SweepAway weetjes

6 Mei, 2011 11:10

Weetjes en Tips over SweepAway

Kleding advies

SweepAway is een sportief uitje pas je kleding daarop aan. Wij adviseren geen korte broeken aan te doen bij warm weer. Bij het glijden over de luchtkussens kan dit pijnlijk zijn. regen maakt het Sweepaway uitje extra leuk maar een extra setje kleding is dan wel zo handig. De kussens betreed je met blote voeten tenzij het koud is dan mag je met sportschoenen (zachte zolen) op de kussens.

Sportief of minder sportief?

Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Ook de teambuilding komt aan bod want je mag ook iemand helpen tijdens de Cliffhanger. Bij de Cliffhanger moet je wel wat kracht hebben maar met een beetje hulp (en vals spelen) komt iedereen boven.

Eigen risico

Deelname is op eigen risico van de deelnemer. De organisator is niet aansprakelijk voor schade of letsel die het gevolg is van omstandigheden die zijn toe te rekenen aan de deelnemer. zoals ontoereikende gezondheid of conditie, overschatting van de eigen capaciteiten, het negeren van instructies en of het niet houden aan de veiligheidsvoorschriften. Hier teken je ook een formulier voor.

< Vaderdagcadeau uitjes met hoge korting Slipcursus event op de grootste slipbaan v/d wereld >