Onze Locatie

Circuit, Offroad en Horeca

Bekijk videoBekijk plattegrond
Borrelen rond het vuur

Na afloop van de activiteiten zelf je borrelhapjes klaarmaken

Lees meerBekijk video
Offroad Expeditie

Almere spectaculaire parcoursen

Lees meer
Slipcursus leuk & leerzaam

En nog veel meer indoor uitjes

Lees meer
BBQ restaurant

Ultimate Barbecue Experience

150 indoor & outdoor uitjes

Sportief of minder sportief?  Keuze genoeg

Bedrijfsuitje ideeën

1266 reviews 9,1 / 10

De leukste bedrijfsuitje ideeën

Het is voor iedereen die bij een bedrijf werkt een van de hoogtepunten van het jaar: bedenken wat jullie die jaar met het bedrijfsuitje gaan doen. Het is dan jammer dat bedrijfsuitje ideeën vaak niet verder komen dan een avondje bowlen of een rondje karten. Dit, terwijl er zoveel meer ideeën voor bedrijfsuitje en teambuilding te bedenken zijn. Bij VVC Adventure hebben we er ons werk van gemaakt om jou en je collega's of personeel een onvergetelijke dag te bezorgen. We hebben op ons eigen terrein in Almere een groot aantal mogelijkheden voor je klaarstaan. Samen met jou stellen we een dag samen die jullie nooit meer gaan vergeten.

Gemotoriseerd bedrijfsuitjes

Teambuilding bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje workshops

Feestavond voor bedrijven

Indoor bedrijfsuitjes

Kookworkshop voor bedrijven

Bedrijfsuitjes "Bekend van TV"

Outdoor bedrijfsuitjes

All Inclusive bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje ideeën voor ieder wat wils

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Ik hou van Holland Quiz

Ik hou van Holland Quiz

Hoe goed ben jij op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van muziek, televisie of sport? Show samen met jouw team jullie algemene kennis tijdens het bedrijfsuitje. Combineer dit bedrijfsuitje met een Diner.
(€ 67,30 incl. BTW)
€ 60,00(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

Op zoek naar leuke ideeën boek dan dit sportieve bedrijfsuitje. Bekend van TV. Bloopers, uitlijders en veel lachen.
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Keuze uit 35 verschillende ideeën om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Stel zelf je programma samen. Van Slipcursus, terreinrijden tot rolstoel touwtrekken
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

Verzamel aan de hand van drie spellen voldoende geld om de ingrediënten voor jouw maaltijd te kunnen kopen tijdens de veiling. Daarna is het tijd om samen te koken en te genieten. Een hilarisch bedrijfsuitje all inclusieve drankjes en eten.
(€ 52,75 incl. BTW)
vanaf € 47,50(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Secret Agent bestaat uit verschillende teambuilding activiteiten. Een beetje geheim agent kan goed varen en sturen maar weet ook allerlei missies te volbrengen. Genoeg ideeën voor een leuk bedrijfsuitje.
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)

Bedrijfsuitjes ideeën

ideeën voor bedrijfsuitjes mogen soms best wel eens wat spannender. Het is per slot van rekening een dag waar jullie lang van tevoren naar uitkijken en waar je het waarschijnlijk ook nog lange tijd over zult hebben. Dan is het toch beter om een dagje te plannen waar mensen met veel plezier aan terug kunnen denken, waar het bij de koffieautomaat nog lang over gaat! We hebben bijvoorbeeld ons spectaculaire bedrijfsuitje Porsche Experience, maar ook een groen bedrijfsuitje, een sportieve teamuitjes waar je een heel programma kunt plannen en nog veel meer. Op onze site vind je een compleet aanbod aan uitjes. Bij VVC Adventure vind je het ruimste aanbod aan bedrijfsuitjes van Nederland.

Leuke bedrijfsuitje ideeën bij elkaar

Ideeën voor bedrijfsuitje doornemen met je collega's? Zorg er dan voor dat je onze website open hebt staan. We weten zeker dat er in ons aanbod meer dan genoeg bedrijfsuitjes ideeën te vinden zijn waar iedereen wel wat in ziet. Wat te denken bijvoorbeeld van onze bedrijfsuitjes die zijn gebaseerd op populaire televisieprogramma's? Neem even contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden, ideeën voor bedrijfsuitjes met ons door wil spreken of een dagje wil plannen.