bedacht. In teams van 20 deelnemers ga je proberen de codes te vinden dat vindt plaats in een grote ruimte. Meerdere teams kunnen tegelijk eraan deelnemen tot maximaal 100 deelnemers.

Paintball

Een paintball gevecht is ook bij ons mogelijk. Het paintballen kan je combineren met andere activiteiten zoals bijvoorbeeld het quadrijden. Paintballen is vrij intensief je kan dit bedrijfsuitje onderbreken door een lunch om daarna een aantal gemotoriseerde uitjes te doen.

Sportief Bedrijfsuitje

Het meest sportieve bedrijfsuitje en onbetwiste nummer 1 bij VVC-Adventure is SweepAway. Bij SweepAway staan 8 hindernisbanen voor je klaar. Haal je de overkant of val je uit de apenkooi. Je verlegt hier samen met je collega’s jullie grenzen en leert elkaar ook eens op een andere manier kennen.

Eten en drinken

Actief bezig zijn tijdens een bedrijfsuitje maakt hongerig, dat weten wij als geen ander. Op een hoog culinair niveau kunt u ook bij ons lunchen of gebruik maken van een 6 gangen diner, koud warm buffet of barbecue. Het nieuwste van het nieuste is het grillen op de Ofyr.

Kookworkshops

We geven ook diverse kookworkshops. Een Italiaanse kookworkshop, een High Tea kookworkshop maar echt beroemd zijn we om onze barbecue kookworkshops.

< Een bedrijfsuitje op de veluwe Slipgevaar >