Bedrijfsuitje op het water

20 Januari, 2017 10:37

Op de website van VVC-Adventure zijn er ruim 200 leuke ideeën en tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje. Een bedrijfsuitje hoeft niet duur te zijn we hebben al leuke uitjes vanaf € 19,50 p.p. Kies bijvoorbeeld voor een beachchallenge.


Het hele jaar door organiseren we vanuit een prachtige beachclub verschillende uitjes voor groepen vanaf 20 deelnemers. De Beachclub waar wij mee samenwerken zijn gevestigd in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Al onze beachchallenge's worden tot in de puntjes verzorgd. De instructeur begeleid jullie, houdt toezicht op de spelregels en houd de punten bij. Elke beachchallenge kunnen we aanpassen per thema. 

BeachchallengeMoet het fysiek, uitdagend, creatief zijn of iets minder actief wij kunnen dat voor jullie organiseren.

Een kleine opsomming van de verschillende uitjes zijn: Ultimate Frisbee - Beachvolleybal - Touwtrekken - Blind Challenge - Beachsoccer - Voetvolley - Rugby - Trefbal - Torens bouwen

Wij bieden bedrijfsuitjes met complete uitjes, waarbij jullie zelf het programma kunnen samenstellen. Daarbij heb je de keuze uit de volgende strand- en water uitjes:

Blokarten - Kitebuggyen - Powerkiten - Kitesurfen - Beachchallenge - Suppen - Raften - Kajakken - Beachyoga - Beachgolf

Maak de dag compleet met één van de vele lunches, brunches, buffetten of barbecues in ons restaurant of op ons uitgestrekte terras.

Bedrijfsuitjes maak zelf de keuze

Van een leerzame slipcursus tot een culinaire kookcursus.

Gemotoriseerde bedrijfsuitjes

Teambuilding bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje workshops

Feestavond voor bedrijven

Indoor bedrijfsuitjes

Kookworkshop voor bedrijven

Bedrijfsuitjes "Bekend van TV"

Outdoor bedrijfsuitjes

All Inclusive bedrijfsuitjes

Escape Room-arrangement

We ontvangen jullie in onze gezellige loungetent eventueel met een hapje en drankje. Grotere groepen verdelen we in verschillende teams. Alle spelregels worden uitgelegd en daarna gaat de loungetent dicht. Jullie krijgen 1 uur de tijd om de geheime code te vinden. Wel team scoort de beste tijd? Tussen door is het mogelijk te genieten van een lunch, borrelhapjes of een barbecue.

Suppen

Mag het eens een sportief bedrijfsuitje worden dan is een uitje watersport een goed idee. Het suppen is op dit moment razend populair. De sup is een groot surfboard en met een lange peddel kan je in beweging komen. Je moet wel goed je evenwicht bewaren dus alle spieren worden aangesproken. Een goede workout.

Wij bieden complete watersport bedrijfsuitjes , waarbij jullie zelf het programma kunnen samenstellen. Daarbij heb je de keuze uit de volgende strand- en wateractiviteiten:

Blokarten - Kitebuggyen - Powerkiten - Kitesurfen - Beachchallenge - Suppen - Raften - Kajakken - Beachyoga - Beachgolf

Maak de dag compleet met één van de vele lunches, brunches, buffetten of barbecues in ons restaurant, loungetent of op ons uitgestrekte barbecueplein.

Teambuilding bedrijfsuitje

Teambuilding is vaak een aanbod van activiteiten aan medewerkers van bedrijven, met als doel samenwerken . De doelstelling per teambuilding uitje kan verschillen.

Een teambuildings dag kan kan bestaan uit eenvoudige opdrachten mar kan ook bestaan uit cpmplexe opdrachten. Vaak word een GPS tocht of een survival programma verwerkt in het prpgramma al dan niet afsluitend met een vergaderarrangement.

Schermclinic

Een clinic schermen, een uitdagende workshop

Op elke locatie in Nederland of daarbuiten is het mogelijk een scherm workshop te volgen. Ben je sportief, iets minder sportief, jong of iets minder jong aan een scherm workshop kan iedereen meedoen. Zowel voor kleine als grote groepen staan onze instructeurs klaar om er samen met jullie een leuke workshop van te maken

Het bedrijfsuitje schermen organiseren wij in Almere maar we werken ook samen met een aantal mooie locaties zoals Kastelen, Luxe landhuizen en Partycentrum's. Heeft u zelf een locatie in de gedachten dan is dat ook mogelijk. We beginnen met de uitleg van de spelregels daarna gaan we aan de slag met het voetenwerk. De voetpassen zijn van groot belang tijdens het schermen. Wanneer jullie het voetenwerk onder de knie hebben krijgt iedereen een schermvest, handschoen, masker en niet te vergeten een sabel. De strijd kan beginnen.

De basisbeginselen

Als eerste zullen we aan de slag gaan met het voetenwerk, alle deelnemers zullen in de stelling gebracht worden. Dit wordt tevens ook wel 'en garde’ genoemd. Vervolgens volgen de basis voetpassen die essentieel van belang zijn voor de clinic schermen. Wanneer het voetenwerk helder en onder de knie is voor iedereen wordt elke deelnemer voorzien van een schermvest, handschoen, masker en uiteraard een sabel. Klaar om de strijd aan te gaan!

Kookworkshops

Al deze uitjes zijn prima te combineren met onze kookworkshops . Er is keuze genoeg een kookworkshop met de nodige teambuilding, een Italiaanse kookworkshop of een zeer uitgebreide barbecue kookworkshop

< Unieke en originele bedrijfsuitjes Een bedrijfsuitje op de veluwe >