Foutfeest

24 Oktober, 2009 12:03

Themafeesten zijn in. Wat te denken van een bedrijfsuitje met een verkleedpartij helemaal over de top. Roze haren, tijgerprint zo maar wat ingrediënten voor een Superfeest.

Het Foute Feest

 

Ontvangst Foutfeest

De ontvangst is in een schuur met oude bankstellen. Koffie in plastic bekers en gebak op een servetje. De Gastheer geeft uitleg over het mini stereo setje en wijst iemand aan die de muziek mag verzorgen. De vertwijfeling slaat toe bij de groep, moeten we hier de hele avond zitten? Is dit nu de betekenis van een fout feest? Maar dan blijkt dat de gastheer de groep verkeerd heeft ontvangen en loopt met de groep mee naar onze lounge tent waar het feest kan losbarsten.

Opening Foutfeest

Wie wordt de opvolger van Hans van der Togt met zijn assistente Leontine? De presentator laat het "Rad Van Fortuin" draaien en een aantal gasten heeft de twijfelachtige eer een prijs te winnen. Eigenlijk zijn alleen de lachsalvo's waardevol!

Entertainment Foutfeest

Na het eetbuffet is het echter tijd voor nog meer entertainment. De presentator verzorgt de “Muziek Bingo", een humoristische en zeer ludieke bingo-ronde met prijzen voor iedereen die Bingo heeft. En een heuse foute wedstrijd tussen de mannen en vrouwen.

Arrangement Foutfeest

Het FoutFeest ziet er als volgt uit:

19:00 uur

Ontvangst met koffie en gebak door onze zwerver in een schuur.

19:30 uur

Start Ultimate BBQ Experience in de Loungetent

20:00 uur

Start Rad van Fortuin daarna dansen op muziek van onze Foute DJ

21:30 uur

Start Muziek Bingo

22:00 uur

Dansen op de muziek van onze Foute DJ

23:00 uur

Einde Feest

{tab=Dresscode}

Natuurlijk komen uw gasten die uitgenodigd zijn voor het " fout " feest in zo fout mogelijk kleding. Het maakt niet uit wat voor kleding, als het maar fout is. Bijvoorbeeld in een tijger print pakje, fitnesskleding uit de jaren 80, in een trainingspak met daaronder sandalen etc.... Alles kan, het hangt er een beetje van af hoe "bont" u het wilt maken.

Voorpret
Weken van te voren zijn uw gasten al bezig met te bedenken hoe te kleden. Overleg met de collega's en samen een feestwinkel bezoeken. Uiteraard kunt u ook de kleding bij ons inhuren maar dan missen uw gasten wel de voorpret.

{tab=Catering}

Onze kok grillt voor u prachtige soorten vlees op de bbq. We beginnen met een kop soep. En wie niet van vlees houdt hebben we heerlijke salade's en ook voor de vegatariër hebben we een vleesvervangend product. De Ultimate BBQ Experience bestaat uit: Waldorf salade / Bistro Salade / Rauwkost Salade / Festival Salade / Hawai Salade / Aardappel Salade met spekjes / Frites, stokbrood, kruidenboter, diverse koude sauzen en sate saus / XXL shaslick - Hamburger - Tandori - Sate - Cajun ribbetjes - Mixed Grill / IJs toe

{tab=Extra's}

Foutfeest kleding te huur

€ 17,50 p.p.

Feest 1 uur langer tot 24:00 uur

€ 10,00 p.p.

{tab=Prijs}

Ontvangst door zwerver met koffie en gebak

Rad van fortuin

Foute DJ

Ultimate BBQ Experience

Drankjes (bier, wijn en frisdrank) tussen 19:00 en 23:00 uur.

Muziek Bingo en Foutfeest wedstrijd

De prijs voor het foutfeest bedraagt € 65,00 p.p. incl. btw (minimaal 40 deelnemers)

< Kinderfeestjes Hole in the Wall >