Vaderdagcadeau uitjes met hoge korting

3 Juni, 2011 15:51

Ben je nog op zoek naar een origineel vaderdagcadeau? Wij hebben enkele speciaal voor jou samengestelde vaderdagcadeaus die wij met hoge korting aanbieden!

Uniek Vaderdagcadeau met hoge korting

Geef je vader dit jaar zijn mooiste vaderdagcadeau! Verras hem met één van onze unieke vaderdag belevenissen! Iedere vader verdient toch op vaderdag extra in het zonnetje gezet te worden?

Vaderdag cadeaubonnen

Omdat het altijd moelijk is een uitje te plannen, zonder dat je al iets aan jou vader moet verklappen, kun je bij ons zeer eenvoudig een cadeaubon aanschaffen. Betaal via Ideal en ontvang binnen 1 uur de cadeaubon voor jouw vader op je eigen e-mail adres. Jouw vader heeft 1 jaar de tijd om bij ons te cadeaubon in te leveren voor zijn vaderdag arrangement. De geselecteerde spectaculaire vaderdag uitjes bieden wij jou aan met een hoge korting!

Spectaculaire uitjes met hoge korting

Wat dacht je van een slipcursus, bedrijfsuitje of een sportief Sweep Away uitje, een Porsche rit of wil je een spectaculair combinatie programma? Geen probleem! 

Vaderdagcadeaus voor elk budget

Wij bieden al uitjes aan vanaf 19,- euro. Uw vaderdagkorting kan dus wel oplopen tot 70%. Om het voor u eenvoudig te houden hebben wij de de vaderdagcadeau's ingedeeld in 3 budgetklasses.

Vaderdag cadeau's tot 20 euro, Vaderdag cadeau's tot 40,- euro en vaderdag cadeau's vanaf 40 euro.

Uitjes met hoge korting

Via onze speciale feestdagen vaderdag pagina vind je een korte beschrijving van alle vaderdagcadeau uitjes. Voor een langere omschrijving van de uitjes, kun je onze cadeaubonnen raadplegen of kijken bij solo uitjes

Lastminute vaderdagcadeau uitje

Ojee, geen tijd gevonden om een vaderdagcadeau te kopen. En nu? Het voordeel van onze online cadeaubonnen shop is dat als je via ideal betaald de cadeaubon al binnen 1 uur ontvangt op jou e-mail adres. Even uitprinten en alles is geregeld. Zo kun je je vader alsnog met vaderdag in het zonnetje zetten. Want welke vader wilt niet zo'n spectaculair uitje? 

< 10 VVC Crossers SweepAway weetjes >