bedrijfsuitjes motorisch

Motorische bedrijfsuitjes het klinkt heftig maar geloof ons ook voor de dames en deelnemers die het misschien wel een beetje spannend vinden wordt dit ook een hele leuke dag.

Motorische actie voor elk niveau

Het quadrijden is hier een heel goed voorbeeld van. De één wil graag de snelste tijd scoren de ander vindt het leuk om rustig een rondje te rijden, We hebben verschillende arrangementen. Het meerkamp arrangement betekend eerst even oefenen en daarna een kort spelletje met de quads hierbij gaat het om de beleving en de fun. Maar het motorspektakel arrangement tja dan moeten de mouwen even opgestroopt worden en gaan we een behoorlijk spectaculair parcours berijden.

Slipcursus met het bedrijf

Leuk om te doen even lachen om elkaars fouten maar na even oefenen lukt die uitwijk actie opeens wel.  Afhankelijk van de tijdsduur ga je verschillende situaties meemaken zodat je aan het einde van de dag zegt. Het was niet alleen leuk maar ik heb er ook het nodige van geleerd.

Door de blubber met je collega's

De 4x4 aangedreven Landrovers hebben we alvast voor jullie in de lage gearing gezet. Dat betekend dat de helft van de snelheid is ingeleverd en dat daarvoor 2 x zo veel kracht is voor terug gekomen. En die heb je nodig om het drassige parcours te overwinnen.

Een droom komt uit

Een ritje in een Porsche 911 met jou zelf achter het stuur.Mooier kunnen we de dag niet afsluiten.

Meer weten

Bekijk onze bedrijfsuitje pagina