Kinderfeestjes

31 Oktober, 2009 12:01

Hoe lastig is het niet om tegenwoordig nog een orgineel kinderfeestje te geven. Bij ons treft u het kinderfeestje waarvan u vrijwel zeker weet dat u hiermee iets unieks organiseert

Kinderfeestjes

Waaruit bestaan onze kinderfeestjes ? Het mooie is dat u dit zelf bepaald. Wij bieden verschillende kinderfeestjes aan waaruit u een keuze kunt maken.

Kinderfeestje Quad rijden

Zo kan een kinderfeestje bestaan uit gemotoriseerde activiteiten zoals bijvoorbeeld quadrijden. Afhankelijk van de leeftijd en ervaring gaan de kinderen rijden met of zonder instructeur. De instructeur kan achterop plaatsnemen zodat deze tijdens het meerijden altijd kan ingrijpen, want we willen geen ongelukken op het kinderpartijtje.

Kinderfeestje met luxe Hummer vervoer

Ook kunt u de kinderen op de dag van het kinderfeest laten ophalen door onze Hummers.

Kinderfeestjes

De kinderfeestjes bieden wij tegen een lagere prijs aan. Wel moeten de kinderpartijtjes dan plaats vinden op de woensdag middag. U heeft de keuze uit 2 tijden. Van 13.30 - 15.00 uur of 15.30 tot 17.00 uur. Het kinderfeestje Sweep Away is ook mogelijk op de zaterdagochtend bij 14 kinderen.

Kinderfeestjes

Gelukkig heeft u bij ons keuze uit 5 verschillende kinderfeestjes. Een kinderfeest dat perfect aansluit op de wensen van de jarige.

< Grootste slipbaan van de Wereld Foutfeest >