Bedrijfsuitje rond en op het Water

21 Oktober, 2008 14:26

Ter land, ter zee en in de lucht. Dit bedrijfsuitje speelt zich af rond en op het water. Ideale activiteten voor het organiseren van bedrijfsuitjes of een vrijgezellendag.

Bedrijfsuitje katapult bouwen

Samenwerken is vereist. We gaan aan de slag om zelf een grote constructie te maken waarmee we gaan katapult schieten. Wie neemt het heft in handen tijdens dit bedrijfsuitje. Met behulp van palen, touwen en elastiek is het de bedoeling om een katapult te bouwen. Na enig knoopwerk is het tijd voor de praktijktest. Welke werknemer kan tijdens dit personeelsfeest de meeste tonnen omschieten?

Bedrijfsuitje Steppen

Houden we het droog tijdens dit personeelsuitje? Vanuit VVC-Adventure verplaatst men zich per step of freecrosser naar het water. Hier gaan we met palen, tonnen en touw aan de slag. Na wat voorbeelden van knopen en het doornemen van mogelijke constructies, is het de bedoeling dat er één of meerdere zeewaardige vlotten worden gemaakt. Samenwerken! Dat is van groot belang bij het bouwen van een vlot. Want bij ons bouwt u niet alleen het vlot, het vlot zal ook te water moeten. Halen jullie droog de overkant of gaan jullie een nat pak halen?

Bedrijfsuitje Drakenboot varen puzzeltocht

Raadselachtig varen op het water. Tijdens een mooie tocht op het water met de drakenboot moeten wat raadsels worden opgelost en vragen worden beantwoord.

Bedrijfsuitje in Almere

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeestfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden enTerreinrijden.

< Vrijgezellenfeest Idee Bedrijfsuitjes in Nederland >