Het perfecte vrijgezellenfeest

31 Juli, 2015 17:12

De populairste trouwmaanden zijn aangebroken wat betekent dat er weer vrijgezellenfeesten georganiseerd gaan worden. Hoe een vrijgezellenfeest er precies uitziet is afhankelijk van de persoon die gaat trouwen. Hoewel elk vrijgezellenfeest anders is, bestaan de meeste vrijgezellenfeesten ongeveer uit dezelfde onderdelen.

De verrassing

Het is belangrijk dat de aanstaande bruid of bruidegom niet verwacht dat er een vrijgezellendag georganiseerd wordt voor hem/haar. Zorg er dus voor dat alle vrienden, collega’s en familieleden hun mond niet voorbij praten. Overval de aanstaande bruid of bruidegom op de dag van het vrijgezellenfeest en laat alle festiviteiten beginnen.

De activiteit

Er zijn ontzettend veel verschillende activiteiten die gedaan kunnen worden op een vrijgezellendag. VVC- Adventure biedt zowel intensieve, sportieve als grensverleggende activiteiten aan. Ben je benieuwd naar de activiteiten die je bij VVC-Adventure kunt doen? Bekijk dan de vrijgezellenfeest pagina.

Een populaire activiteit voor een vrijgezellendag is de SweepAway. Deze activiteiten kunnen door zowel mannen als vrouwen gedaan worden en zijn vooral geschikt als je opzoek bent naar sportieve activiteiten. Je legt de SweepAway hindernisbaan in twee of drie uur af en strijdt vaak tegen een ander team. Deze activiteiten leveren ongetwijfeld ontzettende leuke foto’s en herinneringen op. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze activiteiten? Lees er hier dan meer over.

Het diner

Na de activiteiten moet er natuurlijk gegeten worden. Het is leuk om bij het favoriete restaurant van je vriend(in) te gaan eten of een leuke locatie te kiezen waar het lievelingseten van je vriend(in) geserveerd wordt. Kies je ervoor om een activiteit bij VVC-Adventure te doen? Dan kan je daarna altijd met de hele groep bij VVC-Adventure blijven eten en genieten van een overheerlijke barbecue.

De afsluiter

De vrijgezellendag is pas compleet door af te sluiten met een avond waar nog lang over na gepraat wordt. Vindt je vriend(in) het leuk om te gaan stappen? Dan kan je naar een leuk café of een hippe discotheek gaan. Maar kan je nou niet kiezen? Dan is een kroegentocht misschien een leuk idee. Houdt je vriend(in) niet van stappen? Dan is het bezoeken van een concert of optreden misschien wel de ideale afsluiter.

Met deze onderdelen is een vrijgezellenfeest helemaal compleet. Natuurlijk hoef je niet perse alle onderdelen strikt te volgen maar aan de hand van bovenstaande onderdelen zal je zeker niets vergeten. Maak er een onvergetelijke dag van!

< Het binnen- of buitenshuis vieren van een kinderfeestje VVC-Adventure binnen uitzending Made in NL >