Vriendinnen Uitje

25 Augustus, 2010 16:24

20 verschillende vriendinnenuitjes

Sweep Away vriendinnenuitje

Sweepaway is de droge en veilige variant van het bekende TV programma. In Sweep Away gaat het om spierkracht, durf, actie, uitdagende hindernissen en spectaculaire uitglijders. Leuk om naar te kijken maar meedoen is nog veel leuker.

Klik hier voor onze verschillende vriendinnen uitjes

Schrijf je vriendinnen groepje als team in. Wanneer je minimaal met een groepje bent van 7 vriendinnen dan ga je als team meedoen aan de Sweep Away wedstrijd. Ben je met minder dan 7 vriendinnen dan kan het zijn dat je met een andere vriendinnengroep wordt samengevoegd.

Meer vriendinnen uitjes

Is Sweep Away te sportief als vriendinnen uitje dan kunnen jullie ook kiezen voor een ander leuk vriendinnen uitje. wanneer je het leuk vindt om met je vriendinnen deel te nemen aan een slipcursus of terrein rijden dan kan je kiezen voor de Meerkamp Competitie. Dit vriendinnen uitje bestaat niet alleen uit motorische uitjes maar ook uit sportieve uitjes zoals bungeerun, sumo worstelen etc.

Meer informatie over de verschillende uitjes klik dan op de link bedrijfsuitjes of vriendinnenuitjes.

Film Vriendinnen uitje

 

Vriendinnen uitje in Almere

Almere Stad heeft een prachtig groot winkelcentrum en is 7 dagen per week geopend. Heerlijk om met de vriendinnen na afloop nog even te shoppen. Citymall Almere is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Diverse parkeergarages en parkeerterreinen liggen verspreid over het Stadshart Almere en vanuit verschillende garages kun je zo Citymall Almere inlopen. Bovendien ligt Citymall Almere op steenworp afstand van treinstation Almere-Centrum.

< SweepAway uitje verhuur op locatie. Afdelingsuitje >